Aydın Perçem 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 (düzenlendi) Bu güne kadar (02.11.2013) yapılanlar ;1 - Arka camlar koyu, ön iki cam biraz daha açık film,2 - 4 ad yeni lastik,3 - 4 ad disk ve balataların değişimi,4 - 4 ad porya değişimi,5 - Tüm sileceklerin değişimi,6 - Tavan barları ilavesi,7 - Arka park sensörü,8 - Gündüz ledleri,9 - Kaliper boyama,10 - Ön-arka logo renklendirme,11 - 4 ad mügen cam rüzgarlığı ilavesi,12 - Kısmi iç ve bagaj led aydınlatma,13 - Komple ön, sağ-sol salıncak değişimi,14 - Havuz paspas,15 - Komple aks değişimi,16 - Plastik karter muhafazası ilavesi,17 - Plastik tampon altı boşluk kapama plastiği ilavesi,18 - Gaz kelebek pozisyon sensörü değişimi...Focus 04-08/Focus C-MAX 03-07, 1.6L Duratec-16V Ti-VCT (115/120PS), Aytozu Grisi Metalik Temel Özelliklerİmal Tarihi: 12.11.2005Araç Hattı: Focus 04-08/Focus C-MAX 03-07Gövde Tarzı: 5 Kapı UAVVersiyon: 50 SerisiMotor: 1.6L Duratec-16V Ti-VCT (115/120PS)Vites Kutusu: 5 Vitesli ŞanzımanÇekiş: LHD FWDEgzoz Salımı: Kademe IV SalımKlima: Çift Kum. Otom. Sıc. Den. KlimaBölge: (+)"TR"Boya: Aytozu Grisi Metalikİç Kumaş: Linea / Kent / CamelKüçük Özellikler (Bana göre bunlar daha büyük özellikler..)Saarlouis Fabrikasında ÜretilmişSecurity Lock Group #5Convenience Group No.3Pazarlama Esnek Hazırlık Paketi YokEksi SVO Uygulaması/Etiketiİşlevsel Yükseltme Paketi OlmayanPazarlama Seviyesi 1Daha Az Elektronik Denge KontrolüKend. Kapanan Camlar İleOt. Ön Camlar Tek Dok. Kapama/AçmaTek Basışta Aç./Kap.Elk. Arka CamStandart Renkli CamlıÖn Cam Isı KalkansızIsıtmalı Ön Cam HariçMini Konsol İleKol Destekli Tam Zemin KonsoluArka Taban KonsolsuzÖn Halı Zem.Pasp.İleGüneşlikliKlasik tavan döşemeliAydınlatılmış Güneşlik Aynası ileAyna - AydınlatmalıYük Bölmesi Örtüsü İleEksi Portbagaj/RayıTavan Gözü - Sürücü Güneş GözlüğüEksi Tav. Portb.Electrokromik Dikiz Aynası ileElekt./Isıt. Sür. Tar. - Alt Ayd.Yolcu Elek./Isıt.-Alttan AydınlatmaÖn Koltuk Orta Kol Dayaması HariçArka Orta Baş Dayaması İleSürücü Manuel Sırt DestekliYolcu Manuel Sırt Destekli2 Yöne Elektr.Ayarlı Sürücü Kol.ile4 Yöne Manuel Ayarlı Yolcu Kolt.ileEksi Röm.Bağl.Uz. Kum. Çevirmeli Kontak AnahtarıDeri Vit.Kolu Topuzu İleSürgülü Kapı Kilidi ileKapı Giriş Uzaktan Kum. Ünitesi ileOtomatik Cam SilmeyleElektrikli Kayar Açılır Tavan ileEksi Yan Hava PerdesiSürücü Hava Yastığı ileYolcu Hava Yastığı ileYan Hava Yastıklı - Sürücü TarafıYan Hava Yastıklı - Yolcu TarafıIsofix Sert Uç Eki İleMini Çelik Yedek Lastik İleStandart Arka Amortisörler ile6,5 x 16" Alaşım Jant - B Stili205/55VR-16 BSW TyreKilitlenmez Kulak SomunlarıStandart Süspansiyon ileElek. Park Freni İle DonatılmışArkada Disk FrenliAcil Dur.Fr.Dest.İleDört Tkrde Kltlnmeyi Önl. Frn Sist.Eksi Kaygan PlakalarStd. Ön Kolt.Sabit Ayak Pedalları ile4 Kollu Deri DireksiyonluHız Kontrolü ileYardımcı Isıtıcı HariçKlasik Araçlar - Seviye 2Gösterge Tablosu - ReostalıÇevre / Hacim Hırsızlık SistemiRadyo Ön Donanım Paketi hariç(+)RDSA/V KrikoluMerkezi Anten ileCD ve AM/FM Radyolu Üst SeviyeBuz Özelliği Paketi 68 Üst Seri Radyo HoparlörlüAile Eğlence SistemsizDireksiyon Kolonund Radyo Kum. ileSigara İçenler için Don. Pak. ileOtomatik FarlıHalojen Ön Far İleÖn Sis Farları ileİç Ortam Aydınlatması İleAlt AydınlatmalıBaş Hizası İç/Harita LambalarıArka Başlık Okuma LambalıOtomatik Far Denetimi ile 7 Temmuz 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın.. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 2 yakışıklı bir arada.Allah kaza bela göstermesin, maşallah diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Güle güle kullanın.Şu jantları çok seviyorum bi ara focus kullanırken ne aramışdım 2.elde bu jantlardan. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Bir 2006 c-max sahibi olarak plakaya da atfen kırkbir kere maşallah diyorum, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 24 Nisan 2013 Yazar Paylaş 24 Nisan 2013 (düzenlendi) Plakayı iyi düşürdüm, plakadaki harfler ve 446 rakamı benim için anlamlıdır.. Güle güle kullanın.Şu jantları çok seviyorum bi ara focus kullanırken ne aramışdım 2.elde bu jantlardan. Teşekkürler, bu jantlar fena değil evet.. 22 Ekim 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Maşallah Allah kaza bela gösetrmesin 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 24 Nisan 2013 Yazar Paylaş 24 Nisan 2013 (düzenlendi) 22 Ekim 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Ailecek Ford kullanıcısı ve severleri olarak babamdada aynısından olduğunu ve 3 ay kadar kendim kullandığımı söylemek istiyorum. Kendim fiesta aldım babamın aracınıda iade ettim ancak cmaxin rahatlığı uzun yol performansı ve 2006 model olmasına rağmen teknolojisi hala çoğu arabada yoktur. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin gerçekten zevkli rahat ve oturaklı bir araç tebrik ederim 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Güle güle kullanın, kazasız , belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Hayırlı olsun,iyi günlerde kazasız,belasız kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 27 Nisan 2013 Yazar Paylaş 27 Nisan 2013 Tüm arkadaşlar; dilekleriniz için teşekkürler, Allah razı olsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts