Serdar Güngör 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Yılbaşı günü aldığım aracımın nihayet fotoları bugüne nasip oldu arabam 2008 model,boyasız-kazasız,Brc lpg'li ve şu an 50 bin km'de.Kendi çapımda bir kaç bir şeyler yaptım yorumlara açığım.... iyi seyirler...... yıkanmadan önce Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us yıkandıktan sonra Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sony teybim ve klima düğmelerim Uploaded with ImageShack.us Yurtdışından aldığım plaka ve park ampullerim Uploaded with ImageShack.us Takılmış halleri Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Parkların gündüz görüntüsü Uploaded with ImageShack.us Yine yurtdışından aldığım led tavan aydınlatmam Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Led bagaj aydınlatması Uploaded with ImageShack.us Yurtdışından aldığım 4 cam açma ve kapama modülü Uploaded with ImageShack.us Koldayamam Uploaded with ImageShack.us Muğla manzarası Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 21 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 bunların hiç biri bizim memlekette yokmu ya....hep dışardan almışsın :unsure2: Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Memleketten güzel resimler.. Maşallah araç çok güzel.. Allah hata kaza vermesin.. Hayırlısıyla cumartesi akşamı geliyorum bende Muğla'ya.. 4-5 günlük kafa tatiline.. Yorum bağlantısı
Alper Keskin 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Güzel araç.Kazasız belasız.. :nazar: Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 11 Nisan 2013 Yazar Paylaş 11 Nisan 2013 bunların hiç biri bizim memlekette yokmu ya....hep dışardan almışsın Bizim memlekette var ama fiyatları malum Memleketten güzel resimler.. Maşallah araç çok güzel.. Allah hata kaza vermesin.. Hayırlısıyla cumartesi akşamı geliyorum bende Muğla'ya.. 4-5 günlük kafa tatiline.. İnşallah kazasız-belasız güzel görünüyor maşallah... Teşekkürler... Güzel araç.Kazasız belasız.. Teşekkürler... Eklemeyi unutmuşum bu da tavan aydınlatma ledi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Evet yine yurtdışından aldığım gündüz ledleri taktım Gece resimleri Bu sefer yurtiçinden aldığım krom kapı eşiklerim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Yeni krom panjurum Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cam rüzgarlıklarım Yeni jantlarım Şu sis lambasından takmak istiyorum ? Nasıl olur sizce ? sırıtır mı ? Yeni Bi-xenon farlarım Krom Pedal seti Kontak Çevresi Ayak aydınlatmam 1 Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 araç diri ve tatlı olmuş kazasız belasız sürüşler dilerim : Yurt dışı derken belirli bir sitesi var mı ? yoksa tanıdık aracılığı ile mi ? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 11 Nisan 2013 Yazar Paylaş 11 Nisan 2013 Genelde aliexpress.focalprice ve ebay'dan alıyorum,yaklaşık 10-15 gün sürüyor gelmesi Serdar GÜNGÖR, 23 Mar 2014 - 19:59 Krom cam çıtaları Serdar GÜNGÖR, 19 May 2014 - 17:06 205-55-16 91 V Efficientgrip performance aldım ve taktırdım,jantlar porçöz ile iç kısmı iyice temizlendi Lastik sökülünce ön-arka balatalarında azaldığını görünce onları da değiştirdik. Lastikler Jantlar pis ve temiz hali Balatalar ön kale,arkalar trw Lastikler 750 tl Balatalar 165 tl tuttu. Serdar GÜNGÖR, 28 May 2014 - 14:26 Bir hayalet focus 1 gördüm sanki Piano Black teyp çerçevem Serdar GÜNGÖR, 01 Haz 2014 - 09:40 Teşekkür ediyorum. Yurtdışından aldığım 54mm jant göbekleri. Serdar GÜNGÖR, 06 Haz 2014 - 18:34 Bugün Oktay abimin katkılarıyla gerekli led değişimi sonrası sis farı üzeri gündüz ledlerimi taktırdım.Kendisine tekrardan çok çok teşekkür ediyorum. Sis farı üzeri gündüz ledleri Kapak takılmadan önce yuvası biraz modifiye edildi. Murat Dere hocamın büyük katkılarıyla,ELM 327 cihazı ile menümüze radyo rds ve eco mod menülerini eklemiş bulunuyoruz. Bizimde selfimiz olsun dimi Başımız kel mi diyecem ama Serdar GÜNGÖR, 22 Tem 2014 - 18:20 Kapı açma kolu içi. Sağ-Sol ön yan kelebek cam hava üfleme kısmı Serdar GÜNGÖR, 29 Tem 2014 - 20:30 Krom Kalorifer çerçevesi Komple sökmemiz gerekiyor,söktükten sonra resimde mevcut 2 adet üstte ve altta tırnakları var onları kırmadan yavaşça çıkartıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Yılbaşı günü aldığım aracımın nihayet fotoları bugüne nasip oldu arabam 2008 model,boyasız-kazasız,Brc lpg'li ve şu an 50 bin km'de.Kendi çapımda bir kaç bir şeyler yaptım yorumlara açığım.... iyi seyirler...... yıkanmadan önce yurtdşından aldığım 4 cam açma ve kapama modülü Uploaded with ImageShack.us Hayırlı olsun maşallah çok iyi duruyor. Yukardaki resimde bulunan modül gibi bişeymidir nereye taktınız onu acaba? Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Hayırlı olsun aracınız güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 11 Nisan 2013 Yazar Paylaş 11 Nisan 2013 Hayırlı olsun maşallah çok iyi duruyor. Yukardaki resimde bulunan modül gibi bişeymidir nereye taktınız onu acaba? resim üstünde yazdım 4 cam açma ve kapama modülü,far açma anahtarının alt tarafındaki yere takılıyor,servisin bilgisayara bağladığı yer oluyor Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Maşallah çok güzel bir focus. Krom çerçeveli ön ızgara pek bi yakışır Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Bir şey soracaktım yurt dışından aldığınız plaka ve park lambalarına kafam takıldı.Resimde görülen lambaları Park lambalarına uyuyor da bunları plaka lambalarına nasıl uydurdunuz.Çünkü plak aydınlatma lambalarını farklı.Bu park lambalarından bende almayı düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 12 Nisan 2013 Yazar Paylaş 12 Nisan 2013 Maşallah çok güzel bir focus. Krom çerçeveli ön ızgara pek bi yakışır Aklımda teşekkürler.. Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Bir şey soracaktım yurt dışından aldığınız plaka ve park lambalarına kafam takıldı.Resimde görülen lambaları Park lambalarına uyuyor da bunları plaka lambalarına nasıl uydurdunuz.Çünkü plak aydınlatma lambalarını farklı.Bu park lambalarından bende almayı düşünüyorum... Plaka lambalarına bunları taktım Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 (düzenlendi) Plaka ampülleri sofit ampul diye geçer.İlk sayfadakiler dipsiz ampul ve parklar için uygundur.Mesela ben kendi aracımda dipsiz ampulleri okuma lambalarında,ayak aydınlatmalarında ve parklarda kullanıyorum.Plaka zaten sofit..ön ve arka tavan aydınlatmaları da sofit şeklinde.. Hayırlı olsun..Aracınız için yaptığınız değişiklikler yerinde ve güzel olmuş.İyi günlerde kullanın.. 12 Nisan 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Bence koltuk kılıfları olmamış.Ancak aracınız çok güzel.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 12 Nisan 2013 Yazar Paylaş 12 Nisan 2013 Bence koltuk kılıfları olmamış.Ancak aracınız çok güzel.Güle güle kullanın. 3 çocuk olunca mecbur koltuk kılıfı kullanıyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts