İçeriğe Yönlendir

2.0 Zetec 16V Turbo Mondeo

Fırat Toptaş

Recommended Posts

Fırat Toptaş

biz açıklamaları yazalım göksel yaman abimiz videoyu şimdi koyar konuya :) 3.viteste gaz pedalı yarı konumunda video çekilmiştir. makina çok gergin olduğu için telefonu düzgün tutamadım :) keyifli seyirler :)

Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Çongur

Gerçekten iyi ivmeleniyor. Hem de yarı gazlamayla.

Uzaktan bakan birisi olarak harcadığınız emek ve maddiyata değmiş diyebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Gerçekten iyi ivmeleniyor. Hem de yarı gazlamayla.

Uzaktan bakan birisi olarak harcadığınız emek ve maddiyata değmiş diyebilirim.

teşekkürler yorumlarınız için. sesi ivmelenmesi gerçekten harika oldu.bu hafta sonu tüm ayrıntısıyla bitiyor ara. şuan bende sıkıntısız olarak gazlıyorum :) harcadıgğmız maddiyata verdiğimiz emeğe çekilen stresin karşılığını alıyoruz şu anda :)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

6 ekimde merakla bekliyor olacağım arabanızı :nazar:

inşallah orada olacağım hem tanışmış oluruz hem gazlarız :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ooooo 60-160km/h 10 saniye gördüm videoda, cupra olmuş bu :f1: güle güle kullanın, 2.0 tdi vw/ 3.30d/ clio rs/  den iyi, yazılımsız 160 ps e kadar her tür tsi ın canını yakar, yazılımlı t-jet bile 13.5 sn.

pistte start finish düzlüğne 65 km/ gibi bir hızla giriliyor, 140-150 de fren başlıyor, bu mondeo 170 gibi görür fren öncesi, 25 km/h gibi ortalam bir fark 2 sn. ye ye yakın iyileşme demektir sadece o düzlükte. Virajlarda önden dışarı açılacaktır orada lastik durumuna göre derece gelir. Sağ aksa çok yük biniyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Maşallah kazasız belasız  :nazar:  :nazar:  canlı canlı izlemek güzel olacak inşalah pistte :)

teşekkürler inşallah :)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Ooooo 60-160km/h 10 saniye gördüm videoda, cupra olmuş bu :f1: güle güle kullanın, 2.0 tdi vw/ 3.30d/ clio rs/  den iyi, yazılımsız 160 ps e kadar her tür tsi ın canını yakar, yazılımlı t-jet bile 13.5 sn.

pistte start finish düzlüğne 65 km/ gibi bir hızla giriliyor, 140-150 de fren başlıyor, bu mondeo 170 gibi görür fren öncesi, 25 km/h gibi ortalam bir fark 2 sn. ye ye yakın iyileşme demektir sadece o düzlükte. Virajlarda önden dışarı açılacaktır orada lastik durumuna göre derece gelir. Sağ aksa çok yük biniyor

ilk baş teşekkür ederim abi güzel yorumların için mondeo  hangi cupra olmus :) saniye ortalamasını iyi almışsın abi biz 10 küsür gördük 11 dedik yarım gazda bu şekilde tam gazda dahada ortalama inicek aşağı rakamara ayrıca cumartesi günü enjektörlerimiz değişiyor değişmediği için suan devir 6000 d/dk bitiyor devir bandı 6700 ceklerek enjektör değişip son ayarı yapıp ve metanöl yakıt sistemi yapıldıktan sonra dahada iyi olucak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

ilk baş teşekkür ederim abi güzel yorumların için mondeo hangi cupra olmus :) saniye ortalamasını iyi almışsın abi biz 10 küsür gördük 11 dedik yarım gazda bu şekilde tam gazda dahada ortalama inicek aşağı rakamara ayrıca cumartesi günü enjektörlerimiz değişiyor değişmediği için suan devir 6000 d/dk bitiyor devir bandı 6700 ceklerek enjektör değişip son ayarı yapıp ve metanöl yakıt sistemi yapıldıktan sonra dahada iyi olucak.

Co-pilot olarak 3sn. Daha avantajımız olacak :D
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

ibiza tabii :f1:

abi mondinin çıtasını düşürdün sen şimdi :) metanolden sonra hersey bittikden sonra biz 250-270 arası bir güç bekliyoruz ama sen cupra diye diyince ben düşünmeye başladım şimdi :)

Co-pilot olarak 3sn. Daha avantajımız olacak :D

co-pilot sağlam sıkıntı yok abi +3 ordan bir de trakya havası acıcaz çalgılarla +1 de ordan kimse tutamaz bizi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abe Mondeo naptın bize naptın bize, biz birbirimizi geçiyor sandık geçiyor sandık :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Abe Mondeo naptın bize naptın bize, biz birbirimizi geçiyor sandık geçiyor sandık :D

9/8 lik Selime de olur abi :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bugün 0-100'ü 5500d/dk. Vites atmak şartı ve 1-2 sarmasına rağmen 2 kişi bagaj dolu 7sn. Gibi ölçtük..

Hafta içi Subaru Enjektörleri ve Methanol Kit takılacak devir bandı biraz daha ileri çekilecek.

Şuan bu haliyle 0.6 bar ile yürümesine rağmen

Ufaktan kendi arabamdan bir video çektim. Selektör attığım bir arabadan tam gazda bu kadar fark yemek nedense hoşuma gitti..

Emeğine sağlık Fıratcım kendi arabamdan ayırt etmiyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sellektör attığım bir arabanın önümden bu şekilde uzaması bana göre değil.. :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Bugün 0-100'ü 5500d/dk. Vites atmak şartı ve 1-2 sarmasına rağmen 2 kişi bagaj dolu 7sn. Gibi ölçtük..

Hafta içi Subaru Enjektörleri ve Methanol Kit takılacak devir bandı biraz daha ileri çekilecek.

Şuan bu haliyle 0.6 bar ile yürümesine rağmen

Ufaktan kendi arabamdan bir video çektim. Selektör attığım bir arabadan tam gazda bu kadar fark yemek nedense hoşuma gitti..

Emeğine sağlık Fıratcım kendi arabamdan ayırt etmiyorum..

Abi teşekkür ederim güzel yorumların için emeğin karsılığını almak kadar güzel bir olay yok : :)ölçtüğümüz süreler emin ol hafta içi dahada asağıya düşecek forumdaki abilerimizin kardeşlerimizin istediğini sonunda yaptık videomuzı cekip koyduk :) teşekkür ederim kendi arabandan ayırt etmediğin için :) süha abi hala denemek istiyormusur acaba : :)

Sellektör attığım bir arabanın önümden bu şekilde uzaması bana göre değil.. :D

Abi duydumki merak ediyormussun hemen videosunu koydum : :)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Mükemmel olmuş.. Yumuşak yumuşak bas :)

Video için hard yaptık abi :)

Çok tatlı olmuş. Ciddi anlamda emek ve sabır isteyen bir iş helal olsun. Maşallah kazasız belasız bol gazlamalar ;)

Teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Şahane ötesi birşey olmuş..

Durmak yakışmaz bu mondiye.. Allah hata kazadan sakınsın  :nazar:

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Şahane ötesi birşey olmuş..

Durmak yakışmaz bu mondiye.. Allah hata kazadan sakınsın :nazar:

Tesekkürler ;)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Ben süremem bunu...yani kıyamam gaza basmaya :D

bende sakin kullanıyorumda sesi tahrik ediyor :)

emek+sabır+maddiyat=güç

sonuca ulaşılmış anlaşılan.güle güle ağız tadıyla binmen dileğiyle.

pistte de gördükmü tamamdır.

teşekkürler piste kadar yetiştirmeye calısıyoruz. artık bitti gözüyle bakıyorum

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Dizeldeki gibi duman da yok ne güzel:) güle güle kullanın çok iyi uzuyor.Günlük işlerde kullanacak mısınız?

evet kullanıcam keyfe keder gazlamalık keyfe keder keyif arabası yaptık

videoda aracın arkadasında 2 adet anfi 1 adet kapasitör 1 adet 38 lik bas tesissat için ekstra akü mevcut ve yedek lastiğimiz var :)

aracı boşaltsak kafadan 150 kilomuz vardır ve en az 3-5 boy arası daha hızlanır mondeo...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Emeklerinize sağlık.

Bu arabayı görünüşüne bakıp yorumlayanlar çok pis yanılırlar :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...