İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Makyajlı Kasa Multimedya Önerisi

Selim Soylu

Recommended Posts

Selim Soylu

Merhabalar sagıdeğer ford kullanıcıları, müsahit oalnlardan bilgi paylaşımı arz edeceğim.

Ford Focus 2 Makyajlı kasa için multimedya cihazı bakıyorum. Blutut navigasyon tv radyo vs.. olan

wi-fi li androidler daha yaygınlaşmamış...

Black panther diye bir marka önerirmisiniz ? sizin önerizin nedir ?

Blututu navigasyonu vs.. tv si stabil çalışan direksiyondan kumanda ile tam uyumlularmı ve klima bilgilerini gösteriyormu?

çok teşekkürler

saygılar

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker
(düzenlendi)

Bu konu ile ilgili çok cihaz inceledim piyasada bulunan cihazların bir çoğu çinli biraderlerin ürettiği (Çin'de ürettirilen cihazlar demiyorum) İçerisinde android işletim sistemi olanda var windows ce işletim sistemi olanda var.

Ucuz etin yahnisi misali , tabi bu birazda sizin ve olaya nasıl baktığınız ile alakalı orta kalitede olan ürünlerde var alıp 2 gün sonra bozulacak olanlarda var.

Fakat ben aşağıdaki ürün ile baya ilgilenmiştim de aracımın modelini önümüzdeki senelerde yükseltmek istediğimden almaktan vazgeçmiştim. Fiyat olarak uçuk bir fiyat söylemişlerdi fakat cihaz hoşuma gitmişti.

Bir video var tanıtımını yapmışlar güzel bir cihaz.

Modeli bu ZE-NC3811D FORD

tarihinde Rifat Şeker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Soylu

Hocam süper cihaz harbiden fiyatıda iyiymiş :)

çok teşekkür ederim paylaşımınız için

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben klima işini çok beğendim..Bu tip cihazların hepsinde var mı bu özellik.

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

Hocam bu tip cihazların hepsinde yok maalesef. %10 luk bir kısımda varsa vardır.

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Hocam süper cihaz harbiden fiyatıda iyiymiş :))

çok teşekkür ederim paylaşımınız içinn

Bende bir ara bakmıştım ama fiyatlar yüzünden vazgeçtim. Piyasada en çok Necvox ve türevleri var ama Necvox un orijinal sony sisteme göre ses kalitesinin zayıf olduğunu duydum nitekim arkaşın arabasında gördüm ses kalitesini pekte beğendiğim söylenemez (aynı ses dosyası ile kıyaslama imkanı bulamadım)

Bu bahsettiğiniz ürün nekadar fiyatını göremedim? Eğer çok uçuk ise bunu alana kadar pioneer AVIC-F9220BT alın... Hem ses konusunda endişeniz olmaz. Açıkçası hiç duymadığım bir markanın ürününe okadar para vereceksem arabaya takıp veya halihazır takılmış bir focus üzerinde görmeden vermem hele ki orijinal teybiniz SONY ise ciddi hayal kırıklığı yaratabilir...

Tanıtımdan gördüğüm kadarıyla bu cihazın en güzel yani igo destekli navigasyon içermesi. igo navigasyon konusunda methini duymuştum ve butür teyplerde navigasyon çok çok önemli bir husus.

Pioneer daki navigasyon ne bilemiyorum ama kötü birşey değildir kesinlikle.

Bir önemli nokta ise Bluetooth setinin nasıl çalıştığı alırsınız taktırırsınız feedback yapıp kafanızı ütülediği gibi kimseyle de konuşamazsınız. Özelliklerinde parrot BT seti diye diye belirtmiş Parrot bu konuda fena bir marka değil ama içindemi mevcut yoksa haricen montaj mı gerektiriyor?

İyi araştırmak hatta denemek lazım almadan önce...

Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Cihaz gerçekten 10 numaraymış bayıldım. fiyatı yüksek ama değer gibi görünüyor.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Enes Suzen

pionner ın sony ile ses kalitesi aynı mı ve navigasyon tv dvd oynatıcısı varmı nasıl kalitede abi ufak bir bilgi alabilirmiyim.

ford un servisde bu kasalara taklığı multimedya sistemi varmı varsa onların markası nedir?

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Bence ne olduğu belirsiz markalara tavsiye ve niceleme haricinde atlamayın açıkçası ben sony teybi söktürüpte gidip bunu taktırmam.. Arkadaşın önerdiği Zenec güzel birşeye benziyor en azından parrot bluetooth içermesi igo navigasyona sahip olması artıları ama en önemlisi bence ses kalitesi oda bilinmedik bir marka olduğu için insanlar şüpheyle bakıyor... Hele sizin verdiğiniz hiç hiç duymadım şahsen aracımdaki sony söktürüpte bu aleti hayatta taktırmam. Gider 1500-1800 lar verir pioneer taktırırm yada sony ile mutlu mutlu yoluma bakarım. Dediğim gibi bi zamanlar bende yeltendim ancak fiyatları yüzünden vazgeçtim, benim en büyük alma sebebim navigasyon ve BT özelliği olacak BT aparatı aldım zaten motorolanın 100 lira civarında çok güzel ürünleri var tabi teybe entegre olanlar kadar iyi değil... Navigasyon civahıza 150-200 lira... o sebeple vazgeçtim bu terfiden ama gözüm arada bir pioneere gitmiyor değil :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Bende de navigasyonlu multimedya teyp var ama bunun yakınından bile geçemez... Bunu gördüm kendi teybimden soğudum yaaa... :(

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Merhabalar sagıdeğer ford kullanıcıları, müsahit oalnlardan bilgi paylaşımı arz edeceğim.

Ford Focus 2 Makyajlı kasa için multimedya cihazı bakıyorum. Blutut navigasyon tv radyo vs.. olan

wi-fi li androidler daha yaygınlaşmamış...

Black panther diye bir marka önerirmisiniz ? sizin önerizin nedir ?

Blututu navigasyonu vs.. tv si stabil çalışan direksiyondan kumanda ile tam uyumlularmı ve klima bilgilerini gösteriyormu?

çok teşekkürler

saygılar

Çok pahalı demezsen 1100 1200 tl arasi temiz ikinci el Pioneer avic 9220 bt tavsiye ederim. Ses kalitesi süper bluetoth var. Dvd navigasyon var. Ayrica aracla tam uyumlu. Ford serviste guncellemelerini yapiyor

pionner ın sony ile ses kalitesi aynı mı ve navigasyon tv dvd oynatıcısı varmı nasıl kalitede abi ufak bir bilgi alabilirmiyim.

ford un servisde bu kasalara taklığı multimedya sistemi varmı varsa onların markası nedir?

Sony Pioneer in yanina bile yaklasamaz ses acisindan. Ancak tv yok. Pioneer kullanan biri olarak soyluyorum.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
Çok pahalı demezsen 1100 1200 tl arasi temiz ikinci el Pioneer avic 9220 bt tavsiye ederim. Ses kalitesi süper bluetoth var. Dvd navigasyon var. Ayrica aracla tam uyumlu. Ford serviste guncellemelerini yapiyor Sony Pioneer in yanina bile yaklasamaz ses acisindan. Ancak tv yok. Pioneer kullanan biri olarak soyluyorum.

ikinci ele gerek yok sıfırı var o fiyata ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-pioneer-9220-bt-navigasyon,dvd,usb,mp3-kamera-dahil-kampany-116687051/detay/

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Bende değiştirmeyi düşünüyorum benim cihazı elden çıkartıp üzerine para verip alabileceğim bir cihaz olursa tadından yenmez.... :)

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Aracımda navitech nx 61 kullanıyorum. Otokoç da sonradan taktırmak isteryen müşterilerine bu cihazı takıyor, ben çok memnun kaldım ses sony'i aratmayacak kadar tatminkar.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Satan kişiyi tanıyorum. İkinci el o cihaz. Sıfırı 2500-3000 tl civarında.

Ozaman sahibindene şikayet edeyim ben,sıfır kampanyalı yazıyor :)

Yorum bağlantısı
Selim Soylu

Bende bir ara bakmıştım ama fiyatlar yüzünden vazgeçtim. Piyasada en çok Necvox ve türevleri var ama Necvox un orijinal sony sisteme göre ses kalitesinin zayıf olduğunu duydum nitekim arkaşın arabasında gördüm ses kalitesini pekte beğendiğim söylenemez (aynı ses dosyası ile kıyaslama imkanı bulamadım)

Bu bahsettiğiniz ürün nekadar fiyatını göremedim? Eğer çok uçuk ise bunu alana kadar pioneer AVIC-F9220BT alın... Hem ses konusunda endişeniz olmaz. Açıkçası hiç duymadığım bir markanın ürününe okadar para vereceksem arabaya takıp veya halihazır takılmış bir focus üzerinde görmeden vermem hele ki orijinal teybiniz SONY ise ciddi hayal kırıklığı yaratabilir...

Tanıtımdan gördüğüm kadarıyla bu cihazın en güzel yani igo destekli navigasyon içermesi. igo navigasyon konusunda methini duymuştum ve butür teyplerde navigasyon çok çok önemli bir husus.

Pioneer daki navigasyon ne bilemiyorum ama kötü birşey değildir kesinlikle.

Bir önemli nokta ise Bluetooth setinin nasıl çalıştığı alırsınız taktırırsınız feedback yapıp kafanızı ütülediği gibi kimseyle de konuşamazsınız. Özelliklerinde parrot BT seti diye diye belirtmiş Parrot bu konuda fena bir marka değil ama içindemi mevcut yoksa haricen montaj mı gerektiriyor?

İyi araştırmak hatta denemek lazım almadan önce...

evet çok haklısın bir ürün aldım bakalım yarın monaj yapılacak deneyimlerimi paylaşırım..

Yorum bağlantısı
Enes Suzen

bu ürünü başka bir arkadaşdan aldım Enes bey, yarın montajı yapılacak, en kısa sürede izlenimlerimi fotolarla beraber eklerim

tamam abi sesini falan incele nasıl çıkıyor bir bilgi edinelim

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Ozaman sahibindene şikayet edeyim ben,sıfır kampanyalı yazıyor :)

Hiçbir yerinde sıfır yazmıyor... Sadece mağazadan satış olduğu için sana öyle gelmiş. Sıfırları 2bin liradan aşağı olduğunu sanmam... Hatta zamanında araştırdığımda sıfırı 2500 liralarda gezerken sıfır gibi temiz 2.el olanınıda 1500 veya 1800 gibi bir fiyata bulmuştum.

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Çok pahalı demezsen 1100 1200 tl arasi temiz ikinci el Pioneer avic 9220 bt tavsiye ederim. Ses kalitesi süper bluetoth var. Dvd navigasyon var. Ayrica aracla tam uyumlu. Ford serviste guncellemelerini yapiyor

Sony Pioneer in yanina bile yaklasamaz ses acisindan. Ancak tv yok. Pioneer kullanan biri olarak soyluyorum.

Peki focustaki Sony teybin ses çıkış gücü nedir? pioneer ın ki 50 x4 sanırsam. Sony nekadar? arada ciddi fark varsa malum hoparlörleride değiştirmek lazım ozamanda iyice artar fiyat çıkış gücünde ciddi fark varsa sesi açtığınızda gümletirsiniz aracın üzerindeki hoparlörleri.

Açıkçası Sony deki sesten gayet memnunum evdeki sinema sisteminin yerini tutmasada araç için fazlasıyla yeterli zaten sesi sonu kadar hiç açmadım, yüksek ses öenmli değil tabiki ama ses kalteside hiç fena değil sony nin. Benim asıl tav olduğum özellikler navigasyon bluetooth ve geri görüş kamerası.

Pioneer ı kullanıyorsanız birkaç sorum olacak;

Navigasyonu nasıl? Türkçe sesli yönlendirme var mı varsa anlaşılır birşey mi? Hatalı yol gösterdiğine denk geldiniz mi?

Pioneerde gördüğüm ve beğenmediğim 1-2 nokta ses açma kapama tuşları ve fiziksel mute tuşunun olmayışı. Yani hemen sesi kısayım deseniz hızlaıca ses kısabileceğiniz döner bir ses kontrol tuşu olmadığı gibi mute tuşu da yok.

Yorum bağlantısı
Selim Soylu

Merhaba Arkadaşlar

Cİhaz bağlandı aracıma fakat bazı eksiklikler var zaman dan dolayı yapılamadı daha sonra onlar hakkındaki yorumlarımı ve fotoları paylaşacağım.

Benim eski cihazım cd 6000 di.

Şimdiki cihazın adı yazmıyor:)) navigasyon açılırken esse grup yazıyor igo nun sanırım ama nav çok başarılı (ben cihazı blackpanther) diye aldım.

2 adet sd kart giriş yeri var 1i navigasyon haritaları yüklü diğeri ile müzik ve filşm izlemek için başka bir sd takmak için.

dvd film taktım görüntü kalitesi çok iyi.

radyo da ses kalitesi güzel fena değil ama aux da ses biraz düşük açıkıyor.

blutut telefonumu hemen görüyor fakat mic çok kuvvetli değil karşı tarafı çok rahat duyuyorsunuz ama sizin sesinizin derinden geldiğini söylüyorlar.

tv anteni daha takılmadı sonra yazacağım

gerigörüş cam daha takılmadı

direksiyondan kumanda ayarları henüz yapılmadı çalışmıyor şuan yapılınca paylaşacağım..

fotolarıda em kısa sürede yüklerim inş. selamlar

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Enes Suzen

Bence ne olduğu belirsiz markalara tavsiye ve niceleme haricinde atlamayın açıkçası ben sony teybi söktürüpte gidip bunu taktırmam.. Arkadaşın önerdiği Zenec güzel birşeye benziyor en azından parrot bluetooth içermesi igo navigasyona sahip olması artıları ama en önemlisi bence ses kalitesi oda bilinmedik bir marka olduğu için insanlar şüpheyle bakıyor... Hele sizin verdiğiniz hiç hiç duymadım şahsen aracımdaki sony söktürüpte bu aleti hayatta taktırmam. Gider 1500-1800 lar verir pioneer taktırırm yada sony ile mutlu mutlu yoluma bakarım. Dediğim gibi bi zamanlar bende yeltendim ancak fiyatları yüzünden vazgeçtim, benim en büyük alma sebebim navigasyon ve BT özelliği olacak BT aparatı aldım zaten motorolanın 100 lira civarında çok güzel ürünleri var tabi teybe entegre olanlar kadar iyi değil... Navigasyon civahıza 150-200 lira... o sebeple vazgeçtim bu terfiden ama gözüm arada bir pioneere gitmiyor değil :)

abi pıonner buldum sahibindende http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-pioneer-9220-bt-navigasyon,dvd,usb,mp3-kamera-dahil-kampany-116687051/detay/

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...