Aydın Perçem 1 Eylül 2013 Yazar Paylaş 1 Eylül 2013 Biraz ara vericem abi.. Ondan önce 4. ve son porya bağırıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) Yukarıdaki ürünü bir süre idare eder diye almıştım ama daha takar takmaz iki ledi patladı.. Ben de aşağıdakini taktım.. Aralığa cuk oturdu.. 2 Eylül 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Bendekinin şekillisi... Bunları nereden aldın abi? Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 Kocaelide yol üstünde bir aksesuarcıdan aldım.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Kaç TL abi? Bendekilerin sol taraftakinin 1 adet ledi yanmıyor ayrıca yanmayanın yanındaki ise daha parlak yanıyor o da bir süre sonra gidecek muhtemelen. Gerçi aynısından sipariş vermiştim uzak doğudan 6 dolara ama bunlar daha güzelmiş. Kargosu falan kaça gelir acep? Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 38,5 TL önder, elden aldım, kargo yok, istersen buradan göndereyim, kargo 8-10 TL tutar sanırım.. fakat ışık şiddetinden pek emin değilim.. biraz sönük gibi.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Benim şu an üstündekiler bir ledi 1 W gücünde. Diğer ürünlerden daha iyi, hattabenim montajın konusu vardı belki görmüşsündür. Yeni sipariş verdiklerimin ledleri ise 3W. Gelince paylaşırım... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Benim şu an üstündekiler bir ledi 1 W gücünde. Diğer ürünlerden daha iyi, hattabenim montajın konusu vardı belki görmüşsündür. Yeni sipariş verdiklerimin ledleri ise 3W. Gelince paylaşırım... Kandırıyorlar sizi, sürücü olmadan 1 W'lık ledler nasıl çalışacak? Aracın voltajı 12 ile 14,5 arasında değişken. 1 W.lık beyaz ledlerin voltajı ise 3,2-3,4 arasında, yani 3,4 V.un üzerinde beslendiğinde ledin ömrü kısalır. Paranıza, emeğinize, hevesinize yazık etmeyin. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 tamam, hayırlı olsun şimdiden.. Sağol abi, aliexpress'ten bu tip ürünleri 5-10 dolara alınca 38-40 TL gibi fiyatlar çok geliyor, arada 5-10 TL oynasa beklemeye değmez ama işte 2 kat fiyat... Neyse gelince aydınlıktaki performanslarını fotolayıp paylaşayım... Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Kandırıyorlar sizi, sürücü olmadan 1 W'lık ledler nasıl çalışacak? Aracın voltajı 12 ile 14,5 arasında değişken. 1 W.lık beyaz ledlerin voltajı ise 3,2-3,4 arasında, yani 3,4 V.un üzerinde beslendiğinde ledin ömrü kısalır. Paranıza, emeğinize, hevesinize yazık etmeyin. İçlerinden küçük çipler çıkıyor Mükremin abi, gerçi bu bahsettiğim ürünlerin içini görmedim ama kapı altı logosu olanlar için 7w yazıyordu, içi açılabilen bir şeydi ilk aldığımda söküp dağıtmıştım, o zaman gördüm. Bir de şu başıma gelmişti abi; geçenlerde angel halka aldım sislerin çevresine montaj yapacaktım tek inverter geldiği için ve inverterden halkaya giden kabloyu uzantınca halka yanmadı. İnverter üzerinde ingilizce olarak kabloyu uzatmayın yada kısaltmayın yazıyordu. Meğer halkalar florasan olunca kablo direnci bile çok mühim oluyormuş... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Bir ara benim farları nasıl yaptığımı anlatayım, belki farklı bakış açılarıyla daha pratik fikirler çıkar. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Yavaş yavaş elektroniği pratik ve teorik olarak öğrenmeye başladım sayılır, mehmet abinin açtığı bir konudn ve yaptığım pratiklerden röleyi çoklu kombinasyonlarda kullanmayı öğreniyorum, bir de bu direnç entegre gibi şeyleri ve şema okumasını da öğrenirsem bir çok işi evde kendim yapmaya başlayacağım... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) Ledlerimin uzaktan görünüşü.. 7 Temmuz 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Allah rızası için şu FordClubTR stickerını bana birisi göndersin hala yapıştıramadım Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 6 ay sonra, Safranboluda kendi sticker ımı kendim aldım.. daha doğrusu Emminin elinden çarptım.. Hep şunu söylemek için bekledim ; Adresinizi verin (öm 'den) yarın göndereyim.. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 6 ay sonra, safranboluda kendi sticker ımı kendim aldım.. daha doğrusu emminin elinden çarptım.. Hep şunu söylemek için bekledim ; Adresinizi verin (öm 'den) yarın göndereyim.. Aydın Bey o zaman bu sizin için bir fırsat Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 3 Eylül 2013 Yazar Paylaş 3 Eylül 2013 (düzenlendi) 7 Temmuz 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Canın sıkılıyorsa buraya (1. sayfa) bak; http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247060-gündüz-farı-yapım-aşamaları/ yeni fikirler görelim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Abi onunla uğraşmak gerçekten iyi bir işçilik istiyor. Yapan arkadaşlara helal olsun diyorum. Canlı gördüm orjinal o kadar güzel durmaz. Merceklerin açıları bile muhteşemdi. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 4 Eylül 2013 Yazar Paylaş 4 Eylül 2013 Aşağıdaki parça hakkında bilgiye ihtiyacım var.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/242545-bu-parca-ne-ise-yarar/ Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 Aşağıdaki parça hakkında bilgiye ihtiyacım var.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/242545-bu-parca-ne-ise-yarar/ Aydın bizim araçlarda öyle bir parça yok ki? Yorum bağlantısı
Recommended Posts