Uğur Kamil 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Bu şekilde farklı bi hava katardı bence. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 olmadı şimdi işte boya kurumadığı için pazartesiye kaldı sabah 8de ilk işim sanayiye gitmek olcak aslında sırf onun için yaptımda neyse Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Arabanız güzel olmuş seneye bende düşünüyorum kazasız belasız kullanın. tavan folyosunu sökmüşsünüz neden kaplatmayı düşünmüyorsunnuz bende kaplatmayı düşünüyorum birde kendiniz çıkardıysanız çıkartırken sorun yaşadınız mı, kalıntı falan kaldı mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 Arabanız güzel olmuş seneye bende düşünüyorum kazasız belasız kullanın. tavan folyosunu sökmüşsünüz neden kaplatmayı düşünmüyorsunnuz bende kaplatmayı düşünüyorum birde kendiniz çıkardıysanız çıkartırken sorun yaşadınız mı, kalıntı falan kaldı mı? aracım muayeneye girecekti.bir daha kaplatmak asla ve aslaaa bütün yapıskanı tavanda kaldı sıcağıda içeri cekiyordu alalha şükür kaportacı cok uğraştı ama iyi sonuc elde ettik.bedava deseler üstüne para veririm o derece Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 aracım muayeneye girecekti.bir daha kaplatmak asla ve aslaaa bütün yapıskanı tavanda kaldı sıcağıda içeri cekiyordu alalha şükür kaportacı cok uğraştı ama iyi sonuc elde ettik.bedava deseler üstüne para veririm o derece Teşekkürler bende kaplatayım diyordum, tavanı korusun yanmasın diye ama yapışkan kalmasından korkuyordum demekki kalıyormuş bende vazgeçeyim ozaman. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 9 Haziran 2013 Yazar Paylaş 9 Haziran 2013 Güzel bir pazar günü bıcı bıcı yaptıktan sonra Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Maşallah Mustafa çok güzel kareler Bu arada bir tane FCTR stickeri buldum adresini ÖM at sana mektup ile göndereyim olur mu ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 9 Haziran 2013 Yazar Paylaş 9 Haziran 2013 app plaka düşünüyorum ? beyaz çerçeveli olanlardan mühür yaptırmıcam bi sorun cıkarmı ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 app plaka düşünüyorum ? beyaz çerçeveli olanlardan mühür yaptırmıcam bi sorun cıkarmı ? Mersin'de karışmıyorlar ben yaptırdım ve 2 senedir kullanıyorum ama Anamur'da ne derler sen daha iyi bilirsin..... Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 9 Haziran 2013 Yazar Paylaş 9 Haziran 2013 burdada karışmıyolar mühürsüz yapıştırayım o zaman Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 En çok yapmak istediğim modifikasyon bence çok güzel oldu tavsiye ederim 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 Daha önce yapmuş olduğum kapı altı led uygulamam ledleri biraz fazla kullanmışım sanırımm bagaj aydınlatmam Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 dün bakımdan cıktık mobil 5.30 yağ,hava filtresi yağ filktresi değişti polen ve balatalar sağlam olduğu için onlara gerek kalmadı bu arada aracın kmsi 157000 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 2 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2013 Güneşin altında bakımmı olur yahu Şu yan kapı çıtalarını da boyatıver artık Mustafa sırf sen istdin diye boyatacam ha bi ankaraya gidip geleyim de Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 17 Nisan 2014 Yazar Paylaş 17 Nisan 2014 Vizeler bitti 1 haftalık tatile geldim.Ispartada sony teyp almıstım otobüsten indiğim gibi ilk işim onu takmak oldu Teyibi cıkarmak için apartlardan aklıma gelen neşterleri kullandım.Neşterlerde herhangi bir uygulama yapmadım.yerlerine oturttum tırnakları kurtarıp teyibin kenarından cerceveye zarar veermeden bıcakla kendime cektim ve geldi tam oturtmayı unutmuşum sabaha oturtm artık Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Hayırlısı olsun Mustafa. Güzelleştiriyorsun aracı gitgide Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Maşallah.. Araçlarımız aynı model ve aynı renk.Açık tonda bir cam filmi bence aracına çok yakışır,bir düşün derim. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Hayırlısı olsun Mustafa. Güzelleştiriyorsun aracı gitgide teşekkürler abi elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya calısıyorum Maşallah.. Araçlarımız aynı model ve aynı renk.Açık tonda bir cam filmi bence aracına çok yakışır,bir düşün derim. yaza düşünebilirim abi onu Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 17 Haziran 2014 Yazar Paylaş 17 Haziran 2014 bugün bakımı yapıldı.hava filtresi,polen yağ filtresi mazot filtresi değişti.mobil 5 30 yağ koyduk. eski cooper marka lastiklerimizi hepsiburada.comdan aldığım pt 515 petlas lastiklerle değiştirdik rot balans ayarı yaptık. ve yine hepsiburada .comdan aldığım deri dikmeli direksiyon kılıfım yapımı gerçekten zor.3 saat uğrastık.Tam gerdirmek gerekiyor ve eli gerçekten yoruyor.Çapraz şekilde dikilirse ip yetiyor. ve sonuc gerçekten mükemmel oldu! 3 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Güzel olmuş iyi günlerde kullan Mustafa... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 deri kılıfı nereden temın edebilirim ? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 21 Kasım 2014 Yazar Paylaş 21 Kasım 2014 deri kılıfı nereden temın edebilirim ? hepsiburada.comda var abi.ben tırtıklı kılıf yolladıklarında sikayet edip iade edecektim düz istiyorum diye düz cok sacma olur diye düşündüm.iyi ki tırtıklı yollamıslar göğüse airbaga falan uyum sağladı harika oldu kaliteli 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts