Aydın Perçem 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Eline sağlık abi.. Kerem farları temizleyip, motorları aktarıp taktım.. Eskişehirde trakyalı 1 den bir parça olacak yani.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Kerem farları temizleyip, motorları aktarıp taktım.. Eskişehirde trakyalı 1 den bir parça olacak yani.. Unutmuştum abi ben onu.. Bi-xenon olaydı dadından yenmezdi.. Ellerine sağlık abi.. İş görmeleri sevindirici.. Yeni bir yüze kavuşuyor araç temiz farlarla.. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Tabi yeni gibi ışıl ışıl olmadı ama eskisinden güzel dediğin gibi, temiz far yeni yüz.. Bi-xenon daha sonra inş. Teşekkürler farlar için karişim.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Eskisinden daha da iyi olmuş,bunları bu hale getirenler de yıkamacılardaki köpükler işte. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Eskisinden daha da iyi olmuş,bunları bu hale getirenler de yıkamacılardaki köpükler işte. Henüz oradan ayrılmamışken bi el atsan mı ki? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Henüz oradan ayrılmamışken bi el atsan mı ki? Unumuzu eledik,eleğimizi astık artık. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Mart 2016 Yazar Paylaş 18 Mart 2016 Kilometremiz gün itibari ile 155.000 Son yapılanlar; Geri görüş kameramız, 4. bilmem kaç ekranımız profesyonelce, tarafımdan monte edildi. Mavidiş li , usb li, kumandalı modül direksiyonun sol altına profesyonelce, tarafımdan monte edildi. Kızağa çekilde satılmayı bekliyor. Buradan devam ediyoruz ; YAKIŞIKLI 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts