Fırat Toptaş 9 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2013 Senin manifold bunun aynısı gibi duruyor soldakinin.Ve turbo bir silindir çıkışına bağlı gibi duruyor. Olması gereken tüm egzoz gazının çıkışının toplanıp turbonun egzoz pallerine gelmesi gerekli Manifolt el yapımı hazır değil abi şimdi anladım turbonun sistemi olması gerektiği gibi araç üzerinde Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 9 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2013 Kısa vadede sorun olduğu anlaşılmaz zaten Dakikada 150.000 devir dönen parça için, aşırı basınç altında çalışan kolların, grank yatağının arasından kaçacak yağın yerinde kalabilmesi için, yüksek ısıya maruz kalan yağın motor bloğundan çok hızlı uzaklaştırıp, hızla soğutulması için yağ pompası değişmeli. Abi peki benzin pompasını orjinalden 6 bara kadar sıkıntısız çalıştığını biliyomusun ??? kısa vadede dediğin araba bir aydan beri çatara inceleniyor sıkıntı yapsa yapr diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 Manifolt el yapımı hazır değil abi şimdi anladım turbonun sistemi olması gerektiği gibi araç üzerinde inşallah öyledir ama görünen bu yönde değil. Asıl anlatmak istediğimi aşağıda resimliyorum Tüm egzoz manifoldu toplanıp turbo ya girmeli 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 Geçmiş yıllarda benzinli, dizel motorlarla oynamışlığım var. Fizik kanunu yağ pompasını değiştir diyor 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 Buda benim büyüttüğüm turboda ufak bir manifold oynama işlemi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 Aliminyum folyo dolamanız iyi olmamış.Daha kalıcı bir çözüm bulmanız çok yerinde olur. Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 9 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2013 inşallah öyledir ama görünen bu yönde değil. Asıl anlatmak istediğimi aşağıda resimliyorum Tüm egzoz manifoldu toplanıp turbo ya girmeli Bu sistemin aynısı aracda mevcut göksel abiyede sorabilirsin hatta foto cekip yolluycam abi sana merak etme yarın sabah 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 (düzenlendi) Çağlar ustam başı çekiyor ama Süha ve YMN siz harbi harbi hastasınız.İyikide hastasınız. Can olsaydı onuda yazardım vesile ile yazmış oluyorum.O ayrı bir hasta idi. 9 Ağustos 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 9 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2013 Geçmiş yıllarda benzinli, dizel motorlarla oynamışlığım var. Fizik kanunu yağ pompasını değiştir diyor Benim fiziğim lisede basarısızdı abi Aliminyum folyo dolamanız iyi olmamış.Daha kalıcı bir çözüm bulmanız çok yerinde olur. Abi onlar suanlıko işlem folya değil ısı yalıtım bantı ayrıca abi sonrasında sarılcak zaten Buda benim büyüttüğüm turboda ufak bir manifold oynama işlemi Dizelmi tebrik ederim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 Benim fiziğim lisede basarısızdı abi Yağ basıncından ziyade debi artılmalı ki hızlı dönüşüm olsun. Milisaniyeler, yüksek sıkıştırma, yüksek basınç, aşırı sürtünme. İnşallah sorunsuz yollarda gezersin, bizde gurur duyarız emeğin ile 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 Bu sistemin aynısı aracda mevcut göksel abiyede sorabilirsin hatta foto cekip yolluycam abi sana merak etme yarın sabah var ise sıkıntı yok kardeşim iki iş olmamış olur herşey sorunsuz olur Çağlar ustam başı çekiyor ama Süha ve YMN siz harbi harbi hastasınız.İyikide hastasınız. : Can olsaydı onuda yazardım vesile ile yazmış oluyorum.O ayrı bir hasta idi. Hastalık abi ama tedavisi var mı bilemiyorum 2 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 9 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2013 Yağ basıncından ziyade debi artılmalı ki hızlı dönüşüm olsun. Milisaniyeler, yüksek sıkıştırma, yüksek basınç, aşırı sürtünme. İnşallah sorunsuz yollarda gezersin, bizde gurur duyarız emeğin ile İnşallah sorunsuz olucak abi sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 benzin pompası orjinal ise 3 bar basar. Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 9 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2013 benzin pompası orjinal ise 3 bar basar. Ben 6 barı gördüm abi bnde 3 bar biliyodum inanamadım görünce Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 (düzenlendi) Şu anki motorda bu ölçüm yapıldı ise mantık dahilinde 6 bar normal gibi. :unsure2:Bence fena zorlanıyor bu basınç için. 9 Ağustos 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 9 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2013 Şu anki motorda bu ölçüm yapıldı ise mantık dahilinde 6 bar normal gibi. :unsure2:Bence fena zorlanıyor bu basınç için. Biz maksimum basıncı görmk için denedik suanda okadar acık değil ama her ihtimale karsılık walbro pompamız kenarda hazır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 net 3 bardır orjinal değeri max. denemk derken kaç volt ile? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Ağustos 2013 Paylaş 9 Ağustos 2013 Çağlar ustam başı çekiyor ama Süha ve YMN siz harbi harbi hastasınız.İyikide hastasınız. Can olsaydı onuda yazardım vesile ile yazmış oluyorum.O ayrı bir hasta idi. Abi benim kanıma hep süha giriyor, ben meleğim Bana diyor ki şimdi kanka sen Turbo'yu büyüt, senin Turboyuda ben alayım Tacize bak.. Ne yapayım şimdi ? Süha Turbo büyüttü, patlattı.. Bende DPF'yi doldurdum 600TL kaçtı, Volant ile Baskı balatayı yaktım 1500TL kaçtı Hasta ki ne hasta 4 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Süha Turbo büyüttü, patlattı.. Hasta ki ne hasta Çok haklisin İlteber, kacinci araba bozusu bu Çakmaktaş'in... Zorluyor findik motorlu arabalari sonra elinde kaliyor vites kolu. Ahhh Süha ahh alamadin saglam ve hizli bir T-Jet... 5 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Çok haklisin İlteber, kacinci araba bozusu bu Çakmaktaş'in... Zorluyor findik motorlu arabalari sonra elinde kaliyor vites kolu. Ahhh Süha ahh alamadin saglam ve hizli bir T-Jet... abi süha abi ye yetmez t jetler filan daha güçlüleri lazım 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Bu çalışmalar 2.5 L V6 Dohc da yapılsa ortaya ne çıkardı diye düşünmeye başladım .... bazen bende 2-5 için niyetleniyorum ama MTV yi görünce bütün iştahım kaçıyor... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Çok haklisin İlteber, kacinci araba bozusu bu Çakmaktaş'in... Zorluyor findik motorlu arabalari sonra elinde kaliyor vites kolu. Ahhh Süha ahh alamadin saglam ve hizli bir T-Jet... en son gördüğüm t jetin yanmayan arıza lambası yoktu, herhalde lambası bozuktu yoksa arızalanacağını sanmıyorum, kasa hala üiretimde o muhteşem motoru nereye kaçtı? Bu çalışmalar 2.5 L V6 Dohc da yapılsa ortaya ne çıkardı diye düşünmeye başladım .... bazen bende 2-5 için niyetleniyorum ama MTV yi görünce bütün iştahım kaçıyor... takacak yer bulunursa...... ki artık biraz zor bulunur sağlamı, sğalamı bulunsa parçası...... 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Abi benim kanıma hep süha giriyor, ben meleğim Bana diyor ki şimdi kanka sen Turbo'yu büyüt, senin Turboyuda ben alayım Tacize bak.. Ne yapayım şimdi ? Süha Turbo büyüttü, patlattı.. Bende DPF'yi doldurdum 600TL kaçtı, Volant ile Baskı balatayı yaktım 1500TL kaçtı Hasta ki ne hasta 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) Arac suan bende trafikde geziyorum hatta dün akşam göksel yaman abiyle telefonda konuşduk 2 günlük bir işimiz kaldı launch kontolu deviri acıp enjektörlerin yedip yetmediğini kontrol edicez lastiklerimiz değişicek ve bitiyor suan 5500 rpm de launch yaptığı için herhangi bir hızlanma videosu koymadım tam anlamıyla bittikden sonra önümüzdeki hafta videolarını koyucam 23 Ağustos 2013 tarihinde Fırat Toptaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts