Korhan Şenörer 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Abi, kesinlikle haklisin,ama iste 1 dk.lik bir işlem için her seferinde servise gitmeye üşeniyoruz. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 iki araca güncelleme yaptım. şu ana kadar olumsuz geri dönüş olmadı. Yorum bağlantısı
Murat Arıcan 22 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2013 Abi, kesinlikle haklisin,ama iste 1 dk.lik bir islem icin her seferinde servise gitmeye üşeniyoruz. Korhan bugün servisten aradılar yazılımın geldiğini en kısa zamanda servise gelmemi istediler.nasipse çarşamba günü arabayı servise götüreceğim yazılım yükleyeceklermiş.vaktin olursa bir ara sende git selamlar Yorum bağlantısı
Bekir Altunbas 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar ben dün Antalya Ford Bilaller servisine gittim arka cam sorunu için. İbrahim usta yeni yazılım geldi dedi o problemi çözdük dedi ve benim araca 2 saat yeni program yüklendi camlarla ilgili şimdilik bir problem yok. 24 Temmuz 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi İmla,eksik harf Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Geçmiş olsun.. Umarım tekrardan aynı sorunu yaşamazsınız Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Korhan bugün servisten aradılar yazılımın geldiğini en kısa zamanda servise gelmemi istediler.nasipse çarşamba günü arabayı servise götüreceğim yazılım yükleyeceklermiş.vaktin olursa bir ara sende git selamlar Abi teşekkürler, ilk fırsatta servise uğrıycam, senin emeğin büyük konuda. Yorum bağlantısı
Tolga Ören 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 bugün ben de ankara otokoçta yazılım güncellemesi yaptırdım araca.yedek anahtar istemediler.yaklaşık 45 dakika 1 saat kadar sürdü.yukaıda 4 tane yazılımdan bahsedildi.acaba hepsi ayrı ayrı mı yapılacak.benim araca tek bir güncelleme yapıldıda. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Bende dün serviste yazılım güncellemesini yaptırdım, yedek anahtar istemediler, servisteki yoğunluktan mı bilmiyorum ama işlemin biraz uzun süreceğini söylediler, sabah 10 gibi bıraktım aracı, saat 14:30 gibi işlemin bittiğini aracı alabileceğimi bildirdiler telefonla. Umarım sorun çözülmüştür. Yorum bağlantısı
Murat Arıcan 7 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2013 Geçen hafta içinde yazılım yüklediler sorun çözüldü gibi problem yok şimdilik Yorum bağlantısı
Murat Arıcan 10 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2013 Bende dün serviste yazılım güncellemesini yaptırdım, yedek anahtar istemediler, servisteki yoğunluktan mı bilmiyorum ama işlemin biraz uzun süreceğini söylediler, sabah 10 gibi bıraktım aracı, saat 14:30 gibi işlemin bittiğini aracı alabileceğimi bildirdiler telefonla. Umarım sorun çözülmüştür. Korhancım merhaba öncelikle bayramın kutlu olsun braderim.nasıl camlar yazılım atıldıktan sonra bir problem çıkardımı bende şu an bir problem yok inşallah sendede olmaz selamlar Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Korhancım merhaba öncelikle bayramın kutlu olsun braderim.nasıl camlar yazılım atıldıktan sonra bir problem çıkardımı bende şu an bir problem yok inşallah sendede olmaz selamlar Abi bilmukabil, foruma fazla giremiyorum bu aralar, o nedenle ancak gördüm yazdıklarını. Bende de camlarda sorun kalmadı, Yorum bağlantısı
Niyazi Ramazanoğlu 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 cam işi tam kronikleşti.istediğiniz kadar formatlatın.bir müddet sonra tekrar yapıyor.Cam yukarıya gidip duracağına tekrar iniyor.Kademeli kaldırılırsa ancak kapanıyor.Bilmeyen ne yapacağını şaşırır.Düzeltilmemesi Ford'un ayıbı,hatası. Yorum bağlantısı
Niyazi Ramazanoğlu 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 istediğiniz kadar yazılım yükletin farketmiyor.Tekrarlıyor.Artık yazılımla uğraşmayıp,iniş/çıkış yönüne kesik,kesik açma/kapama butonuna basılıp günü kurtarıyorsunuz.Benim ümidim kalmadı. bu olayı çözmeyecekler,uğraşmayacaklar.Bazen arka sağ sonra, sol başlıyor.Ayrıca bu hatada görünmüyor.Bilgisara bağlandığında ne gördüklerini merak ediyorum.Bunca meseleye rağmen, hiçbiri kayda geçmemişse eğer! Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 istediğiniz kadar yazılım yükletin farketmiyor.Tekrarlıyor.Artık yazılımla uğraşmayıp,iniş/çıkış yönüne kesik,kesik açma/kapama butonuna basılıp günü kurtarıyorsunuz.Benim ümidim kalmadı. bu olayı çözmeyecekler,uğraşmayacaklar.Bazen arka sağ sonra, sol başlıyor.Ayrıca bu hatada görünmüyor.Bilgisara bağlandığında ne gördüklerini merak ediyorum.Bunca meseleye rağmen, hiçbiri kayda geçmemişse eğer! Niyazi abi, yazılım güncellemesi ile forumdaki bir çok kişinin (bende dahil) arka cam sorunu çözüldü, senin araçta devam etmesi üzücü bir durum , umarım en kısa sürede bir çözüm bulunur. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 şu ana kadar yazılım yükledigim araçlardan olumsuz olarak geri dönen olmadı 1 Yorum bağlantısı
İlyas Baykal 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 şu ana kadar yazılım yükledigim araçlardan olumsuz olarak geri dönen olmadı evet Yaşar Abi sen yazılım attıktan sonra bi daha sorun yaşamadım Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Abi, aydindaki servis olmazsa baska birservis sorunu cozecektir, sonucta araclarimiz garantili ve sorunu cozmek zorundalar. Servise git gel insani ugrastiriyorlar ama oyle yada boyle sorun cozulecektir, gerekirse ford otosan genel merkeze sikayet edebilirsin. Abi ben çok sikayet gördüm. Genel merkez bizimle ilgili değil o bu diyerek sallıyor. Acıkcası Allah sabır versin. Yorum bağlantısı
Birol Yılmazer 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 böyle bi yazılım yok sadece kodlama var dediler bana servisten. yazılım diyorlar dedim üstüne basa basa. servistekiler hayır dediler kodlama yapılıyor yazılım vs yok dediler. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 böyle bi yazılım yok sadece kodlama var dediler bana servisten. yazılım diyorlar dedim üstüne basa basa. servistekiler hayır dediler kodlama yapılıyor yazılım vs yok dediler. Birol Bey, servis beni arayıp, cam sorunu ile ilgili yazılım geldiğini söyleyerek servise davet etmişlerdi. Eğer kodlama olsaydı tekrar yapardı çünkü ben kodlamayı zaten kendim yapıyordum ama bir hafta on gün sonra tekrar sorun oluyordu. Aracımda yazılım sonrası hiç cam sorunu yaşamadım ki sanırım en az 6 ay olmuştur. Yazılım yüklenmesine karşı sorunu devam eden bir kaç üyemiz var forumda, biri Mersinden Niyazi Ramazanoğlu abinin aracında yazılım sonrasında sorun devam ediyordu. Yorum bağlantısı
Birol Yılmazer 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 ben 2 ay önce servise gittiğimde camları söylemiştim.o zaman kodlama yaptık yazılım yok demişlerdi. ama 2 aydır hiçbir sorun yok camlarda.bende anlayamadım bu işi Yorum bağlantısı
Fırat Çelik 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 Ben de aynı sorundan şikayetçiydim. İzmir Arkas Otomotiv'e gittim. Güncel bir yazılım yüklediler ve sorun çözüldü. Kodlamayı ben de birçok kez denedim ama çözüm olmadı. Hatta kodlamanın nasıl yapılacağı, aracın kullanım kılavuzunda bile yazıyor ama, kodlama bir işe yaramıyor. Yazılım yüklenmesi lazım. Görüşmek üzere... Yorum bağlantısı
Berkin Özcanlı 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Bmax'imi cumartesi günü teslim aldım. forumu takip ettiğim için, bayiyi perşembeden aradım ve bu araçlarda böyle bir sorun oluyormuş gerekli yazılım güncellemesi ile teslim ederseniz sevinirim dedim. bmax'le ilgili hiç böyle bir şikayet almadık ama fiesta'da yaşamıştık, yazılımı kontrol edeceğiz dedi. teslim ederken de kontrolü yapıldı dedi. bakalım daha 75 km oldu gözüm arka camlarda:) Yorum bağlantısı
Berkin Özcanlı 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 aracı satan farklı servis farklı, ama duymaları lazımdı! işlerine gelmedi... ben de fiesta' da böyle sıkıntı duymadım Aracı aldığım bayiyi daha evvelinden de tanıyorum, servis kısmıyla kontrol ettiğini umuyorum ki kendisi de kontrol ettik dedi. umarım haklıdır, mevsimi de göz önüne alınca yağmur çamur bu sorun gerçekten hoş olmaz:) Yorum bağlantısı
Birol Yılmazer 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 (düzenlendi) tweeterdan @fordturkiye ye yazdım.444 3673 nolu telefonu aramanız gerekiyor diye cevap yazdılar. 444 3673 ü aradığımda ise böyle birşey yok dediler. bütün Bmaxlerde bu sorun var ve yazılımdı kodlamaydı sürekli söylentiler dolanıyor dedim. bize ulaşan böyle bir bilgi ya da yazılım yoktur dediler. bilginize sanırım en iyisi otokoça gitmek direkt. 8 Ocak 2014 tarihinde Birol Yılmazer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Yavuz 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Benim camlarda otomatik açılıyordu. Şimdi 2. kademe cama açma ve kapama çalışmıyor. Servise götürdüm koddan çıkmış dediler. Müsait olduğum bir zamanda kodyükletmesi yaptıracağım tekrardan Yorum bağlantısı
Recommended Posts