Korhan Şenörer 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 '' Kaç para '' dedim, '' 3 lira '' dedi, 3 lirayı verdim, aldım. Baktım ucuz, '' o zaman bir tane daha alayım '' dedim, ''Bir tane daha alırsan ikincisi 10 lira '' dedi, '' Nasıl yani yaa, olur mu öyle şey '' dedim, '' O zaman ikincisi 5 lira olur '' dedi. Şaşkınlık içinde birazda gülerek ikinciyi almadan dükkandan çıktım, Hala bir kamera şakasının kurbanı olduğumu düşünüyorum. :D Cep telefonu usb şarj kablosu almak için , Aydın Adnan Menderes bulvarında bir dükkanda yaşadığım gerçek bir olaydır. Oysa ben böyle şeylerin sadece Karadenizde olduğunu düşünüyordum. 5 Yorum bağlantısı
Murat Gök 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Belki dukkan sahibine her yer karadenizdir abi 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 İndirim yapmak isterken bindirim yapmış demek ki... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Bence bu ürünü bir kişiye değilde,bir çok kişiye satma eğiliminde bulunma hareketidir bu... Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Nisan 2013 Yazar Paylaş 22 Nisan 2013 1- Tekli satışta müşteri kitlesini artırmak amacıyla kampanya yapmıştır. Sizi satıcı sanmıştır. 2- İlk ürüne verdiği fiyatı sehven vermiştir. Sehven olsa düzeltirdi sanırım , maliyeti kurtarmasa o fiyatı söyler mi ki? Belki dukkan sahibine her yer karadenizdir abi Tipi pek benzemiyordu ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Şişşt karadenizlilere laf yok esnaf kültürünün yüksek olduğu bölgemizdir Bize Her Yer Trabzon 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Bazı alışveriş merkezleri de aynı uygulamayı yaparlar kampanyalı ürünlerde. Amaç fazla kişiyi çekmektir, maliyetine satıp bedava reklam yapıyorlar.. Belki de dükkanın camında falan afiş yazı vardı Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Hazır Aydındayken uğrayım, Adresi verinde Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Nisan 2013 Yazar Paylaş 22 Nisan 2013 (düzenlendi) Bazı alışveriş merkezleri de aynı uygulamayı yaparlar kampanyalı ürünlerde. Amaç fazla kişiyi çekmektir, maliyetine satıp bedava reklam yapıyorlar.. Belki de dükkanın camında falan afiş yazı vardı 3 liralık malzemenin ne kampanyası olacak ki? Bizim burda düzeltmezler. Söz ağızdan çıktı bir kere; derler. Yanlışlık isterse maliyetin altında olsun... Vayyy , bu Adana'ya has birşey herhalde. Adanalıyık diyorsun yani. 22 Nisan 2013 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Bizim burda düzeltmezler. Söz ağızdan çıktı bir kere; derler. Yanlışlık isterse maliyetin altında olsun... Esnaflık da söz ağızdan bir kere çıkar gerekirse zarar edersin ama bu durum fazla fiyatlarda geçerli değildir.Yani 10 liralık mala 15 lira dedi isen özür diler düzeltirsin eğer 5 liralık mala 3 lira dediysen 3 liradır artık o.Ben böyle gördüm,öğrendim ve bu şekilde esnaflık yaptım. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 3 liralık malzemenin ne kampanyası olacak ki? Herkes kendi çapında yapıyor kampanyayı işte 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Nisan 2013 Yazar Paylaş 22 Nisan 2013 Esnaflık da söz ağızdan bir kere çıkar gerekirse zarar edersin ama bu durum fazla fiyatlarda geçerli değildir.Yani 10 liralık mala 15 lira dedi isen özür diler düzeltirsin eğer 5 liralık mala 3 lira dediysen 3 liradır artık o.Ben böyle gördüm,öğrendim ve bu şekilde esnaflık yaptım. İkinciyi istediğimde , yaa yanlış oldu 3 lira dedim ama aslında 5 liraydı dese neyse de direk 10 lira dedi. Olurmu öyle şey deyince 5 lira dedi. Ben bu kampanyadan yada yanlıslıktan bişey anlamadım. :D 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 İkinciyi istediğimde , yaa yanlış oldu 3 lira dedim ama aslında 5 liraydı dese neyse de direk 10 lira dedi. Olurmu öyle şey deyince 5 lira dedi. Ben bu kampanyadan yada yanlıslıktan bişey anlamadım. :D Gurur yapmış Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Nisan 2013 Yazar Paylaş 24 Nisan 2013 Öyle yada böyle ilginç bir alışverişti benim için. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Bu zamanda esnaflık zor. İyi yapmış iyi. Şanı buralara kadar duyulmuş işte. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Geçen sene Erzurum'da bir tencere takımı sordum, 3 parça 100 TL. Tane işi alınca tanesi 25 Tl, ama ne ettiysem satıcı kız üçünü 75'e vermedi kampanyayı ters yaptıklarına bir türlü ikna edemedim. En son 3 arkadaşın ayrı ayrı tek parça almasına izin verdi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts