Murat Arıcan 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 (düzenlendi) Arabamın arka camları kendiliğinden açılıyor.servise gittim koddan çıkmış dediler kodladılar ama yine aynı şikayetlerim devam ediyor. 2 Mayıs 2013 tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi Zorunlu olmadıkça font ve yazı tipiyle oynamıyoruz.. Keyifli forumlar.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Murat bey mehaba, aynı sorun benim sağ arka camda da var, geçen servise gittim ama vaktim kısıtlı olduğu için o sorunu şöylemedim. Bir ara geniş vakitte bende göstericem servise, bir gelişme olursa buradan paylaşırım. Cam yukarı doğru son noktaya geldiğinde aşağı iniyor yani sanki fitili parmak gibi algılayıp tekrar aşağı iniyor, bende şimdilik kademe kademe kapatıyorum , tek dokunuşla kapatmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Arka kapılardaki hareketli kablo sistemi koyvermiş olabilir mi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Umarım yenilik dezavantajı yaşamazsınız.. Yorum bağlantısı
Emre Köksal 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 kontağı tam açıp marşı basmadan cam düğmelerini basılı tutarak yapılan bir sıfırlama işlemi vardı...arkadaşımın b-max inde de aynı olay vardı o şekilde çözmüştük...ama nasıl yaptığımızı tam olarak basamak basamak hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
Murat Arıcan 19 Nisan 2013 Yazar Paylaş 19 Nisan 2013 (düzenlendi) kontağı tam açıp marşı basmadan cam düğmelerini basılı tutarak yapılan bir sıfırlama işlemi vardı...arkadaşımın b-max inde de aynı olay vardı o şekilde çözmüştük...ama nasıl yaptığımızı tam olarak basamak basamak hatırlamıyorum O dediğiniz işlemi serviste 50 kere yaptılar yine olmadı modül değiştirildi yine olmadı. Umarım yenilik dezavantajı yaşamazsınız.. İnşallah birader bu ilk sorun mu,başka sorun gözlemlediniz mi? Arka camların kendiliğinden aşağı inmesi harici şimdilik bir sorun yok 24 Temmuz 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Mesajları büyük harfle yazmıyoruz. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Arabamın arka camları kendiliğinden açılıyor.servise gittim koddan çıkmış dediler kodladılar ama yine aynı şikayetlerim devam ediyor. Abi, arka camları kullanmıyorum, böylece sorun olmuyor :biggrin: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 O DEDİĞİNİZ İŞLEMİ SERVİSTE 50 KERE YAPTILAR YİNE OLMADI MODÜL DEĞİŞTİRİLDİ YİNE OLMADI İNŞALLAH BRADER ARKA CAMKARIN KENDİLİĞİNDEN AŞAĞIYA İNMESİ HARİCİ ŞİMDİLİK BİR SORUN YOK Murat Bey forumumuzda büyük harf ile mesaj yazmıyoruz... Yorum bağlantısı
Murat Arıcan 21 Nisan 2013 Yazar Paylaş 21 Nisan 2013 2012 b max arabamı ilk gün acenteden çıkartım aradan 1 saat geçmedi arkadaşımla arabayı inceliyorduk birden arka sağ cam kendiliğinden açıldı havada yağmurlu olduğu için hemen ford servisine acenteye gittim baktılar koddan çıkmış dedilie iyi tama dedim akabinde 15 gün içerisinde tekrar bu şikayatten dolayı servise gittim tabi bu zaman zarfı içerisinde arabamda ne park sensörü var nede başka bir cihaz her gittiğimde kontağı aç cam tuşunu yukarı kaldır tamam işlem bitti denildi sonrasında cenmax marka ön arka park sensörü ve kapı altı led logo taktırdım elektrikçiye ama tabi benim bu cam arızası halen devam ediyordu takribi 7 sefer bu arızadan dolayı gittim geldim. en sonunda cam mödüllerini değiştirdiler 15 gün geçmedi benim camlar yine aynı hatta iki arka cam birden servis baktı baktı baktı aha biz arızayı bulduk ne park sensörü ve kapı altı led logolar yahu ben arabay sıfır çıkardım bu park sensörlerini taktımadan önce 3 sefer bu şikayetten dolayı servisi geldim ama ben bunu anlatamadım ve sonunda park sensörü ve kapı altı logoları iptal ettiler arabayı yeniden kodladılar şimdi yapmıyacak dediler.ama adım gibi eminim yine yapacak bende arabayı alıp ford servisinin önüne bırakıp gideceğim. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Bu tür arızalar için aracınızdan soğumayın, baktınız sonuç alamıyorsunuz servisinizi değiştirin ve Ford merkeze şikayetinizi iletin. 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 2 günde okuduğum üçüncü mağdur. Acaba B Max lerde genel bir üretim hatası mı bu ? Dert etmeyin aracınız daha yeni servisler problemi halledene kadar sizinle ilgilenmek mecburiyetindeler... 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Abi, aydindaki servis olmazsa baska birservis sorunu cozecektir, sonucta araclarimiz garantili ve sorunu cozmek zorundalar. Servise git gel insani ugrastiriyorlar ama oyle yada boyle sorun cozulecektir, gerekirse ford otosan genel merkeze sikayet edebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Alper bey, B Max'lerde arka camlarda genel bir sorun var, haklisiniz, olmasa tabiki daha iyi olur ama cok daha pahali araclarda da boyle sorunlar oluyor, ben B Max'ten genel olarak memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Edip Aydın 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 2012 b max arabamı ilk gün acenteden çıkartım aradan 1 saat geçmedi arkadaşımla arabayı inceliyorduk birden arka sağ cam kendiliğinden açıldı havada yağmurlu olduğu için hemen ford servisine acenteye gittim baktılar koddan çıkmış dedilie iyi tama dedim akabinde 15 gün içerisinde tekrar bu şikayatten dolayı servise gittim tabi bu zaman zarfı içerisinde arabamda ne park sensörü var nede başka bir cihaz her gittiğimde kontağı aç cam tuşunu yukarı kaldır tamam işlem bitti denildi sonrasında cenmax marka ön arka park sensörü ve kapı altı led logo taktırdım elektrikçiye ama tabi benim bu cam arızası halen devam ediyordu takribi 7 sefer bu arızadan dolayı gittim geldim. en sonunda cam mödüllerini değiştirdiler 15 gün geçmedi benim camlar yine aynı hatta iki arka cam birden servis baktı baktı baktı aha biz arızayı bulduk ne park sensörü ve kapı altı led logolar yahu ben arabay sıfır çıkardım bu park sensörlerini taktımadan önce 3 sefer bu şikayetten dolayı servisi geldim ama ben bunu anlatamadım ve sonunda park sensörü ve kapı altı logoları iptal ettiler arabayı yeniden kodladılar şimdi yapmıyacak dediler.ama adım gibi eminim yine yapacak bende arabayı alıp ford servisinin önüne bırakıp gideceğim. gemiş olsun 7 sefer kayıt açtırdıysanız ve halen çözemediyseniz yönetmeliğe göre yenisi ile değişimden geri vermeye kadar her türlü hakkınız var. her zaman söylüyorum Türkiye'ye getirdikleri araçların kalitesini arttırmadıkları ve ne olduğu belli olmayan araçları garantisiz şekilde avrupadan toplayıp getirdikleri sürece bu sorunlar devam eder. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Tüm bu servis ziyaretleri kayıtlı mı? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Tüm bu servis ziyaretleri kayıtlı mı? Serviste tüm kayıtlar kayda geçiriliyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Serviste tüm kayıtlar kayda geçiriliyor diye biliyorum. Parça değişimi, bakım vs gibi şeyler olmadıkça kayıt açmıyorlar maalesef... 1 Yorum bağlantısı
Bekir Altunbas 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Ben şimdi kuşkulandım. Benim b max önümüzdeki hafta gelecek antalyadaki servis cok sıkıntılı işim var eger basıma gelirse o cam olayı. Yorum bağlantısı
Murat Arıcan 21 Nisan 2013 Yazar Paylaş 21 Nisan 2013 (düzenlendi) ARABAYI İLK ÇIKARDIĞIM GÜN YAPTIĞI İÇİN BEN DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNEMEDİM ONUN İÇİN 2 SERVİS FORMU YAZILDI BENİM AKLIMA BİR ART NİYET GELMEDİ AMA ASLINDA ALMAK VARMIŞ FAKAT ADAMLAR ÇOK PROFOSYONEL HEMEN ARIZANIN PARK SENSÖRÜ OLDUĞUNU ONUNDA DIŞARIDA TAKILDIĞI İÇİN BİR ŞEY ÇIKARTILAMIYACAĞINI SÖYLEMEK İSTİYORLAR ÇAKTIRMADAN AMA BENİM ARIZAM DAHA PARK SENSÖRÜ TAKILMADAN ÖNCE BAŞLADI AMA ANLATAMIYORUM ARKADAŞLARA 24 Temmuz 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Büyük harfle mesaj yazmayınız. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 yurtdışında da benzer problemler var anlaşılan http://www.bmaxownersclub.co.uk/forum/new-bmax_topic237.html Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 ARABAYI İLK ÇIKARDIĞIM GÜN YAPTIĞI İÇİN BEN DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNEMEDİM ONUN İÇİN 2 SERVİS FORMU YAZILDI BENİM AKLIMA BİR ART NİYET GELMEDİ AMA ASLINDA ALMAK VARMIŞ FAKAT ADAMLAR ÇOK PROFOSYONEL HEMEN ARIZANIN PARK SENSÖRÜ OLDUĞUNU ONUNDA DIŞARIDA TAKILDIĞI İÇİN BİR ŞEY ÇIKARTILAMIYACAĞINI SÖYLEMEK İSTİYORLAR ÇAKTIRMADAN AMA BENİM ARIZAM DAHA PARK SENSÖRÜ TAKILMADAN ÖNCE BAŞLADI AMA ANLATAMIYORUM ARKADAŞLARA Sayın Murat Arıcan Açtığınız konu ve gönderdiğiniz mesajlarda imla kurallarına (noktalama işaretleri/küçük-büyük harfler), gönderdiğiniz fotoğrafların küçük - çok büyük boyutlu olmasına, alıntılarda fotoğraflar gibi gereksiz kısımların silinmesine, standart font kullanımına dikkat etmeniz gerekmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...ilecek-hususlar linkinde bulunmaktadır. Kural dışı konu ve mesajların tekrarı halinde cezai yaptırım uygulanacaktır. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. - Ford Club Türkiye Yönetimi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 yeni bir model özelikle yepyeni özelikleri varsa, bazen çocuk hastalığına kapılır, bunları fabrika çözer, sizin de derdiniz kalmaz ama her gittiğinzde açılan işemrnini fotokopisini, torpidoya koyun 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Çetinkaya 2 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 arkadaşlar sorunun çözümünü bilen var mı? Yorum bağlantısı
Kadir Danış 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 (düzenlendi) Selam kulübe yeni katıldım. Şunu söylemek istiyorum çok faydalı bir forum,bende de aynı arka cam sorunu var tam kapandıktan sonra tekrar açılıyor... 26 Nisan 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi İmla kurallarına uyunuz.Chat dili kullanmayınız. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Kadir bey aramiza hosgeldiniz, aracinizi iyi gunlerde kullanin, sizin aractada park sensoru var mi acaba? Murat beyin aracinda sorunu park sensorune baglamislar ama ondan olacagini sanmiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts