Emre Şimşek 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Ellerine sağlık abi çok iyi iş çıkarmışsın. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 21 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2015 Bu fokusu ben görmedim. Satte bu. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 21 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2015 Resimde güzel çıkmış la. Mal sahibine çekermiş Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Mal sahibine çekermiş Ben de mi resimlerde güzel çıkıyom len? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 21 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2015 Ben de mi resimlerde güzel çıkıyom len? Gerçekte daha güzel görünüyorsun Hele o giydiğin superman tişörtü muhteşem 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Gerçekte daha güzel görünüyorsun Hele o giydiğin superman tişörtü muhteşem Sağ ol cınım, o senin gendi gücelliğiniz. Nerden gördün len tişörtümü? Gördün de neden selam vermedin köfte? 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 21 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2015 Sağ ol cınım, o senin gendi gücelliğiniz. Nerden gördün len tişörtümü? Gördün de neden selam vermedin köfte? Tişörtü giyince kendinden geçmişsin Alaaddin ile beraberdik seslendik seslendik tık yok sende Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Tişörtü giyince kendinden geçmişsin Alaaddin ile beraberdik seslendik seslendik tık yok sende Yalancının? Hadi ben duymadım, hanım, oğlumcuklarım da mı duymadı? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Yalancının? Hadi ben duymadım, hanım, oğlumcuklarım da mı duymadı? En son junior'u sen aldın uyuyordu, duymadın Krom ve focus yazılı egzoz ucu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Tam çalmalık.. Güle güle kullan abi. Gayet şık durmuş.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Tam çalmalık.. Güle güle kullan abi. Gayet şık durmuş.. Çalarık... Bizim evin önünde duruyo nasılsa... Satte zaten bu Focus. En son junior'u sen aldın uyuyordu, duymadın Krom ve focus yazılı egzoz ucu Hmm, öyle olmuşsa olmuş olabilir. Yakışmış, çalayım ben bunu. Nasılsa kamera falan da yok etrafta. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Tam çalmalık.. Güle güle kullan abi. Gayet şık durmuş.. Teşekkür ederim,Sen focus al benden hediye olsun sana Çalarık... Bizim evin önünde duruyo nasılsa... Satte zaten bu Focus. Hmm, öyle olmuşsa olmuş olabilir. Yakışmış, çalayım ben bunu. Nasılsa kamera falan da yok etrafta. Alaaddin'e konu hakkında bilgi verdim, gözü üstünde Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Teşekkür ederim,Sen focus al benden hediye olsun sana Alaaddin'e konu hakkında bilgi verdim, gözü üstünde Hehee, "Alattin" gündüzleri yok ki ne, gündüz çalcam ben. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Güle güle kullanın [emoji106] Arka tamponda ezik yoktu sanki hayır olsun ? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Hehee, "Alattin" gündüzleri yok ki ne, gündüz çalcam ben. Hmm o zaman Durmuş abiye de söyleyeyim Güle güle kullanın [emoji106] Arka tamponda ezik yoktu sanki hayır olsun ? Murat aracı aldığım da vardı,bende iken bir şey olmadı, ufak tefek ezikler vardı ön-arka tamponda pasta-cila aşamasında rutüş yaptırdım. Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Hmm o zaman Durmuş abiye de söyleyeyim Murat aracı aldığım da vardı,bende iken bir şey olmadı, ufak tefek ezikler vardı ön-arka tamponda pasta-cila aşamasında rutüş yaptırdım. Ben de söylerim Durmuş'a, durur orda, bakmaz bana. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Hmm o zaman Durmuş abiye de söyleyeyim Murat aracı aldığım da vardı,bende iken bir şey olmadı, ufak tefek ezikler vardı ön-arka tamponda pasta-cila aşamasında rutüş yaptırdım. Anladım. Dikkat etmedim sanırım. Dedim Serdar abi böyle hata yapmaz. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Anladım. Dikkat etmedim sanırım. Dedim Serdar abi böyle hata yapmaz. Bu kadar küçük hata yapmam Murat hoca bilir benim elektirik direğiyle olan imtihanımı Akşam akşam güldürdün beni Murat,Allah da seni güldürsün.... Ben de söylerim Durmuş'a, durur orda, bakmaz bana. Sende haklısın "kelin ilacı olsa kendi sürermiş" Durmuş abinin sol sinyali kırılmış haberi yok Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Bu kadar küçük hata yapmam Murat hoca bilir benim elektirik direğiyle olan imtihanımı Akşam akşam güldürdün beni Murat,Allah da seni güldürsün.... Sende haklısın "kelin ilacı olsa kendi sürermiş" Durmuş abinin sol sinyali kırılmış haberi yok "Kel" derken niye bana bakıyon? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Zaten Muğla'ya bir gelebilsem çalınacak bir sürü aksesuar var 2 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Sen gel daha neler var bizde 2 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 27 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2015 korkmadım Korkma! Titre! Bu arada bitüself işi gördüm 10 numara olmuş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts