Fırat Toptaş 30 Eylül 2013 Yazar Paylaş 30 Eylül 2013 Emeklerinize sağlık. Bu arabayı görünüşüne bakıp yorumlayanlar çok pis yanılırlar teşekkürler video yu gören herkes şaşırıyor olmayan yapılmayan bir araç yaptık. zetec gücü sesi herseyi farklı oldu arabanın kaderi değişti Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Fırat ; Enjektör ve Methanol kit ne oldu ? Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 3 Ekim 2013 Yazar Paylaş 3 Ekim 2013 Fırat ; Enjektör ve Methanol kit ne oldu ? Bekliyorum abi haber ya bitmişdir yada bitmek üzeredir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Bir Çorlu buluşması yapalım en kısa zamanda, şöyle yakından bir göriyim şu Canafarı, sesini duyayım.. Total da fotoğrafın var. Bende hemen arkada, jandarmanın orada oturuyorum. Hergün oradayım yani. Daha detay, HD kalitesinde fotoğraf çeker, tanıtım videosu yaparız, koyarız buraya babalar gibi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Son durum nedir Fırat ? Denemelik bir şeyler yaptın mı ? Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 6 Ekim 2013 Yazar Paylaş 6 Ekim 2013 Bir Çorlu buluşması yapalım en kısa zamanda, şöyle yakından bir göriyim şu Canafarı, sesini duyayım.. Total da fotoğrafın var. Bende hemen arkada, jandarmanın orada oturuyorum. Hergün oradayım yani. Daha detay, HD kalitesinde fotoğraf çeker, tanıtım videosu yaparız, koyarız buraya babalar gibi Buluşma için daha önce söylemişdim inşallah en kısa zamanda olur havalar iyice soğumadan video yapıcam tamamıyla bittikden sonra sizide cağırırım ben genelde hafta sonları totalde oluyorum akşamları hava güzel olursa oraya cıkıyoruz kafede cay kahve içiyoruz beklerim herzaman Son durum nedir Fırat ? Denemelik bir şeyler yaptın mı ? Abi normalde bugün piste gelicekdim fakat yetişmediği için gelemedim şuan metanöl kiy bağlı fakat gelen enjektörlerde sıkıntı cıktıgından dolayı işimiz biraz sarktı bu hafta içi komple biticek hayırlısıyla kimseyle denemedim bittikden sonra inşallah tam anlamıyls deniyecem Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Buluşma için daha önce söylemişdim inşallah en kısa zamanda olur havalar iyice soğumadan video yapıcam tamamıyla bittikden sonra sizide cağırırım ben genelde hafta sonları totalde oluyorum akşamları hava güzel olursa oraya cıkıyoruz kafede cay kahve içiyoruz beklerim herzaman Abi normalde bugün piste gelicekdim fakat yetişmediği için gelemedim şuan metanöl kiy bağlı fakat gelen enjektörlerde sıkıntı cıktıgından dolayı işimiz biraz sarktı bu hafta içi komple biticek hayırlısıyla kimseyle denemedim bittikden sonra inşallah tam anlamıyls deniyecem İstanbula geliyorsan haberleşelim mutlaka. Bir mevzuya aracı oldum fakaat son dk yanlış bir hareket olmuş kendimizi affetirelim 2 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 7 Ekim 2013 Yazar Paylaş 7 Ekim 2013 İstanbula geliyorsan haberleşelim mutlaka. Bir mevzuya aracı oldum fakaat son dk yanlış bir hareket olmuş kendimizi affetirelim abi yarın akşam gelebilirim gelirsem özelden yazarım burdan hangi mevzu bilmiyorum ama benim acımdan yanlış anlaşılma yanlış hareket yok hepimiz abi kardeşiz 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 abi yarın akşam gelebilirim gelirsem özelden yazarım burdan hangi mevzu bilmiyorum ama benim acımdan yanlış anlaşılma yanlış hareket yok hepimiz abi kardeşiz Numaram bu 0532 690 98 01 ararsan sevinirim Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 7 Ekim 2013 Yazar Paylaş 7 Ekim 2013 Numaram bu 0532 690 98 01 ararsan sevinirim birazdan mesaj atıyorum sana abi:) Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 7 Ekim 2013 Yazar Paylaş 7 Ekim 2013 Kınalı günleri geri dönüyor. derken ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 (düzenlendi) Geçmiş mesajlarda arkadaşlarda yazmış, bir ara sırf ist'den kınalı'ya doğru sıkmak için buradan oralara kalkar gelirdim. Süha, İlteber ve diğer arkadaşlarla çok güzel geçerdi. Bu mondeo bizim çıtamızı yükseltecek gibi. 7 Ekim 2013 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 7 Ekim 2013 Yazar Paylaş 7 Ekim 2013 Geçmiş mesajlarda arkadaşlarda yazmış, bir ara sırf ist'den kınalı'ya doğru sıkmak için buradan oralara kalkar gelirdim. Süha, İlteber ve diğer arkadaşlarla çok güzel geçerdi. Bu mondeo bizim çıtamızı yükseltecek gibi. olabilir tekrar yapabiliriz organize olup selimpaşa tarafında metro tesisleri var hatta oturup cay çorba içip sohbet edip gazlamaya devamda edebiliriz çıta yüksekte olsa alçakda olsa önemli olan dostluk arkadaşlık kardeşlik baki olmalı her türlü organizasyon olur sıkıntı yok 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 (düzenlendi) İçi dışı bir görünmeye başladı. güle güle kullan. 25 Ekim 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 İçi dışı bir görünmeye başladı. güle güle kullan. eyvallah ayhan abi teşekkür ederim senin cuprada iyi hani maşallahı var 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 öncelikle herkese günaydın biliyorum konuyu yakından uzakdan herkes forumda suanda takipte yapılacaklarla alakalı zaten konu takipci sayısındanda belli gelişmeler hakkında bilgi vermek amaclı suan post atma ihtiyacı duydum.dün öğlen itibari ile aracı gırtlak yükleme kararı aldık ve -dereceli egzantirik -forged piston -eagle kol -kızıl yatak -çelik conta takımları siparişlerini geçtik...anlık hararet yapmam sonucu +300 hp gibi bir güç almayı hedefliyoruz. konu hakkında gelişmeleri tekrar burdan yazıcam keyifli forumlar 3 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 motor içine girlmesi şart hayırlısı bakıcaz abi artık neler olucak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 stnadart pistondaki sıkıştırma oranı ile aşırı besleme olmaz. yağ pompasını da iyi bir markadan seçin çok önemli olacak bundan sonraki rpm lerde 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 hayırlısı bakıcaz abi artık neler olucak umarım bu uğraşların karşılığını alırsın çok emek ve para harcadın. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 stnadart pistondaki sıkıştırma oranı ile aşırı besleme olmaz. yağ pompasını da iyi bir markadan seçin çok önemli olacak bundan sonraki rpm lerde orjinal yağ pompası 7500 rpme kadar 1,2 bara kadar sıkıntısız çalışıyor. yurt dısında 1-1,1 barlarda sıkıntısız kullanan kişilerle forumlar üzerinden görüşdük.hatta hard yapmak istersek 8000 rpme kadar pompa yetiyor fakat limit oluyor ne olucagı belli değil pompaya biz devir bandını o kadar aşırı derecede açmayacağız o yüzden sıkıntı yaşıyacağımızı sanmıyorum. yinede bilgilerin için teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 yataklar değişik gelecek yazılmıştı? standart pompa ile bu kadar ani devir değişimide yağlama zor 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Araçtaki gücü arttırmak Bağımlılık gibi bir şey sanki. Yada insan nefsi ile birlikte yaratılırmış denir ya. Nefis tatmin olana yada bıkana kadar devam Ben 26 yaşında olsam arabaya harcanan para ile huyu güzel bir eş bulur evlenip vaktimi onunla geçirirdim... Cenabı Hak herkesin gönlüne göre versin, Amin. 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts