İçeriğe Yönlendir

2.0 Zetec 16V Turbo Mondeo

Fırat Toptaş

Recommended Posts

Fırat Toptaş

Maşallah... :nazar:

Öncelikle emeğinize sağlık, kesenize bereket... :bravo:

Umarım bittiğinde tam istediğiniz gibi olur... :good1:

teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

abi aracın son hali nedir videodan sonra bi değişiklik yapıldımı. aracın stok halinden bu hale gelene kadar toplam ne kadar fiyat çıktı ? biraz fazla soru sordum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Son halini bir albüm yapmalı. Maşallah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

abi aracın son hali nedir videodan sonra bi değişiklik yapıldımı. aracın stok halinden bu hale gelene kadar toplam ne kadar fiyat çıktı ? biraz fazla soru sordum :)

aracın son hali suanda enjektör değişimi ve son beyin ayarı için istanbulda arac... net hesabımızı daha görmedik görünce yazıcam buraya 

Son halini bir albüm yapmalı. Maşallah..

fotolarını cekip paylasıcam sizinle burdan fotolarını :)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

helal olsun abicim kazasız belasız binersin inşallah :)

Eyvallah kardeşim inşallah kazasız belasız ;)
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

an itibari bitmiş bulunmaktadır projemiz son eksiğimiz greedy catch tank koyup enjektörlerimiz değişip devir bandını bu gece açıyoruz hafta sonu bir aksilik olmassa müsat olursak ataşehirde roll gecesinde boy göstericez kalkmasakda burdayız diyeceğiz... ;) konuyu takip edip fikir veren destek olan herkese burdan teşekkürler şimdiden... bu hafta içinde yada önümüzdeki hafta videolarımızı aynı konu üzerinde koyucaz...

Dip not: yapılan kullanılan malzemeleri ve maliyeti tablosunuda sizlerle paylaşıcam .

;):f1::nazar:

Jir5mxR.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Hadi hayırlı uğurlu olsun. Güneşli mc de başlar geceler ;)

eyvallah süha abi :) karanlık gecelerden aydınlık günlere gibi bişi oldu bu :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ya kardeşim ben Turbo 'lu araçlarımın turbosunu büyütmek için çabalıyorum sana Allah sabır versin :D Çok mutlu oldum kendiminki olmuş gibi sevindim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Ya kardeşim ben Turbo 'lu araçlarımın turbosunu büyütmek için çabalıyorum sana Allah sabır versin :D Çok mutlu oldum kendiminki olmuş gibi sevindim

ozman bundan sonraki işim seninle atmosferik aracı turbo yaptım artık turbolu aracım var turboyu büyütmek istersem sendeyim abi :) allah ikimizede sabır versin bence kendininki olmuş gibi sevinmekte haklısın :):bravo:

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
(düzenlendi)

Bende konuyu takip ede ede... kendi mk2 im için baya niyeti bozmaya başlamıştım....sonra aracı sattım kurtuldum :D

tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Bende konuyu takip ede ede... kendi mk2 im için baya niyeti bozmaya başlamıştım....sonra aracı sattım kurtuldum :D

Mk2 candır :)

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Hala biniyorum mk3 den daha keyifli geliyor ... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Hala biniyorum mk3 den daha keyifli geliyor ... :)

Zetec ayrı bir dünya ;)

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Hadi hayırlı olsun Fırat , kazasız belasız kullan ;)

Kimlerle denemeyi düşünüyorsun hangi beygirler arası hedef kitlen ?

Dynomuz daha yok bu gece ayarlarımız yapılcak . 230-260 bg arası araclarla deniyebiliriz sıkıntı yok ;) ama öncelikle pilotajımızı iyileştirmemiz lazım araca alışmamız gerek kıstas alıcagım bir iki araba ondan sonra kategori dahada netleşicek ;)

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

hayırlısı olsun fırat dört gözle beklediğimiz proje sonunda nihayte ermiş gözün aydın. tekerin düzbassın allah kaza beladan uzak tutusun kardeşim. araç yeni ve bilmeyen bir roll kitlesi için epey can yakar gibi düşünüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

hayırlısı olsun fırat dört gözle beklediğimiz proje sonunda nihayte ermiş gözün aydın. tekerin düzbassın allah kaza beladan uzak tutusun kardeşim. araç yeni ve bilmeyen bir roll kitlesi için epey can yakar gibi düşünüyorum. 

teşekkürler güzel yorumların iyi dileklerin çin ;) hepimizin arabasının tekerleri düz bassın evet nihayet bitirdik projemizi güzelde oldu :) arac dediğin gibi yeni arac daha önce yapan yok ve kinder süpriz ne cıkıcagı belli değil suanda emin ol bende senin gibi düşünüyorum videoları hep beraber seyredicez inşallah :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Gözün aydın Fırat abi inş emeğinin karşılığını güzelce alırsın :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Videoları ve maliyet tablosunu dört gözle bekliyoruz. Hadi hayırlısı...

en kısa zamanda :)

Gözün aydın Fırat abi inş emeğinin karşılığını güzelce alırsın :nazar:

eyv kardeşim Allah razı olsun  ;)

Valla bravo :bravo:

teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...