İçeriğe Yönlendir

Muğladan Focus(Resimler 1-8-9 Ncu Sayfalarda)

Serdar Güngör

Recommended Posts

Serdar Güngör

Murat Dere hocamın çok çok büyük katkılarıyla ve 10 numara iscilikle beraber iç kapı kolu aydınlatmam :) 

Gece resimleri daha sonra...

QRQ77g.jpg

dnXGGn.jpg

AA3kkq.jpg

58YQQd.jpg

zmnBB4.jpg

Jp3lln.jpg

ORELLA.jpg

XBdXXD.jpg

blyGGj.jpg

4L0MMq.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Güzel olmuş be. Oricinal gibin... :D Yapanın ellerine sağlık, sen de güle güle kullan. Ayrıntıları sonra konuşuruz. ;) 

Fokuz satte ama burası gerçek olmuş. :seytan:

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Güzel olmuş be. Oricinal gibin... :D Yapanın ellerine sağlık, sen de güle güle kullan. Ayrıntıları sonra konuşuruz. ;)

Fokuz satte ama burası gerçek olmuş. :seytan:

Abi tekrardan teşekkürler,dediğin gibi orijinal :good1: Aydınlatma kontağa bağlı gayet güzel  :bravo:

Yv4p5D.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi tekrardan teşekkürler,dediğin gibi orijinal :good1: Aydınlatma kontağa bağlı gayet güzel :bravo:

Lafı olmaz be Serdar. Ben de beğendim. Benimkinden güzel oldu ya. ;) Aynalara da ışık koyalım mı? :seytan:

Yorum bağlantısı

Güzel olmuş güle güle kullanın.  :bravo:

Murat abi o dirençler ısınmıyor mu ? Kaç ohm direnç kullanıyorsunuz..?

680 ohm gördüğüm kadarıyla. Voltaj düşürmek veya dengelemek için başka bir ürün kullanıyor musunuz ?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Güzel olmuş güle güle kullanın. :bravo:

Murat abi o dirençler ısınmıyor mu ? Kaç ohm direnç kullanıyorsunuz..?

680 ohm gördüğüm kadarıyla. Voltaj düşürmek veya dengelemek için başka bir ürün kullanıyor musunuz ?

Isınmaz adaş, ledler ne kadar akım çeker ki? Power led değil, 3 mm ledcik. ;) 680 ohm evet. Senelerdir bende takılı, hiç sorun çıkmadı.

Elektriğini hangi kablodan aldınız renkleri bellimi?

Turuncu-siyah ve onun yanındakinin yanındaki. :D Rengi hatırlamayınca cevap böyle oldu. :hahahoho:

Turuncu-siyah eksi.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Teşekkürler[emoji1]

Ne demek... ;) Yakında açarsın konuyu "iç kapı kolları led olayı" diye. :D Çok bekletme.  :yes:

Yorum bağlantısı
Tuğrul Özçelik

Benim aracım comfort bunda kontağı açınca cam düğmelerinin ışığı yanıyor ayrıca far anahtarından gelen hat varmı

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Benim aracım comfort bunda kontağı açınca cam düğmelerinin ışığı yanıyor ayrıca far anahtarından gelen hat varmı

Cam düğmelerine bakacan artık, Serdar'ın aracında vardı. Bir tane 12V ampulle denem/yanılma yapabilirsin Tuğrul. Varsa çıkar ortaya, saklanamaz daha fazla. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Tamam bulucam onu:)

4 tane uç var zaten, bulursun. Olmadı, gel iki dakka yapalım. ;)

Yorum bağlantısı

Isınmaz adaş, ledler ne kadar akım çeker ki? Power led değil, 3 mm ledcik. ;) 680 ohm evet. Senelerdir bende takılı, hiç sorun çıkmadı.

Turuncu-siyah ve onun yanındakinin yanındaki. :D Rengi hatırlamayınca cevap böyle oldu. :hahahoho:

Turuncu-siyah eksi.

Teşekkürler şekercik :) Bende bir operasyon yapayım :D

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Genelde aliexpress.focalprice ve ebay'dan alıyorum,yaklaşık 10-15 gün sürüyor gelmesi :)

Serdar GÜNGÖR, 23 Mar 2014 - 19:59snapback.png

Serdar GÜNGÖR, 19 May 2014 - 17:06snapback.png

Serdar GÜNGÖR, 28 May 2014 - 14:26snapback.png

Serdar GÜNGÖR, 01 Haz 2014 - 09:40snapback.png

Serdar GÜNGÖR, 06 Haz 2014 - 18:34snapback.png

Serdar GÜNGÖR, 22 Tem 2014 - 18:20snapback.png

Serdar GÜNGÖR, 29 Tem 2014 - 20:30snapback.png

hocam öncelikle aracınız hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binin inş sormak istediğim bir soru var Murah hoca ile yaptıgınız işlemi (eco mod ) biraz açabilirmisiniz nasıl yapılıyor ne gerekiyor 2009 titanyum focus ta yapılır mı?

Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT

Serdar Abi şanslısın vesselam!

Murat abiyle aynı yerdesin ben bir muğlalı fakat iş gereği muğla merkezi bırakıp Diyarbakır'a :( gelen  bir garip memur uzaklardan kıskanıyorum sizleri. :(

İzine geldiğimde sizlerle tanışmak ve güzel arabalarınızı görmek isterim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat abiyle aynı yerdesin ben bir muğlalı fakat iş gereği muğla merkezi bırakıp Diyarbakır'a :( gelen  bir garip memur uzaklardan kıskanıyorum sizleri. :(

Teşekkürler Ömer. :) Ne zaman geliyon? Haber etmeyi unutma. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT

Teşekkürler Ömer. :) Ne zaman geliyon? Haber etmeyi unutma. ;)

Mutlaka haber ederim abi buralardan bi isteğiniz varsa  onuda getiririz.

Abi mesaj kutun dolu :(

Tanışmak için mesaj atmıştım ama gitmiyo.

Yaza sanırım izin ondan önce zor.

Ama arabayı da getirecem murat hocasıyla tanıştırmaya.

Gerçi belki tanıyorsundur merkezdeyseniz.

Aşağıdaki özlem pastanesinin karşısında eczanede çalışan bi arkadaştan aldım.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

hocam öncelikle aracınız hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binin inş sormak istediğim bir soru var Murah hoca ile yaptıgınız işlemi (eco mod ) biraz açabilirmisiniz nasıl yapılıyor ne gerekiyor 2009 titanyum focus ta yapılır mı?

Davut gerekli bütün bilgiler altta mevcut..

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239397-elm-327-kablosu-ile-focusta-ekstra-%C3%B6zellikleri-aktif-edilmesi/

İyi gunlerde kullanin.. Eklentiler muthis...

Teşekkürler...

Ömer gelmeden muhakkak haberimiz olsun tanışırız elbette....

Elinize kolunuza sağlık çok güzel olmuş.İyi günlerde sağlıcakla kullanın :bravo::)< :)>

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Lafı olmaz be Serdar. Ben de beğendim. Benimkinden güzel oldu ya. ;) Aynalara da ışık koyalım mı? :seytan:

Abi hat çekme işi sıkıntılı  :unsure:  Ben Submarine istiyom  :biggrin: ama ona da hat çekilicek :(

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi hat çekme işi sıkıntılı :unsure: Ben Submarine istiyom [emoji3] ama ona da hat çekilicek :(

Olm bi tane kablo çekilecek. Korktuğuna, sıkıldığına değmez.

Sen lambayı çıkar, ver bana. Hallederiz. ;)

Mutlaka haber ederim abi buralardan bi isteğiniz varsa onuda getiririz.

Abi mesaj kutun dolu :(

Tanışmak için mesaj atmıştım ama gitmiyo.

Yaza sanırım izin ondan önce zor.

Ama arabayı da getirecem murat hocasıyla tanıştırmaya.

Gerçi belki tanıyorsundur merkezdeyseniz.

Aşağıdaki özlem pastanesinin karşısında eczanede çalışan bi arkadaştan aldım.

Mesaj kutusunu mıncıkladım. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239397-elm-327-kablosu-ile-focusta-ekstra-%C3%B6zellikleri-aktif-edilmesi/

Teşekkürler...

hocam konuyu baştan sona iki kez okudum elektronikle aram pek iyi olmadıgı için teknik terimleri pek anlamadım dolayısı ile pek bişey anlamadım  :) .orda yapan arkadaş demiş eco mod 2010 ve 2011 lere yapılıyor diye ama siz 2008 e yapmışsınız sanırım?

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Teşekkürler...

hocam konuyu baştan sona iki kez okudum elektronikle aram pek iyi olmadıgı için teknik terimleri pek anlamadım dolayısı ile pek bişey anlamadım   :) .orda yapan arkadaş demiş eco mod 2010 ve 2011 lere yapılıyor diye ama siz 2008 e yapmışsınız sanırım?

Ben de çalışmıyor çünkü (2008-2009 modellerde) Rom güncellemesi gerekiyor ! Benim için diğer özellikler yeterli.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...