İçeriğe Yönlendir

Jant Göbeğindeki Ford Amblemi

Misafir

Recommended Posts

Misafir

8.jpg

Görüldüğü gibi jant göbeğindeki amblem oldukça kötü durumda, sadece amblem bulunmuyor, kapak komple alınsa oldukça pahalı. Aslında rahatlıkla sticker olarak yapılabilecek bir malzeme.

Ne dersiniz? yapılabilir mi?

Yorum bağlantısı
Misafir

Jant lastikçilerde bu stickerlardan var abi...

Hadi be? iyiymiş o zaman. Bildiğin bir yer var mı? ilk gördüğüm lastikçiye dalayım mı?

Yorum bağlantısı
Misafir

Evinin yakınında var bitane :D

Özkal oto lastik.

Ramazan var orda,onda olması lazım :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Sizin sokağın ilerisindekini diyorsun değil mi?

Bu arabayı aldığımda ön sol lastikte çivi varmış, ilk ve tek lastik tamirini oraya yaptırmıştım :D Akşam uğrarım.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hadi be? iyiymiş o zaman. Bildiğin bir yer var mı? ilk gördüğüm lastikçiye dalayım mı?

Abi,yanlış hatırlamıyor isem Hüseyin(Sönmez) abinin buna benzer bir çalışması olmuştu.Bir sor istersen.

Yorum bağlantısı
Misafir

Sizin sokağın ilerisindekini diyorsun değil mi?

Bu arabayı aldığımda ön sol lastikte çivi varmış, ilk ve tek lastik tamirini oraya yaptırmıştım :D Akşam uğrarım.

Orayı demedimde,ordada vardır :D

ÖZKAL OTO LASTİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

TÜRKOCAĞI CAD.N0:50/A

287 16 30 ;)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Abi,yanlış hatırlamıyor isem Hüseyin(Sönmez) abinin buna benzer bir çalışması olmuştu.Bir sor istersen.

Ben aslında böyle bir durum için restorasyon yapmadım ama ne yapmak gerekirse;

Mavi boya yada folto ile jant gönbeğini kaplar yada boyardım,

Daha sonra ford logosu stikırı bastırım oraya güzelce yapıştırırdım, uzunca bir müddet idare eder tertemiz görülürdü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Ben tanesini 5 liradan almıştım. Mükremin abi aldığın fiyatıda yazarsan seviniriz. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Evinin yakınında var bitane :D

Özkal oto lastik.

Ramazan var orda,onda olması lazım :)

Özkal'a kadar üç tane daha lastikçi/jantçı var yağmur çamur demeden hepsine sordum, hiç birinde bizim göbekten yoktu, Özkal'a üstüne basa basa sordum. Rımızan yormuş, ordaki eleman ise; Abi bizde o göbeklerden hiç olmadı dedi. :friends2::punish:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yanlış mı sordu yani şimdi Mükremin abim yağmurda çamurda gitmiş üşenmemiş birde.. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hee,sanki yolda yürüyüpte gidip gelmiş :D

Yanlış mı sordu yani şimdi Mükremin abim yağmurda çamurda gitmiş üşenmemiş birde.. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben göbek var demedimki,Sticker şeklinde olanlardan var orda :D

Bir şey demiyorum. :angry:

Yorum bağlantısı
M.Galip Mimtaş
(düzenlendi)

Jant kapağının üzerindeki FORD amblemi zamanla yıpranıyor ve kapağı komple değiştirmek gerekiyor. Bu kapak ortalama 50-60 tl civarında ama sadece amblem deforme olduğu için tamamen kapağı değiştirmek istemiyorum. Elinde bu kapaktan olan var mı ya da sadece amblemi nereden bulabilirim?

PRTe7aD.jpg?1

tarihinde M.Galip Mimtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bu kapaktan bulsanız renkler sizin jantlarınızla uyuşmaz. Bu yüzden sadece mavi ford logosu bulmalısınız.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ben aslında böyle bir durum için restorasyon yapmadım ama ne yapmak gerekirse;

Mavi boya yada folto ile jant gönbeğini kaplar yada boyardım,

Daha sonra ford logosu stikırı bastırım oraya güzelce yapıştırırdım, uzunca bir müddet idare eder tertemiz görülürdü.

Düşüncene katılıyorum Hüseyin, benim jant göbeklerinde de aynı problem başladı. Birde ben boya ve yapıştırma işleminden sonra üzerine sprey vernik sıksam diyorum hem parlak kalır hem de yapışkan logo'yu korur ne dersin ?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Düşüncene katılıyorum Hüseyin, benim jant göbeklerinde de aynı problem başladı. Birde ben boya ve yapıştırma işleminden sonra üzerine sprey vernik sıksam diyorum hem parlak kalır hem de yapışkan logo'yu korur ne dersin ?

Abi vernik yapışkanı etkileyebilir, zira içinde çözücü var stikırın yapışkanını da çözecektir.

Deneme yaparak işe başlamak lazım, sonra boşa uyğraşmış olursun.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
M.Galip Mimtaş

Bu kapaktan bulsanız renkler sizin jantlarınızla uyuşmaz. Bu yüzden sadece mavi ford logosu bulmalısınız.

Sorun da orada işte. Mavi logo yok aynı boyutta. Piyasada satılan ford logoları küçük geliyor.

Yorum bağlantısı

Sorun da orada işte. Mavi logo yok aynı boyutta. Piyasada satılan ford logoları küçük geliyor.

Çıkmacılara bakın derim,ben sadece o logo için çıkma göbek aldım.renk farkı oldugundan logoyu çıkardım elimdeki göbeğe yapıştırdım...sanırım transitlerin logolarıda olur gibi...

Yorum bağlantısı

Bence hiç uğraşmayın...logoları sağlamca tekrar yapıştırın yeterli,sonuçta basınçlı suya maruz kalınca tekrar aynısı olacak...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bence hiç uğraşmayın...logoları sağlamca tekrar yapıştırın yeterli,sonuçta basınçlı suya maruz kalınca tekrar aynısı olacak...

Yahu sticker (şu kendinden yapışkanlı logo, arma şekil vb işleri) yapanlara iyi bir numune versek de bunlardan bize bolca yapsalar, basınçlı suya maruz kalınca ve tekrar aynısı olunca da kötüyü söküp yeniden sağlamını yapıştırsak olmaz mı? :D

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yahu sticker (şu kendinden yapışkanlı logo, arma şekil vb işleri) yapanlara iyi bir numune versek de bunlardan bize bolca yapsalar, basınçlı suya maruz kalınca ve tekrar aynısı olunca da kötüyü söküp yeniden sağlamını yapıştırsak olmaz mı? :D

Abi kötü olur bence... :i-ih:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...