Serdar Güngör 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Harbiden mi ? Yok yok şaka yapıyo sadece Murat abinin kanatları altında kendimi çok güvenli hissediyorum Abi arkadaş senin espriyi gerçek sanmış sanırım ben ona şeetmiştim Bizide bir gün inşallah kanatlarının arasına alır 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Murat abinin kanatları altında kendimi çok güvenli hissediyorum Abi arkadaş senin espriyi gerçek sanmış sanırım ben ona şeetmiştim Biliyom olm, resim hoşuma gidiyo. Hem sen varsın hem de Çağlar'ın Muğla'ya gelip kanatlarımın altına girdiğinin resmi. Yok yok şaka yapıyo sadece Bizide bir gün inşallah kanatlarının arasına alır En kısa sürede kardeşim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bir hayalet focus 1 gördüm sanki Piano Black teyp çerçevem Güle güle kullan, çok güzel olmuş. Bi ara aşaa iner bakarım. Hayalet Focus 2'nin önündeki Focus daha güzelmiş. 28 Mayıs 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Murat hocamın Focus'u neredeyse unutuyorduk.. İyi oldu hatırladığımız.. Hocam yok mu yeni gelişmeler 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 28 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2014 (düzenlendi) Murat hocamın Focus'u neredeyse unutuyorduk.. İyi oldu hatırladığımız.. Hocam yok mu yeni gelişmeler En son kurşunladılar aracını Edit: Resim ekleme. 28 Mayıs 2014 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 En son kurşunladılar aracını Tabi Murat Dere'ye bişey yapamayacaklarını biliyorlar, arabayı vurmuşlar 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Tabi Murat Dere'ye bişey yapamayacaklarını biliyorlar, arabayı vurmuşlar Cansın len kerata. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Keleş 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Maşallah şefim Allah nazardan kazadan beladan korusun Hayırlı olsun maşallah çok iyi duruyor. Yukardaki resimde bulunan modül gibi bişeymidir nereye taktınız onu acaba? yanılmıyorsam solda alt tarafta bı skart girişi gibi bir sey var oraya takılıyor Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 4 Haziran 2014 Yazar Paylaş 4 Haziran 2014 Teşekkür ederim. Cümlemize kazasız-belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Aracı her gün görüyorum. Bi şeye benzemiyor. Şımartmayın sahibini o kadar ya. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Şımartmak ne kelime hocam ST yapalım diye gaz vermerk lazım aslında 1 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 gerceten cok güzel çalışmalar .. koltuk kılıfları sarı led sisler ve plaka karakteri hariç harika olmuş.. zevk tabiki.. sevdiklerinizle güzel günlerde kullanmanız dileğimle Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 4 Haziran 2014 Yazar Paylaş 4 Haziran 2014 Aracı her gün görüyorum. Bi şeye benzemiyor. Şımartmayın sahibini o kadar ya. Abimsin,ne desen haklısın Şımartmak ne kelime hocam ST yapalım diye gaz vermerk lazım aslında ST işine hiç bulaşma niyetim yok,böyle memur işi yetiyor bana gerceten cok güzel çalışmalar .. koltuk kılıfları sarı led sisler ve plaka karakteri hariç harika olmuş.. zevk tabiki.. sevdiklerinizle güzel günlerde kullanmanız dileğimle Eleştirilerin için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Abimsin,ne desen haklısın Sağ ol janim. Görüşelim bi ara. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Benim başım kel olduğundan selfym yoktu zati. Ordaki de benim değil esasen, senin selfyn, ben aykırı durmuşum. Hayırlı olsun janim. Güle güle kullan. İyi yolculukar, iyi tatiller. Not: Araba gerçekmiş ya la. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 İyi günlerde kullan.Detay resimlerini bilahire yükleyeceğim. Çan çinden alınan sis farı gündüz ledleri olarak 5 tane 1 watt smd5050 led kulanılmış.Bunlar söküldü yerine her biri 500 lümen olan Cob ledler takıldı.Işık dehşet oldu. Öğretmenim Ledler nasıl görünüyor? Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 İyi günlerde kullan.Detay resimlerini bilahire yükleyeceğim. Çan çinden alınan sis farı gündüz ledleri olarak 5 tane 1 watt smd5050 led kulanılmış.Bunlar söküldü yerine her biri 500 lümen olan Cob ledler takıldı.Işık dehşet oldu. Öğretmenim Ledler nasıl görünüyor? Serdar'a da dediğim gibi; "Hah, şimdi olmuş." Eline sağlık Toker'lerin Oktay. 1 Yorum bağlantısı
İrfan Demir 7 Haziran 2014 Paylaş 7 Haziran 2014 serdar abi baya ilgileniyon arabanla helal olsun valla 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 10 Haziran 2014 Yazar Paylaş 10 Haziran 2014 serdar abi baya ilgileniyon arabanla helal olsun valla İrfan bir söz vardır! En iyi tamir,bakımdır. Bende öyle yapıyorum. Yorum bağlantısı
İrfan Demir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 İrfan bir söz vardır! En iyi tamir,bakımdır. Bende öyle yapıyorum. allah nazarlardan saklasın abi güle güle bin Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Muğla'da böyle bir araba yook! Yalan konu bu, kapatılsın hemen. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 23 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2014 Muğla'da böyle bir araba yook! Yalan konu bu, kapatılsın hemen. Hala yok mu ? Arkadaki araba değil kedi mi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Hala yok mu ? Arkadaki araba değil kedi mi Montaj bu. Hem de çok amatörce. Pfff... Resimdeki ya ben değilim ya sen değilsin ya da araç o araç değil. Tanımıyorum, kabul etmiyorum, inkar ediyorum. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 23 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2014 Montaj bu. Hem de çok amatörce. Pfff... Resimdeki ya ben değilim ya sen değilsin ya da araç o araç değil. Tanımıyorum, kabul etmiyorum, inkar ediyorum. Tamam pes diyorum pessss 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts