Sani Gerşon 30 Nisan 2013 Yazar Paylaş 30 Nisan 2013 nerde 1974'ten 2000 yılına kadar aynı kasayı çıkartan röno Eskiden kasa mı değiştirilirmiş bu zamana dek reno nasıl tırtsa hep aynı olanlarda aynı şekilde tırt buna rağmen renoda tf de satılıyor ... :gerçeklerisöyleyipdokuzköydenkovulanadamsmylesyi: Reno'yu kullanmadan konuşmayalım Ali bey. Siz sadece sümbül kullandınız sanıyorum ki. Bi yeni kasa Megane'ı, son kasa Laguna'yı kullanın, bir daha konuşalım Yorum bağlantısı
Eray Sireli 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 (düzenlendi) daha öncede yazmıştım işte röno bu 2.0dci sport emotion 30 Nisan 2013 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 (düzenlendi) Bagaj kapağı berbat, yan arka cam tasarımı berbat, nikelajlar basit kaçmış.... Eskiden kasa mı değiştirilirmiş Reno'yu kullanmadan konuşmayalım Ali bey. Siz sadece sümbül kullandınız sanıyorum ki. Bi yeni kasa Megane'ı, son kasa Laguna'yı kullanın, bir daha konuşalım son megan dan bir öncekine kadar kullandım, tırt, son laguna yı bilmem ama bildiğim lagunaya o parayı öldürsen vermem, o paraya çok ama çok daha iyileri alınır çünki 30 Nisan 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2013 Yazar Paylaş 30 Nisan 2013 son megan dan bir öncekine kadar kullandım, tırt, son laguna yı bilmem ama bildiğim lagunaya o parayı öldürsen vermem, o paraya çok ama çok daha iyileri alınır çünki İyi ya, dediğim gibi işte. Son kasalarını kullanalım, öyle konuşalım lütfen. Yoksa hala Ford T için konuşuyor olurduk. Zira yeni Sümbül bile çok değişti... Yorum bağlantısı
Eray Sireli 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 (düzenlendi) Zira yeni Sümbül bile çok değişti... sümbül deme, bunu bize yapma 30 Nisan 2013 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 Megane tam beklediğim gibi.Cliodan sonra böyle bir megane bekliyordum açıkçası,güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2013 Yazar Paylaş 30 Nisan 2013 sümbül deme, bunu bize yapma E sümbüüüül Renault'un Euro NCap gibi en dandik çarpışma testine dahi sokmadığı bir model. Dacia'lar bile giriyor Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 bence 308 gorunus olarak daha bi kaliteli duruyor.. megane kagit ustunde karakalem ham cizim gibi duruyor... Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 Reno çok agresif olmuş güzel olmuş.Pug'da çok şık. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 gövde laylonunu da kalınlaştırmışlar polikarbonat kullanmışlar zamzung dan esinlenip 3 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 Ali abiye göre fiesta harici hepsi tırt Sani bırak kimse bişey kullanmasın , biz kullanalım kalitesiz araçlarımızı. Geri kalanlarda kalitelileri kullanmaya devam etsin Sizin yine iyi naylon maylon diyorlar en fazla ya ben ne yapayım fiat kullanıyorum manyak mahalle baskısı var Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 Ali abiye göre fiesta harici hepsi tırt Sizin yine iyi naylon maylon diyorlar en fazla ya ben ne yapayım fiat kullanıyorum manyak mahalle baskısı var seninki kaliteli fuatlardan gövde laylonunu da kalınlaştırmışlar polikarbonat kullanmışlar zamzung dan esinlenip Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 olmuş peugeot olmuş çok beğendim tasarımını. Citroen ve peugeot artık tırt fransız olarak baktığım araçlardan çıktılar Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 Ben C4 ü bekliyorum ama hala tık yok . Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 Ben C4 ü bekliyorum ama hala tık yok . C4 çıkalı daha ne oldu ki Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 2014, 308 diye tanıtımı yapılmış biraz daha değişiklikler var arabam.com un linki aşağıda. http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Yeni-Peugeot-308-Gun-Yuzune-Cikti-Iste-2014-Peugeot-308/Detay-296963 Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Güzel duruyor.Sonunda pug direksiyon işine el attı şükür ki.Yinede çok güzel değil ama gelişme var Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 308'in iç ve dış tasarımı iddialı. Ancak biraz Kia'msı hava sezinledim Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Saat yönünün tersine çalışan devir saati mi? Solaklar devrimi Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Saat yönünün tersine çalışan devir saati mi? Solaklar devrimi Nasıl olmuş öyle o.Ama ben beğendim açıkçası hem dışını hem içini Yorum bağlantısı
Tuğrul Ersoy 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Renoya tırt diyenleri anlamıyorum 2003 te ki megan 2 yi o yıllara gidip bir düşünsünler bundan tam 10 yıl önce yapılan bir araç hala sınıfındaki bir çok araçdan şık ve daha konforlu tamam elektronikte sıkıntı vardı ama makyajla düzeltildi burda kim o zamanlar parası olsa dikdörtgen farlı boraya yada yeşil göstergeli sanki altında malzeme yokmuş gibi tüm sesi içeri alan top misali konsol tasarımı olan focusu alırdı türk halkı meganla anahtarsız çalıştırmayı gördü ve daha niceleri, tamam fluence ve megan 3(kupe hariç) belki megan 2 gibi sınıfında lider olamadı ama her marka kasada başarılı olacak diye bir şey yok ki nitekim renoda bunun farkında ve megan 4 ü kısa sürede çıkardı kendim kullandığım için söylemiyorum hiç biri babamın oğluda değil reno tarihindeki başarılı modeli megan 2 dir. Kıyas yapıcak olan varsa megane 2 ile focusa 1e binip bi kıyaslasın yada borayı. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 7 Haziran 2013 Paylaş 7 Haziran 2013 Renoya tırt diyenleri anlamıyorum 2003 te ki megan 2 yi o yıllara gidip bir düşünsünler bundan tam 10 yıl önce yapılan bir araç hala sınıfındaki bir çok araçdan şık ve daha konforlu tamam elektronikte sıkıntı vardı ama makyajla düzeltildi burda kim o zamanlar parası olsa dikdörtgen farlı boraya yada yeşil göstergeli sanki altında malzeme yokmuş gibi tüm sesi içeri alan top misali konsol tasarımı olan focusu alırdı türk halkı meganla anahtarsız çalıştırmayı gördü ve daha niceleri, tamam fluence ve megan 3(kupe hariç) belki megan 2 gibi sınıfında lider olamadı ama her marka kasada başarılı olacak diye bir şey yok ki nitekim renoda bunun farkında ve megan 4 ü kısa sürede çıkardı kendim kullandığım için söylemiyorum hiç biri babamın oğluda değil reno tarihindeki başarılı modeli megan 2 dir. Kıyas yapıcak olan varsa megane 2 ile focusa 1e binip bi kıyaslasın yada borayı. Megane 2'yle Focus 1'i kıyaslayıp nasıl bir sonuca vardığınızı merak ettim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts