Özcan Keskin 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 aksesuarcıdan 4 tanesini 5 tl ye almıştım yapışkanı dandik bi şeye benziyordu 1 sene old problem olmadı Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Abi sağlam bir reklamcı sizin ihtiyacınız olan, ortadaki ford logosunun boyutu alınır, diğer kalan yerler de mavi renk olarak çıkarılır daha sonra jant üzerinde dairesel kesim yapılır ve mis gibi tertemiz kullanılır Maliyet konusunda da büyük şehirdesiniz çok çok ucuza mal olur size reklamcıya gösterin projeyi anlatın gerisini onlar yapar zaten Yorum bağlantısı
Recep Mura 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Arkadaşlar bende de aynı sıkıntı var. Nasıl ve nerede düştü bilemiyorum ama jant kapaklarından birinin mavi ford logosu düşmüş, bir tane lazım nereden nasıl temin edebilirim veya elinde fazladan olan var mıdır? Gördükçe rahastız olmaya başladım ya onu bulup takacağım yada hepsini sökeceğim bir örnek olsun diye. Yorum bağlantısı
Burak Atmaca 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 o amblemi bulmak zor parçacıda göbek var sadece ve fiyatına 55 tl dedi..vazgeçtim tabiki eve gelince o göbekteki amblemi tamamen çıkarttım daha iyi durdu diyebilirim sonra aklıma geldi sprey boyalarda jant rengi diye bi seçenek var elimde de var.herhangi bir plastik üzerine uygulayıp ton farkı var mı diye bir bakıcam yoksa o göbeği komple boyayım diyorum ne dersiniz.... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 o amblemi bulmak zor parçacıda göbek var sadece ve fiyatına 55 tl dedi..vazgeçtim tabiki eve gelince o göbekteki amblemi tamamen çıkarttım daha iyi durdu diyebilirim sonra aklıma geldi sprey boyalarda jant rengi diye bi seçenek var elimde de var.herhangi bir plastik üzerine uygulayıp ton farkı var mı diye bir bakıcam yoksa o göbeği komple boyayım diyorum ne dersiniz.... En mantıklısı çıkmacılardan göbeği alıp,logoyu sökmektir...ben öyle yaptım,göbeği 15 tl ye almıştım...ama şuda var,transitlerin plastik jant kapaklarıda ucuz.ebatlar uyuyorsa denenmeli...hep aklımda ama deneme fırsatım olmadı,ne zaman düşerse o zaman denerim artık Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Yan sanayi olanlar uygun fiyatlıydı sanırım ? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Ben 1,5 Tl. lacivert öje ile boyadım, gayet güzel oldu, üzerine de sprey vernik sıktım. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 araba geldiğinde ford amblemini atayım hoşunuza gider mi bilmem Yorum bağlantısı
Emre Alliş 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Ben 1,5 Tl. lacivert öje ile boyadım, gayet güzel oldu, üzerine de sprey vernik sıktım. abi aynı sorun yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı bende, logo gayet iyi duruyor da mavisi yıkadıkça silinmeye başladı sizin yöntem işe yarar mı? nasıl yapayım foto da varmı acaba Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 abi aynı sorun yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı bende, logo gayet iyi duruyor da mavisi yıkadıkça silinmeye başladı sizin yöntem işe yarar mı? nasıl yapayım foto da varmı acaba Sorun yok. Gayet güzel duruyor, yani eski haliyle kıyaslanamaz. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Sorun yok. Gayet güzel duruyor, yani eski haliyle kıyaslanamaz. Mükremin abi resim yokmu ? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Mükremin abi resim yokmu ? Fotoğraf çekmedim, (unutmaz isem çekeyim) yalnız HK'ye gösterdim. Sorun anlatsın. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Fotoğraf çekmedim, (unutmaz isem çekeyim) yalnız HK'ye gösterdim. Sorun anlatsın. Hk çok yoğun anlatmaz şimdi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Güzel olmuş,güzel bana gösterdi İnsan bi resim çeker atardı whatsapp'tan Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Kapının önünde gösterdi,aklıma gelmedi bakmaktan Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Kapının önünde gösterdi,aklıma gelmedi bakmaktan Bir dahakine sakın unutma...bizde merak ediyoruz Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 İnşallah yakın zamanda fotoğrafları çekip buraya yüklerim. Siz de açıp bakarsınız . Önce güzelce yıkayıp temizleyim, aleme ayıp olmasın. Pırıl pırıl parlasın. Makro çekimler de yapayım tüm detaylar görünsün. Hakan bana en yakın kardeşim, ondan aldığım yazıcıyı bagaja koyarken gözü kaymış görmüş. Parlayınca dikkatini çekmiş. Bunda gıskanacak birşey yok, ayrıca adam paparazi muhabiri değil ki boynunda kamerayla dolaşsın. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 İnşallah yakın zamanda fotoğrafları çekip buraya yüklerim. Siz de açıp bakarsınız . Önce güzelce yıkayıp temizleyim, aleme ayıp olmasın. Pırıl pırıl parlasın. Makro çekimler de yapayım tüm detaylar görünsün. Hakan bana en yakın kardeşim, ondan aldığım yazıcıyı bagaja koyarken gözü kaymış görmüş. Parlayınca dikkatini çekmiş. Bunda gıskanacak birşey yok, ayrıca adam paparazi muhabiri değil ki boynunda kamerayla dolaşsın. Sayemizde arabada temizlenmiş olur bu vesile ile Boynunda kamera zaten istemiyoruz abi,cebindeki telefon ne işe yarar onu merak ettik Yorum bağlantısı
Emre Alliş 31 Mayıs 2013 Paylaş 31 Mayıs 2013 lacivert oje ile boyama isi icin dun deneme yaptim ama guzel olmadi snki asetonla geri temozledim. ford yazisi ve cercevesi beyaz oldugu icin olmuyor.aksesuarcida 1 tl lik ford logosu buldum jant gobegi icin ama kalitesiz birsey bugun de onu deneyecem yaz tatiline kadar idare etse yeter. Yorum bağlantısı
Emre Alliş 31 Mayıs 2013 Paylaş 31 Mayıs 2013 lacivert oje ile boyama isi icin dun deneme yaptim ama guzel olmadi snki asetonla geri temizledim. ford yazisi ve cercevesi beyaz oldugu icin olmuyor.aksesuarcida 1 tl lik ford logosu buldum jant gobegi icin ama kalitesiz birsey bugun de onu deneyecem yaz tatiline kadar idare etse yeter. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2013 Paylaş 31 Mayıs 2013 lacivert oje ile boyama isi icin dun deneme yaptim ama guzel olmadi snki asetonla geri temizledim. ford yazisi ve cercevesi beyaz oldugu icin olmuyor.aksesuarcida 1 tl lik ford logosu buldum jant gobegi icin ama kalitesiz birsey bugun de onu deneyecem yaz tatiline kadar idare etse yeter. Transitlerin plastik kapaklarındaki logolarda uyar diye biliyorum...olmadı o plastik jant kapaklarından alın logo için.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2013 Paylaş 31 Mayıs 2013 lacivert oje ile boyama isi icin dun deneme yaptim ama guzel olmadi snki asetonla geri temozledim. ford yazisi ve cercevesi beyaz oldugu icin olmuyor.aksesuarcida 1 tl lik ford logosu buldum jant gobegi icin ama kalitesiz birsey bugun de onu deneyecem yaz tatiline kadar idare etse yeter. Tabi boyarken biraz hassasiyet gerekiyor, bir de parlak kısımlara taşan boya için kulak pamuğu ve aseton yanında olacak, hemen müdahale edilecek. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Tabi boyarken biraz hassasiyet gerekiyor, bir de parlak kısımlara taşan boya için kulak pamuğu ve aseton yanında olacak, hemen müdahale edilecek. Abi sen stickercı arkadaşa yuvarlak logo çizdirmiştin, yaptırdın mı o etiketlerden? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Abi sen stickercı arkadaşa yuvarlak logo çizdirmiştin, yaptırdın mı o etiketlerden? Hayır henüz yapmadım. Fırsat kolluyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts