Devrim Kara 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 hocam jantlarla ilgili çok soru sordum ama kusuruma bakmazsan son sorularım olacak cevabına karşılık siparişimi vereceğim araştırmalarıma istinaden jantlar replica orjinali piyasada yok seninkilerde replica galiba balans problemin varmı sürtme olmaması için 205/40/17 mi taktırmalıyım 215 de kurtarırmı jant çapı büyüdüğü için konfor kaybı oluyormu acil cevaplarını bekliyorum Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 4 Mart 2014 Yazar Paylaş 4 Mart 2014 hocam jantlarla ilgili çok soru sordum ama kusuruma bakmazsan son sorularım olacak cevabına karşılık siparişimi vereceğim araştırmalarıma istinaden jantlar replica orjinali piyasada yok seninkilerde replica galiba balans problemin varmı sürtme olmaması için 205/40/17 mi taktırmalıyım 215 de kurtarırmı jant çapı büyüdüğü için konfor kaybı oluyormu acil cevaplarını bekliyorum 205/40/17 benimde jantlar konfor kaybı yok sürtme problemi balans v.s yok alabilirsiniz benimkiler 205/45/17 benimkiler Yorum bağlantısı
Devrim Kara 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Eyvallah hocam izinde ilerliyoruz jantlari sipariş ediyorum bilgilerin dogrultusunda yanak 40 mı 45 mi olsun Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 Eyvallah hocam izinde ilerliyoruz jantlari sipariş ediyorum bilgilerin dogrultusunda yanak 40 mı 45 mi olsun 45 candır Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 (düzenlendi) Siparişi verdim hocam silver uani gri renk cumartesi takilacak inşallah imkanlar dogrultusunda falken veya petlas lastik taktiracagim 6 Mart 2014 tarihinde Devrim Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 45 candır hocam şu moretteleri bana versene 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 hocam şu moretteleri bana versene hocam cok sakacısın istersen getirelim Yorum bağlantısı
Devrim Kara 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 hocam cok sakacısın istersen getirelim nekadara malolur Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 çamurluk boşluğuna tam olmuş güzel görünüyor... 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 evet kardeş son durum nedir abi güzel olmus allah nazarlardan saklasın güle güle kullan çamurluk boşluğuna tam olmuş güzel görünüyor... yhaw konumu niye dağıtıyonuz :) Fırat son durum nedir var mı denemeler ? evet kardeş son durum nedir araç 2 hafta içerisinde bitiyor inşallah eksiksiz olarak suan toplanma aşamasında montaj aşamasında 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Pardon kardeş dagitmadik yaa:) senin görmen için atmıştım fotoları 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 Allah kaza bela vermesin.En okkalısından bir nazar boncuğu istiyor araç Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 2 Nisan 2014 Yazar Paylaş 2 Nisan 2014 Maşallah. Teşekkürler Allah kaza bela vermesin.En okkalısından bir nazar boncuğu istiyor araç Maşallah. Teşekkürler Allah kaza bela vermesin.En okkalısından bir nazar boncuğu istiyor araç Maşallah. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Erman Türköz 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Gerçekten birşeyi merak ettim..Bu tarz orijinalliğiyle oynanan araçlar muayeneden geçebiliyor mu acaba?Saygılar... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Bir yıl olmuş, hala bitmedi. Modifiye yapan usta işi beceremedi galiba ? 4 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Bir yıl olmuş, hala bitmedi. Modifiye yapan usta işi beceremedi galiba ? Biz 2 Focus çıkardık bu süre içinde Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Makina Çorlu da.. Ben bile göremedim daha Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Makina Çorlu da.. Ben bile göremedim daha biz ölelim o zaman Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 13 Nisan 2014 Yazar Paylaş 13 Nisan 2014 Gerçekten birşeyi merak ettim..Bu tarz orijinalliğiyle oynanan araçlar muayeneden geçebiliyor mu acaba?Saygılar... tüv muayyene istasyonundan şubat ayı itibari ile geçtik 2 yıldaha muayyenemiz mevcut sıkıntı olmuyor. Bir yıl olmuş, hala bitmedi. Modifiye yapan usta işi beceremedi galiba ? seni şahıs olarak tanımamda sayın abicim bu zamana kadarda forumda senin gibi yazan birini daha görmedim... kusura bakmada babam yasında adamsın verilen emeği yapılan işi karalamakdan başka birsey değil bu söylediğin sözler.bu işin son setuptan sonra bu kadar uzamasının sebebi yurt dısından sipariş verilen ürünlerin gelip gümrüğe takılıp vergilendirilmesiyle alakalıdır.ürünler öyle herkes gibi tek tek almadık toplu tek parti halinde getirmeye cabaladık cebimizden daha az rakamlar cıksın diye. örn:piston kolu ingiltereden geliyor pistonlar amerikadan.yataklar ingilterede var conta takımı amerikada yada almanyada.tek tek alıp işi bende hızlandırırım ama bu iş maliyetle alakalı ürünlerin hepsini bir yere toplayıp tek parca halinde türkiyeye gelişini sağlıyoruz.bende bilirim amerikadaki olan ürünü ingiltereden almayı.bir üründe iki ülke arasındaki fiyat bazında ortalama ürün başına 100sterlin gibi bir rakam oynama yapıyorsa sizde farklı yol ararsınız 100 sterlin kolay rakamda değil 350-400 türk lirası gibi rakamlar yapıyor. 10 parca ürün aldım yurt dısından 3500-4000 tl yapar vergisi hariç bu fiyat.yurtdısındaki amerikadaki kargo firması aracılıgıyla ürünlerin faturalarını yollayıp firmaya sağlam bir şekilde onlara gelip bize tek parti halinde gelmesini sagladık niyemi böyle yaptık.2000 tl yada daha fazla vergi ödemek yerine 500-1000 tl arası vergi ödemek için yani maliyet maliyet.uzamasının özeti kısaca bu rakamlar değişkenlik gösterebilir herkes adına söylüyorum kaba taslak söyledim rakamları !!!! gelelim senin dediklerine modifiye yapan usta işi beceremedi galiba yazmısın senin hiç böyle bir hobin varmı yada ugrastınmı daha önce herhangi bir motoru turbolamak için yada atmosferik yükledinmi ?? dısardan bakıldımı çok kolay bir manifold tak ıntercooler koy motorun içini doldur calıstır gazla herkes sanırım öyle zannediyor bu işi!! kimse bilmiyor yada bilmek istemiyor ateşleme yeticekmi koydugun harici westgate basıncı nolcak intercooler verdiğin turbo basıncında yeticekmi araba sıkıstırma yaptıgın zaman hava yakıt karısımı ne olucak fakire mi düşücek zenginmi yürüyecek zenginde yada fakirde yürüse nolur üst devirlerde piston segmanları dayanıcakmı motor sıkıstırması nolcak arabayı soğutmak için ne yapmamız gerek orjinal beyin yerine hangi ecu sistemini kullanmalıyız ecu içinde hangi sensörlere komut veriyor ihtiyac karsılıyormu blok saplamaların kurtaracakmı vs vs vs yani kısacası hersey kolay değil motor yapmak kolay değil düşünmeden bilmeden yazıyosunuz buraya. üstteki fotoğrak 5 gün önce cekildi suan motor toplu vaziyette bu hafta içide mars yapıyoruz nazara inanıyorum ve bitene kadar fotoğraf koymuyacam dedim ama son yazılanlardan sonra kayıtsız kalamadım. Biz 2 Focus çıkardık bu süre içinde çıkartında görelim ozman varsa cesaretiniz sizde yapın bir turbo zetec bakalım neyi ne kadar sürede cıkartıyosunuz.sıfırdan focus yapıcaksınız ya onunda basıncını 1.1,3 barlarda cıkartın sorunsuzda görelim tebrik edelim diyelim biz bu işi bilmiyoruz diyelim bir senedir bosuna ugrasıyoruz diyelim !!!!!!! Makina Çorlu da.. Ben bile göremedim daha kerem abi arac corluda değil suan istanbulda bu hafta sonu gelicek facebookda eklisin geldiğinde haber veririm gelip görürsün abi aracı biz ölelim o zaman canlısını görmek istiyorsan cıkıcan trakya ya gelicen müdür Dip not : yukarıdada dedim foto 5 gün öncesine ait motor suan toplu vaziyette pazartesi salı üzerine koyulacak aracın egzos sistemi değiştirilip ekstra saatleri takılıp arac rodaja cıkacak mars videosunuda koyucaz buraya bittimi fotoda koyucaz tekrardan EMEĞE SAYGI !!!!! diyorum tekrar etmekdende cekinmiyorum varsa yapmak isteyen turbolamak isteyen bu motoru buyursun 3-4 ayda yada daha kısa sürede cıkarsında görelim.cesareti ve yüreği yeten herkese şimdiden basarılar !!!! bu arac bittiğinde verilmesi beklenen tahmin edilen güç 350 hp 450 tork civarıdır !!!!!! EGZANTRİKSİZ !!!!! süre olarak 100-200 8-9 sn arası bekliyoruz daha önce yurtdısında aynı setup yapıpta alınan güçler bunlar !!!! herkese keyifli forumlar 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Fırat hocam şaka kaldıramıyorsun galiba bir daha konu hakkında yorum yapmayız olur biter. Sende 8-9 sn de 100 den 200 e çıkmaya devam edersin. Bu arada Focus falan yapmadık. Amaç muhabbet olsun diye yazdım. Bu kadar alınacağını bilsem yazmazdım. Fark ettiysen herkes gülücük koymuş. Her neyse Emeğine saygı gösterip seni konun ile baş başa bırakıyorum. İyi forumlar... Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 13 Nisan 2014 Yazar Paylaş 13 Nisan 2014 (düzenlendi) Fırat hocam şaka kaldıramıyorsun galiba bir daha konu hakkında yorum yapmayız olur biter. Sende 8-9 sn de 100 den 200 e çıkmaya devam edersin. Bu arada Focus falan yapmadık. Amaç muhabbet olsun diye yazdım. Bu kadar alınacağını bilsem yazmazdım. Fark ettiysen herkes gülücük koymuş. Her neyse Emeğine saygı gösterip seni konun ile baş başa bırakıyorum. İyi forumlar... Anladım !!! 13 Nisan 2014 tarihinde Fırat Toptaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts