Sani Gerşon 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Bluetooth yok mu? Benim arabadan donanım olarak eksiklerine baktığımda, bi-xenon, bluetooth. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Bluetooth yok mu? Benim arabadan donanım olarak eksiklerine baktığımda, bi-xenon, bluetooth. Bak her yerde söylemem hacı bunu Senin araba daha güzel 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Bak her yerde söylemem hacı bunu Senin araba daha güzel Yarı yakıtla daha güçlü motor Honda iyi tercih sebebi burada valla Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Bak her yerde söylemem hacı bunu Senin araba daha güzel 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Hakan az önce aradı. Aracı teste çıkarmış. Redline acımasızca kullanmış. Ankara Honda Boradan Aştiye ve geri Honda Bora'ya yakıt ortalaması 4.1 litre. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Bluetooth yok mu? Var Donanımları attım ya liste attım halinde Hakan az önce aradı. Aracı teste çıkarmış. Redline acımasızca kullanmış. Ankara Honda Boradan Aştiye ve geri Honda Bora'ya yakıt ortalaması 4.1 litre. Deli gidiyo Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Çok beğendim, Aksesuar listesi kabarıkse hele çok tutar benden söylemesi. Kırmızı bitane alıp doldurcan bide chip yaptımı offf diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Var Donanımları attım ya liste attım halinde Göremedim, bi daha bakayım. Bi-xenon niye yok? Yakıştıramadım Şimdi gördüm, tek eksiği bi-xenon kaldı Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Hakan az önce aradı. Aracı teste çıkarmış. Redline acımasızca kullanmış. Ankara Honda Boradan Aştiye ve geri Honda Bora'ya yakıt ortalaması 4.1 litre. Hadi yahu hemde Hakan kullanırken 4 litre. Mondeodan biliyoruz fazla yaktırmak konusunda iyi olduğunu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Göremedim, bi daha bakayım. Bi-xenon niye yok? Yakıştıramadım Şimdi gördüm, tek eksiği bi-xenon kaldı ne kadar ekstra, o kadar ilave para Hadi yahu hemde Hakan kullanırken 4 litre. Mondeodan biliyoruz fazla yaktırmak konusunda iyi olduğunu Abi cok deli gidiyo ama Paran olacak alacan,yakıttan cıkarırsın vallaha Yorum bağlantısı
Burak Koca 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Seat Leon 1.6 TDI Style 51.900 Highline kadar dolu hemde... 61.000TL'lik Hondadan bile daha dolu Heleki Full led ön far opsiyonu süper bir seçenek... Mert hocam Full Led ön far için fotoğraf ekleyebilir misiniz, çok merak ettim Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 ne kadar ekstra, o kadar ilave para Abi cok deli gidiyo ama Paran olacak alacan,yakıttan cıkarırsın vallaha Yakında daha net belli olur tüketim değerleri o zaman.İleride listeme girebilir eğer ki oturuş pozisyonu hoşuma giderse.Biraz detaylı yaz deneyimleri yahu Yorum bağlantısı
Burak Koca 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Çok beğendim, Aksesuar listesi kabarıkse hele çok tutar benden söylemesi. Kırmızı bitane alıp doldurcan bide chip yaptımı offf diyorum. Kesinlikle hocam, Chip Tuning ile tadından yenmez Hakan az önce aradı. Aracı teste çıkarmış. Redline acımasızca kullanmış. Ankara Honda Boradan Aştiye ve geri Honda Bora'ya yakıt ortalaması 4.1 litre. Hocam 4.1 mi Bu şekilde kullanımda hemde Dergi Editörlerinin dediği doğruymuş demekki Tebrikler Honda Bugün Vag grubu test günümüzdü arkadaşlarla Audi-Seat-Skoda-Vw geniş kapsamlı testler yaptık.bir ara zamanım oldukça kapsamlı yazılarımı yazıcam Full led çok fena birşey,bi-xenon falan halt etsin yanında Çok ama çok beğendim fakat leon için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil.Konuyu kirletmeden ufak bir video koyayım Çok teşekkürler Mehmet hocam çok güzel gerçekten, biz daha Bi-xenon'a yeni geçebildik, Led'e geçmemiz baya bir zaman alır Ama çok beğendim, detaylı incelemeyi ve Leon'u neden beğenmediğiniz konusundaki bilgilerinizi bekliyorum Zaten sizin her yazdığınızı merakla okurum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Hakan az önce aradı. Aracı teste çıkarmış. Redline acımasızca kullanmış. Ankara Honda Boradan Aştiye ve geri Honda Bora'ya yakıt ortalaması 4.1 litre. caponlar, yol bilgisayarına da mı müdahele etmişler Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 yok ben bununla rahat 2,5 litre yaparım acayip iştahım kabardı, honda bundan bi tane versin bana(% 50 indirimli ya da alsınlar focusumu versinler dizel hondayı ), sonrada sıfır km den itibaren aldığım yakıt ve yaptığım km yi not etsinler, reklam olarak kullansınlar, hem onlar kazansın hem de ben 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Hep asparagas haber yayılıyor kardeşim... Hondanın dizeli Ruhanın focusundan az yakabilemez... 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Fabrika değerine İstanbul için 1lt eklesem bile bayağı ekonomik. Sami'nin Clio'su ile kapışırlar yakıtta 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Valla piyasaya çıksın güncel değerlerde bu seviyelerde olursa yakıt tüketiminde.Çok müşteri toplar.Devir ekonomi devri ki cidden oldukça düşük tüketimi var gibi.Diğer dizellerle ne fark var ki bu kadar oynama oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 caponlar, yol bilgisayarına da mı müdahele etmişler Abi depodaki yakıtada müdahale edebiliyorlarsa varya süper olur bu yakıt pahalılığında yok ben bununla rahat 2,5 litre yaparım acayip iştahım kabardı, honda bundan bi tane versin bana(% 50 indirimli ya da alsınlar focusumu versinler dizel hondayı ), sonrada sıfır km den itibaren aldığım yakıt ve yaptığım km yi not etsinler, reklam olarak kullansınlar, hem onlar kazansın hem de ben Abi turboya yazık ama. Sen dikkat et. Garanti bitmeden önce servise bi göster arabayı. :D Aslında Emmide bir göstersin diyeceğim ama o yeni aldı daha Gerçi benimkinde iyiki turbo yok şimdiye yemiştim hemde 2-3 sefer. 2000-2200 devir aralığında kullmaktan Hep asparagas haber yayılıyor kardeşim... Ne oldu gısgandın mı Senden az yakıyor diye 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Hep asparagas haber yayılıyor kardeşim... Hondanın dizeli Ruhanın focusundan az yakabilemez... kabul et, bu araba senin yarından az yakıyor hasan 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Bizimkilere göre az yakıyor kelimesi yeterli gelmez durumu anlatmaya Heleki şehir içinde 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 kabul et, bu araba senin yarından az yakıyor hasan Yarısı olduğu doğru bak...benim arabanın yarısı kadar araba... Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Yarısı olduğu doğru bak...benim arabanın yarısı kadar araba... zürafada da boy var ama? özele bak Yorum bağlantısı
Recommended Posts