Tahir İlter 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Torpilliymişsiniz ama mesajı yeni gördüm Sildim, kusura bakmayın. İzin bitene kadar avatarı tekrar yükleyebilirsiniz Hayırlı olsun Ben de sildiydim ya 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 18 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2013 Gazihanin parmagi varmi bu arbada abi? iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi gazihan chip uygulaması yapmıştı araca %15 güç artışı olmuştu Torpilliymişsiniz ama mesajı yeni gördüm Sildim, kusura bakmayın. İzin bitene kadar avatarı tekrar yükleyebilirsiniz Hayırlı olsun Ben de sildiydim ya torpilim sağlammış vay be teşekkürler tekrardan 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 18 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2013 (düzenlendi) Firat abi demek istedigim su an turbo takildi ya,bunun custom yazilimini yapan kim?Merak ettim ciddi emek istiyor cunku iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi şöyle söyliyim sana beyin bağlantısını powertune ile özgün abi ikisi yapıcak yazılım kısmıda ayar kısmıda bu iki dükkanın ustaları ile birlikte yapılacak o yapıcak bu yapıcak dye bişey yok yani en iyisi neyse o yani ayar anlamında 18 Temmuz 2013 tarihinde Fırat Toptaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 Video geliyor mu bu hafta rollde cekebilirsem yüklüyeceğim olmaz ise amatör bir çekim yapıcaz;) 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 bu hafta rollde cekebilirsem yüklüyeceğim olmaz ise amatör bir çekim yapıcaz;) nerede yapacaksınız ? Hafta sonu ctesi günü %90 tekirdağ da olacağız. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 nerede yapacaksınız ? Hafta sonu ctesi günü %90 tekirdağ da olacağız. İftardan öncemi sonramı ? 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 nerede yapacaksınız ? Hafta sonu ctesi günü %90 tekirdağ da olacağız. Cumartesi günü istanbulda olucam roll için pazar sabahı istanbuldan dönerim pazar olsaydınız tekirdağda cok güzel olurdu tanısırdık Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 İftardan öncemi sonramı ? sonra bro sahur spec diyorum Cumartesi günü istanbulda olucam roll için pazar sabahı istanbuldan dönerim pazar olsaydınız tekirdağda cok güzel olurdu tanısırdık Sent from my iPhone using Tapatalk istanbul da tanışırız sıkıntı yok maslakta mı olacaksınız 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 İftardan öncemi sonramı ? Pazar sabahına kadar istanbuldayım burdada görüşebiliriz Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 sonra bro sahur spec diyorum Sahurda dönüşmü peki ? Gerçi ben yetişemem size benim araba yavaş kalır 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 sonra bro sahur spec diyorum istanbul da tanışırız sıkıntı yok maslakta mı olacaksınız yok topkapı cevizlibağ teknik oto sanayi sitesinde olucam eger sahura kadar tekirdağda olucaksınız belki yetişebilirimde size Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Pazar sabahına kadar istanbuldayım burdada görüşebiliriz Sent from my iPhone using Tapatalk Cumartesi , bayrampaşa titanik otelde iftar yemeği olacak . Müsait seniz oraya gelin , ortalama herkes orada olacak . 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Cumartesi , bayrampaşa titanik otelde iftar yemeği olacak . Müsait seniz oraya gelin , ortalama herkes orada olacak . +1 bekleriz 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 Cumartesi , bayrampaşa titanik otelde iftar yemeği olacak . Müsait seniz oraya gelin , ortalama herkes orada olacak . haberim var gelmeye çalışırım eğer gelemezsem şimdiden kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 gece gece herkese iyi geceler video isteyenlere konuyu takip eden merakla bekleyen forum üyelerine gelsin bu ince video 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Video isteriz detay isteriz.. Hayırlı olsun.beklediğimize değecek gibi Bitsin de tekirdağ'a geldiğimde bakmak istiyorum merakla bekliyoruz Gidişini merak ediyorum,bitince... sizin için ince bir video Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Bu kadar kısa olur mu ya ses manyak uzun video isteriz. Vites geçişli falan 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Bu kadar kısa olur mu ya ses manyak uzun video isteriz. Vites geçişli falan onuda yapıcaz inşallah bu hafta sonuna kadar 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Ses şahane gerçekten Bu turbo mondiye video kesmez hd klip yakışır 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Ses şahane gerçekten Bu turbo mondiye video kesmez hd klip yakışır Tr'de Tek olduğu için öyle bir video yapıcaz zaten Çatara patara gidiyor valla. içerden isteriz video birde. onuda koyucaz inşallah 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 0-200 hızlanma videosu istiyoruz 7 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 0-200 hızlanma videosu istiyoruz bu gece ne çok istek var 1 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Araba o kadar hızlı olmuş ki kamera hızına yetişemedi .Şaka bir yana bende uzun videoyu beklemekteyim.Yapılan çalışmalara da maşallah diyelim bu nadir araç nazara uğramasın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 0-200 hızlanma videosu istiyoruz Eskiden olsa 90'ı geçen video koyma derdin Gittikçe gençleşiyorsun Emmi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts