İçeriğe Yönlendir

2.0 Zetec 16V Turbo Mondeo

Fırat Toptaş

Recommended Posts

Fırat Toptaş

İnsan gibi bakıyor :shok::)

hertürlü bakıyor valla :)

Bugün neşem yerinde. Kusura bakma :)

Güle güle kullan, kazasız belasız :nazar:

sıkıntı yok allah neşeni daim etsin kusur yok lütfen hosuma gitti reklamlar :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

2009 yılında bizim mondeo ya çok takmak istemîştişm bu farları. Ama bir türlü imkan olmadı hep içimde kaldı :) güzel olmuş hayırlı olsun garlar gümrüğe takıld mı acaba ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Şekil olmuş.Kazasız belasız. :nazar:

Şekil olmuş.Kazasız belasız. :nazar:

2009 yılında bizim mondeo ya çok takmak istemîştişm bu farları. Ama bir türlü imkan olmadı hep içimde kaldı :) güzel olmuş hayırlı olsun garlar gümrüğe takıld mı acaba ?

Çok yakışmış.. :nazar:

teşekkürler farları bir abimizin vasıtasıyla 1500 tl civarı bir rakama getirdik.takılmadı ve suanda bizde :)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

449 £ link fiyatı farlar ampulune kadar hella...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
449 £ link fiyatı farlar ampulune kadar hella...

aldığınız ürün bundan farklı mı ? http://www.rapidford.co.uk/shop/product_info.php?products_id=1270 Yani ben bunları morette diye biliyorum hella ile alakası var mı acaba ? Bu arada benim baktığımdan bu zamana fiyatları artmış iyice. Bu farların kısa farının camı paraboliktir genellikle ama nadir olarak olmayanıda var sizinki olmayandan mı ? Son olarak ise kısa farlr h4 mü :D

Yorum bağlantısı
Mete Yaban

yav bu bizim mk1 göre olanı varmı acaba. dik gösteren farlardan bıktık artık.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Mete 400 küsür avro artı kargo verirsen seninde olur. :p Mk1 farına mercek takılabiliyorken ne yapcan bu farı. :tongue: Yakın sürede karar verilirse çalışmam olacak.Kayseri ahalisinden farlar alındı karar bekleniyor. :D

Şu Mk2 farından bulamadım ki bu farın kopyasını yapayım. :(

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

güzel olmuş gerçekten çok beğendim... bu tür çalışmaları görünce aracı daha çok seviyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

aldığınız ürün bundan farklı mı ? http://www.rapidford...roducts_id=1270 Yani ben bunları morette diye biliyorum hella ile alakası var mı acaba ? Bu arada benim baktığımdan bu zamana fiyatları artmış iyice. Bu farların kısa farının camı paraboliktir genellikle ama nadir olarak olmayanıda var sizinki olmayandan mı ? Son olarak ise kısa farlr h4 mü :D

farlar morette ama ampul aynalar camlar hella:)

teşekkürler herkese :)

Still waiting...

Ön kısım harika olmuş.... :):nazar:

nefisss

Mete 400 küsür avro artı kargo verirsen seninde olur. :p Mk1 farına mercek takılabiliyorken ne yapcan bu farı. :tongue: Yakın sürede karar verilirse çalışmam olacak.Kayseri ahalisinden farlar alındı karar bekleniyor. :D

Şu Mk2 farından bulamadım ki bu farın kopyasını yapayım. :(

güzel olmuş gerçekten çok beğendim... bu tür çalışmaları görünce aracı daha çok seviyorum...

teşekkürler herkese:)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Çok sert bakıyor,seyre etmeye devam ediyoruz.... :nazar:

tesekkürler

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Fırat Toptaş

lPdIJ6D.jpg

yok artık st tamponmu mondeo mu :=) sabırla izlemeye devam edelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Fırat bey , yeni konu açmadan, mevcut olan konunuz üzerinden ilerlesin değişiklikleriniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Fırat bey , yeni konu açmadan, mevcut olan konunuz üzerinden ilerlesin değişiklikleriniz.

tamamdır teşekkürler birleştirdiğiniz için :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Resimleri görebileceğimiz farklı bir yolla gönderebilir misiniz?

En azından sayın modlarımız mevcut resimlere müdahale edip görünür hale getirebilirler mi ?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Resimleri görebileceğimiz farklı bir yolla gönderebilir misiniz?

En azından sayın modlarımız mevcut resimlere müdahale edip görünür hale getirebilirler mi ?

Gözükmeyen fotoğraf yok ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

farklı bir yolu varsa söyleyin yapalım hemen nasıl yapılcak

:)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...