Misafir 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 (düzenlendi) Hayırlı olsun.beklediğimize değecek gibi Bitsin de tekirdağ'a geldiğimde bakmak istiyorum 4 Temmuz 2013 tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 4 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2013 Hayırlı olsun.beklediğimize değecek gibi teşekkürler kısmmetse hafta sonu motor ve ceramic baskı balatanın rodajına başlıycaz rodaj bittikden sonra aem beyinimizi takıp afr wibeband westgate enjektör motor ayarlarını basınc ayarlarını yapıp rolllere cıkmaya başlıycaz son 1 haftamız 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 videoda ekliyecez ama suanda değil ilk marşa bastığımızda En az sizin kadar merakla bekliyoruz. Hedef kaç hp ? 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 4 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2013 En az sizin kadar merakla bekliyoruz. Hedef kaç hp ? 230-240 arası dynoverisi bekliyoruz ama en iyi dyno herzaman şöför ve arac arasındaki bağdan ibarettir... Çok güzel hareketler bunlar teşekkürler çok film hareketlerde diyebiliriz 2 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 Toplam maliyeti de eklersek çok iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 teşekkürler kısmmetse hafta sonu motor ve ceramic baskı balatanın rodajına başlıycaz rodaj bittikden sonra aem beyinimizi takıp afr wibeband westgate enjektör motor ayarlarını basınc ayarlarını yapıp rolllere cıkmaya başlıycaz son 1 haftamız Neredeyse her hafta 1 günlüğüne yeniçiftlik'e geliyorum.geldiğimde müsait olursan görüşürüz.Sende benim düldülü görürsün Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 4 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2013 Toplam maliyeti de eklersek çok iyi olur şuan son olarak şekillenmedi maliyet bittiğinde zaten yeni fotolarla son haliyle ve bütçe ile alakalı bilgilendirme yapıcam mayıs 20 den beri ugrasıyoruz cok emek harcadık sonuna geldik artık bitmek üzere inşallah hayırlısı ile sıkıntısız türkiyedeki proje arabası olarak tek mondeo olucak Neredeyse her hafta 1 günlüğüne yeniçiftlik'e geliyorum.geldiğimde müsait olursan görüşürüz.Sende benim düldülü görürsün olur ne zman gelirsen görüşürüz ben genelde hafta sonları müsait oluyorum kısmet olursa 2 hafta sonraya sakla kendini önümüzdeki hafta aracım biticek. ondan sonraki hafta içi st tampou boyatıp detaylı iç dıs temizlik ve boya korumasını yapdıktan sonra görürsen en azından seninde benimde göz zevkimiz artmış olur 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 ilk resime koptum piston aşağı diyecek gibi bakışılmış. motor silvertop denen zeteclerden koç gibi motor olmuş zaten o manifolt ondan koç başına benziyor olsa gerek 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 ben bu resimleri neden göremiyorum.üstüne tıkladığımda dönüyor öyle sadece 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 4 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2013 ilk resime koptum piston aşağı diyecek gibi bakışılmış. motor silvertop denen zeteclerden koç gibi motor olmuş zaten o manifolt ondan koç başına benziyor olsa gerek bizde piston aşağı muhabbetini resimden sonra yaptık baya bir güldük.evet motor silvertop zetec bu arada almanlara teşekkür etmek gerek çok geçerli ve sağlam bir motor yapmışlar..biz bile şaşırdık içinden çıkan malzemelere dur sakin ol heyecan yapma 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 4 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2013 ben bu resimleri neden göremiyorum.üstüne tıkladığımda dönüyor öyle sadece sanırım benimle alakalı değil merakla bekliyoruz emin olun bende sizin gibi bekliyorum bitişini Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 turbo kiti hazır olanlardan mı yoksa siz toplama bir kit mi yapıyorsunuz. ingilizler amerikalılar bu motorlarla çok oynuyor. hazır kitler vardı da ondan 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 4 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2013 turbo kiti hazır olanlardan mı yoksa siz toplama bir kit mi yapıyorsunuz. ingilizler amerikalılar bu motorlarla çok oynuyor. hazır kitler vardı da ondan hepsini bütün malzemelerii tek tek araştırdık en iyisini en iyi performansı hangi ürünün vericeğini en dayanıklısının hangisi olduğunu motora uyum sağlayıp sağlıklı şekilde çalıştaracak ne ise onu aldık ve takdık hepsi yurtdısından geldi yinede Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 Yanlız rodaja İstanbul'a bekleriz... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 Meraklı ustası ve bütçe sıkıntısı olmayınca güzel sonuç çıkacaktır. Benimde hayalimde hep supercharfger ile beslemek var Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 4 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2013 Yanlız rodaja İstanbul'a bekleriz... araç suanda istanbulda orda yapılıyo rodaj için 500 km gerek onun için bir edirne tava ciğeri yapıp gelicez Meraklı ustası ve bütçe sıkıntısı olmayınca güzel sonuç çıkacaktır. Benimde hayalimde hep supercharfger ile beslemek var ustalar istanbulda sayılı insanlardan ve sürekli bu işlerle uğraşıyorlar adamlar tam bir esnaf tam bir usta on numara işcilikleri var:) Gidişini merak ediyorum,bitince... bende tek kafamda kalan kontrol altında tutabilecekmiyim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 Gidişini merak ediyorum,bitince... Sende ki stoksa bu ne olur merak konusu Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 4 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2013 yolda bana felan bulaşmayın bırakın yolumda gideyim .. sonucu merak ediyoruz ,hadi hayırlısı. antalya tekirdağ arası baya var olmaz o iş sağolun teşekkürler Hay.. hay.. ?? nazarlık için teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts