Misafir 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Değerli forumdaşlar, Arka camın altında duran kola kutusu sıcaktan patladı. Tavanın temizliğe uygun olmayan bir yapısı var. Bezle silince tüylenip, bir yerde toplanacakmış gibi geliyor. Neyle nasıl sileyim? Sürüp bekleyince köpüren ve derinlemesine nüfuz eden [: )] halı yıkama şampuanı mantıklı mı? Ayrıca koltuk leke çıkarmada ne kullanabilirim? Yorum bağlantısı
Cumali Serkan DÖNER 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 bilal bey ben eski connect'imi marketlerde satılan ürünle temizledim.bej döşeme idi aracım.sonuç olarak görenler kaça yaptırdın diye sordular bana.ama komple arabayı temizlemek 2 günümü aldı.ben yaptım ve herhangi bir problem yaşamadım. uygulamayı bulaşık lifinin sarı kısmıyla yaptım. bolca köpük sürüp sonra havlu ile kuruladım.bazı yerlere 2 kere uyguladım bu işlemi.fazla bastırmadan bide sıcak su ile yaparsanız hiçbirşey olmaz.en azından benim arabada olmadı Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Kosla oxi action ve marketlerde satılan asprin marka temizlik ürünü her derde devadır. Bir kovaya ılık su koyun, oxi action ve az miktarda asprin koyup bolca köpürtün. (Asprin olmasa da olur) Köpüğü süngerle tavana sürün ama bastırmayın, tüylenebilir. 3-4 dk bekledikten sonra nemli bir havlu parçasıyla güzelce silin. Son olarak da kuru bir bezle üzerinden geçin. Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Amwayin home loc temizlik urunuyle sicak su ile temizledim cok guzel acildilar leke cikarmaya birebir. sunger kullanmadim marketten aldigim 3lu antibakteriyel bez ile sildim adini suan hatirlayamiyorum.kesinlikle deneyin derim. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 (düzenlendi) Sonax döşeme temizleyici ve leke çıkarıcı köpüğünü çok başarılı buluyorum... 24 Nisan 2013 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Sonax döşeme temizleyici ve leke çıkarıcı köpüğünü çok başarılı buluyorum... Buna katılıyorum arabayı aldığımda tavan sigaradan sol sürücü tarafı simsiyahtı diğer yerleri gridi döşemeci arkadaşla konuştum sonaxı önerdi deterjan falan kullanmayın eğer çok fazla kullanırsanız tavandaki özel yapıştırıcının kendini salma ihtimali var sonax sıkıyorsun önce içine giriyor aniden birden kabarıyor içindeki bütün kirler dışa atıyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Arkadaşlar yazmış zaten gerekenleri.Ancak tavan konusunda dikkatli olmanız lazım.Sarkma yapma ihtimali var Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 ben kosla oxi halı nın köpüğü ile sildim. Hem tertemiz oldu hemde bütün lekeler çıktı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Tavanı ıslattığınız an her şey bitmiş demektir.. Islatmadan sadece köpüğü sürerek bastırmadan temizleyebildiğiniz kadar temizleyeceksiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 vanish cosla action spreyli olanı 10 lira bişey sıkınca kendi köpürüyor çok sağlam bir leke çıkartıcı fırçayla daha iyi sonuç alırsınız . sarı göğüs ve döşemlerde harika. Sonaxta 10lira doğru ürün almak daha mantıklı değilmidir sonuçta fiyatlar eşit. Yorum bağlantısı
Recommended Posts