Fırat Toptaş 26 Eylül 2013 Yazar Paylaş 26 Eylül 2013 biz açıklamaları yazalım göksel yaman abimiz videoyu şimdi koyar konuya 3.viteste gaz pedalı yarı konumunda video çekilmiştir. makina çok gergin olduğu için telefonu düzgün tutamadım keyifli seyirler Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 6 Ekim'e hazırlanıyor. Pistte olacağız inşallah. 4 Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Çongur 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 Gerçekten iyi ivmeleniyor. Hem de yarı gazlamayla. Uzaktan bakan birisi olarak harcadığınız emek ve maddiyata değmiş diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 26 Eylül 2013 Yazar Paylaş 26 Eylül 2013 Gerçekten iyi ivmeleniyor. Hem de yarı gazlamayla. Uzaktan bakan birisi olarak harcadığınız emek ve maddiyata değmiş diyebilirim. teşekkürler yorumlarınız için. sesi ivmelenmesi gerçekten harika oldu.bu hafta sonu tüm ayrıntısıyla bitiyor ara. şuan bende sıkıntısız olarak gazlıyorum harcadıgğmız maddiyata verdiğimiz emeğe çekilen stresin karşılığını alıyoruz şu anda Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 6 ekimde merakla bekliyor olacağım arabanızı 2 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 26 Eylül 2013 Yazar Paylaş 26 Eylül 2013 6 ekimde merakla bekliyor olacağım arabanızı inşallah orada olacağım hem tanışmış oluruz hem gazlarız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 Ooooo 60-160km/h 10 saniye gördüm videoda, cupra olmuş bu güle güle kullanın, 2.0 tdi vw/ 3.30d/ clio rs/ den iyi, yazılımsız 160 ps e kadar her tür tsi ın canını yakar, yazılımlı t-jet bile 13.5 sn. pistte start finish düzlüğne 65 km/ gibi bir hızla giriliyor, 140-150 de fren başlıyor, bu mondeo 170 gibi görür fren öncesi, 25 km/h gibi ortalam bir fark 2 sn. ye ye yakın iyileşme demektir sadece o düzlükte. Virajlarda önden dışarı açılacaktır orada lastik durumuna göre derece gelir. Sağ aksa çok yük biniyor 2 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 26 Eylül 2013 Yazar Paylaş 26 Eylül 2013 Maşallah kazasız belasız canlı canlı izlemek güzel olacak inşalah pistte teşekkürler inşallah Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 26 Eylül 2013 Yazar Paylaş 26 Eylül 2013 Ooooo 60-160km/h 10 saniye gördüm videoda, cupra olmuş bu güle güle kullanın, 2.0 tdi vw/ 3.30d/ clio rs/ den iyi, yazılımsız 160 ps e kadar her tür tsi ın canını yakar, yazılımlı t-jet bile 13.5 sn. pistte start finish düzlüğne 65 km/ gibi bir hızla giriliyor, 140-150 de fren başlıyor, bu mondeo 170 gibi görür fren öncesi, 25 km/h gibi ortalam bir fark 2 sn. ye ye yakın iyileşme demektir sadece o düzlükte. Virajlarda önden dışarı açılacaktır orada lastik durumuna göre derece gelir. Sağ aksa çok yük biniyor ilk baş teşekkür ederim abi güzel yorumların için mondeo hangi cupra olmus saniye ortalamasını iyi almışsın abi biz 10 küsür gördük 11 dedik yarım gazda bu şekilde tam gazda dahada ortalama inicek aşağı rakamara ayrıca cumartesi günü enjektörlerimiz değişiyor değişmediği için suan devir 6000 d/dk bitiyor devir bandı 6700 ceklerek enjektör değişip son ayarı yapıp ve metanöl yakıt sistemi yapıldıktan sonra dahada iyi olucak. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 ilk baş teşekkür ederim abi güzel yorumların için mondeo hangi cupra olmus saniye ortalamasını iyi almışsın abi biz 10 küsür gördük 11 dedik yarım gazda bu şekilde tam gazda dahada ortalama inicek aşağı rakamara ayrıca cumartesi günü enjektörlerimiz değişiyor değişmediği için suan devir 6000 d/dk bitiyor devir bandı 6700 ceklerek enjektör değişip son ayarı yapıp ve metanöl yakıt sistemi yapıldıktan sonra dahada iyi olucak.Co-pilot olarak 3sn. Daha avantajımız olacak 2 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 26 Eylül 2013 Yazar Paylaş 26 Eylül 2013 ibiza tabii abi mondinin çıtasını düşürdün sen şimdi metanolden sonra hersey bittikden sonra biz 250-270 arası bir güç bekliyoruz ama sen cupra diye diyince ben düşünmeye başladım şimdi Co-pilot olarak 3sn. Daha avantajımız olacak co-pilot sağlam sıkıntı yok abi +3 ordan bir de trakya havası acıcaz çalgılarla +1 de ordan kimse tutamaz bizi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 Abe Mondeo naptın bize naptın bize, biz birbirimizi geçiyor sandık geçiyor sandık 3 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 26 Eylül 2013 Yazar Paylaş 26 Eylül 2013 Abe Mondeo naptın bize naptın bize, biz birbirimizi geçiyor sandık geçiyor sandık 9/8 lik Selime de olur abi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Bugün 0-100'ü 5500d/dk. Vites atmak şartı ve 1-2 sarmasına rağmen 2 kişi bagaj dolu 7sn. Gibi ölçtük.. Hafta içi Subaru Enjektörleri ve Methanol Kit takılacak devir bandı biraz daha ileri çekilecek. Şuan bu haliyle 0.6 bar ile yürümesine rağmen Ufaktan kendi arabamdan bir video çektim. Selektör attığım bir arabadan tam gazda bu kadar fark yemek nedense hoşuma gitti.. Emeğine sağlık Fıratcım kendi arabamdan ayırt etmiyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Sellektör attığım bir arabanın önümden bu şekilde uzaması bana göre değil.. 4 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 28 Eylül 2013 Yazar Paylaş 28 Eylül 2013 Bugün 0-100'ü 5500d/dk. Vites atmak şartı ve 1-2 sarmasına rağmen 2 kişi bagaj dolu 7sn. Gibi ölçtük.. Hafta içi Subaru Enjektörleri ve Methanol Kit takılacak devir bandı biraz daha ileri çekilecek. Şuan bu haliyle 0.6 bar ile yürümesine rağmen Ufaktan kendi arabamdan bir video çektim. Selektör attığım bir arabadan tam gazda bu kadar fark yemek nedense hoşuma gitti.. Emeğine sağlık Fıratcım kendi arabamdan ayırt etmiyorum.. Abi teşekkür ederim güzel yorumların için emeğin karsılığını almak kadar güzel bir olay yok : ölçtüğümüz süreler emin ol hafta içi dahada asağıya düşecek forumdaki abilerimizin kardeşlerimizin istediğini sonunda yaptık videomuzı cekip koyduk teşekkür ederim kendi arabandan ayırt etmediğin için süha abi hala denemek istiyormusur acaba : Sellektör attığım bir arabanın önümden bu şekilde uzaması bana göre değil.. Abi duydumki merak ediyormussun hemen videosunu koydum : Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Mükemmel olmuş.. Yumuşak yumuşak bas 2 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 28 Eylül 2013 Yazar Paylaş 28 Eylül 2013 Mükemmel olmuş.. Yumuşak yumuşak bas Video için hard yaptık abi Çok tatlı olmuş. Ciddi anlamda emek ve sabır isteyen bir iş helal olsun. Maşallah kazasız belasız bol gazlamalar Teşekkürler Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Şahane ötesi birşey olmuş.. Durmak yakışmaz bu mondiye.. Allah hata kazadan sakınsın Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 28 Eylül 2013 Yazar Paylaş 28 Eylül 2013 Şahane ötesi birşey olmuş.. Durmak yakışmaz bu mondiye.. Allah hata kazadan sakınsın Tesekkürler Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Ben süremem bunu...yani kıyamam gaza basmaya Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 29 Eylül 2013 Yazar Paylaş 29 Eylül 2013 Ben süremem bunu...yani kıyamam gaza basmaya bende sakin kullanıyorumda sesi tahrik ediyor emek+sabır+maddiyat=güç sonuca ulaşılmış anlaşılan.güle güle ağız tadıyla binmen dileğiyle. pistte de gördükmü tamamdır. teşekkürler piste kadar yetiştirmeye calısıyoruz. artık bitti gözüyle bakıyorum Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 29 Eylül 2013 Yazar Paylaş 29 Eylül 2013 Dizeldeki gibi duman da yok ne güzel:) güle güle kullanın çok iyi uzuyor.Günlük işlerde kullanacak mısınız? evet kullanıcam keyfe keder gazlamalık keyfe keder keyif arabası yaptık videoda aracın arkadasında 2 adet anfi 1 adet kapasitör 1 adet 38 lik bas tesissat için ekstra akü mevcut ve yedek lastiğimiz var aracı boşaltsak kafadan 150 kilomuz vardır ve en az 3-5 boy arası daha hızlanır mondeo... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Emeklerinize sağlık. Bu arabayı görünüşüne bakıp yorumlayanlar çok pis yanılırlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts