Sani Gerşon 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 http://www.izlesene.com/video/ata-demirer-bu-fasulye-75-lira/2030675 Hayır hayır, yukarıdakinden değil Çok uzun zamandır evde doğru düzgün kuru fasulye yiyemiyoruz. Ne alsak ya kabuğu soyuluyor ya da ağızda kıtır kıtır ediyor resmen! Hadi bakalım forumun hamarat erkekleri. Bi yardım edin, sıkıntı büyük. Hangi marketten ne marka almak lazım? En son çay önerisi aldım buradan ve yıllarca çay içmiyormuşuz meğersem (Bu akşam annemin saatlerce uğraşıp yaptığı piyazı bile zor yedim ) 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 çömlek e gidin bir de telefonun kapalı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 Bimden almıştık güzeldi. Daha bugün yedik Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Nisan 2013 Yazar Paylaş 17 Nisan 2013 çömlek e gidin bir de telefonun kapalı? Numaram değişti, artık şirket hattımı kullanıyorum. ÖM atarım birazdan. Çömlek, balat'taki mi? Evde lazım bize, çömlek bize gelir mi Bimden almıştık güzeldi. Daha bugün yedik Ne marka hocam? Hanım beğeniyor mu? Bayanların ağız tadına güvenim çok. Biz ne olsa götürüyoruz nasıl olsa Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 http://www.seyhanlar.com.tr/_urunlerimiz.htm Bakliyat olarak genelde bu markanın ürünlerini kullanıyoruz güzeldir. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 Bir dakikaaa çay konusu nerede abi ben bulamadım merak ettim ne öneriler gelmiş 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Nisan 2013 Yazar Paylaş 17 Nisan 2013 Bir dakikaaa çay konusu nerede abi ben bulamadım merak ettim ne öneriler gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 kurunun alası var , tirabizon yollarında, gel gidelim Yorum bağlantısı
Murat Bal 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 Çay daha önemli? O bahsedilen marka da ne ki Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 Suşehri İlçesinin fasulyesi çok güzel.Bu fasulyeyi yiyince daha önce yediklerim çok yavan geldi. http://www.aktifhaber.com/susehrine-has-kuru-fasulye-ilgi-goruyor-659574h.htm 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/242757-bir-garip-yol-hikayesi/page__view__findpost__p__1927623 çay burada Fasulyeyi bilmem annem pişirir ben yerim ama öyle sormaya değecek ahım şahım olmuyor Sani'nin dediği gibi, geçenlerde bizim evde de vardı aynı muhabbet 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 Erzurum İspir'in fasulyesini bulmaya bakın. Pişirdikten sonra da biraz fırında kalsın helmelensin. Daha çok seveceksinizdir Hüsrev tarzı kuru fasulyeyi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 Erzurum İspir'in fasulyesini bulmaya bakın. Pişirdikten sonra da biraz fırında kalsın helmelensin. Daha çok seveceksinizdir Hüsrev tarzı kuru fasulyeyi. Saygılarımla. http://www.rikaret.com.tr/hakiki-ispir-fasulyesi-1kg-urun72.html Bunu buldum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Numaram değişti, artık şirket hattımı kullanıyorum. ÖM atarım birazdan. Çömlek, balat'taki mi? Evde lazım bize, çömlek bize gelir mi Ne marka hocam? Hanım beğeniyor mu? Bayanların ağız tadına güvenim çok. Biz ne olsa götürüyoruz nasıl olsa Fiyat çok pahalı değil. Hanım beğendi. Annesi Manisa / Somadan getirtene kadar hep bimden aldık. Kusura bakma bende öyle herşeyi beğenmem Etli kurufasulye güzel oluyor bak şimdi. Sabah sabah Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 sani en güzeli bir tane çömlek alıp onun içinde yapmak ya sucuklu yada pastırmalı of canım çekti sabah sabah :D D on numara oluyor bi de ispir kurufasulyesi var duyduyum Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 (düzenlendi) Suşehri fasulyesi bulup alacaksın, düdüksüz tencererde bile lokum olur o. yanında bir baş kuru soğan kırmazsan yetim kalır fasülye. Ha bir de üzerine pul biber dökeceksin. Parmaklara dikkat ekleme: pişerken tencerenin kapağı açık olacak ki helimlensin fasülye.... 18 Nisan 2013 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan 2013 Yazar Paylaş 18 Nisan 2013 Fiyat çok pahalı değil. Hanım beğendi. Annesi Manisa / Somadan getirtene kadar hep bimden aldık. Kusura bakma bende öyle herşeyi beğenmem Etli kurufasulye güzel oluyor bak şimdi. Sabah sabah sani en güzeli bir tane çömlek alıp onun içinde yapmak ya sucuklu yada pastırmalı of canım çekti sabah sabah :D D on numara oluyor bi de ispir kurufasulyesi var duyduyum Bildiğimiz çömlek mi? Çanak çömlek gibi Evde yemek niyetine yapıyoruz, keyfe değil Mehmet hocam, BİM markalı mı, yoksa kendi markası var mı? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Malatya SÜRGÜ'nün fasülye'side mükemmeldir kesinlikle tavsiye ederim. Eğer istersen getirip satan bir arkadaşım var, şayet kaldı ise elinde sorar kargoya veririm buradan Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Kuru fasulyenin üstüne kimyon atan bir ben mi varım Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Bildiğimiz çömlek mi? Çanak çömlek gibi Evde yemek niyetine yapıyoruz, keyfe değil Mehmet hocam, BİM markalı mı, yoksa kendi markası var mı? aynen bildiğin çömlek sani misleer gibi oluyor Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 sürgü de balık yenmezse ayıp olur . Kesinlikle, az daha ileri gidilse Erkenek tünelini geç ve Kavurma'nın da tadını çıkar :D Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan 2013 Yazar Paylaş 18 Nisan 2013 Malatya SÜRGÜ'nün fasülye'side mükemmeldir kesinlikle tavsiye ederim. Eğer istersen getirip satan bir arkadaşım var, şayet kaldı ise elinde sorar kargoya veririm buradan Serhan abi, Çok sağol ilgin için. Onu da alabilirim ama bize kolay temin edilen bir şey olması lazım. Her istediğimizde alabiliyor olmamız lazım. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 iki aya önce ispir kuru fasülyesi aldım artık başka kuru fasülyeyi evime sokmam Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 İspir fasulyesi nereden temin edilir bilmem ama , başka fasulye tanımam . http://www.ispirkurufasulyesi.com/siparis.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts