Özkan Avcı 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Aslında ben demiştim kesin soket aralara bir yerlere düşmüştür diye. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Vay arkadaş... Mercedes'e selam olsun... 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Konuyu yeni gördüm daha öncedende görseydim yazardım.Bu gibi durumları çok yaşadık furkan abi tecrübeyle sabit 10 senelik bir mercedes kullanıcısı olarak mercedeste çalışmayan bir aksam yoktur sökük hortum veya takılmayan soket vardır. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Sorsaydın bende söylerdim. Sokettir o soket. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Boşta olan soketi farkettiğim anı görmeliydiniz. Gözlerimden ışık çıktı Geçmiş olsun, o ışık çakma olayını çok iyi bilirim, enerji boşalması gibi birşey oluyor vallahi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 Sorsaydın bende söylerdim. Sokettir o soket. E sormuşuz işte bu konu başlkığında söylememişin abi D: Geçmiş olsun, o ışık çakma olayını çok iyi bilirim, enerji boşalması gibi birşey oluyor vallahi Anlatılmaz yaşanır Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 Az önce bir ışık çıkarma olayını daha keşfettim Sağ taraftaki soketi taktıktan sonra artık anlık yükselti değişiminde de far otomatik kendini ayarlamaya başladı. Aynen şöyle: [MEDIA] [/MEDIA] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Otomatik yükseklik ayarı için tek beyin vardır diye düşünüyorum.Niye ikisine birden beyin koysunlar ki ? Modeoda her farın ayrı ayrı balastı olduğundan ayrı ayrı programlıyor. Ancak ön ve arka olmak üzere iki sensör yüksekliği alğılayıp balastlara yani beyinlere gönderiyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 hocam bu videoların sonundaki "olay budur" bu gidişle senin klasiklerinden olacak inşallah. daha çok olay budur bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Eylül 2013 Yazar Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) hocam bu videoların sonundaki "olay budur" bu gidişle senin klasiklerinden olacak inşallah. daha çok olay budur bekliyoruz. İnan hocam bende farkettim bu "olay budur" bitiriş kelamını. Bu son videoda bilerek söyledim. 24. mesajda emmi de gönderme yapmış 2 Eylül 2013 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 alkışlıyorum seni Furkan Eyvallah hocam Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 ellerinize sağlık bu durumda teknolojisi daha az Mercedes'e devam ne kadar az soket ve sensör okadar az problem 2 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 ellerinize sağlık bu durumda teknolojisi daha az Mercedes'e devam ne kadar az soket ve sensör okadar az problem Aynen nuri abi sırf bu durumu düşünerek e240 aldık. atmosferik candır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 abi ben anlayamadım şimdi senin tek farın seviye ayarı çalışıyordu tek farınki çalışmıyordu. o soketin neyin soketi imiş. bizimkinde de sağ far selamlama yapıyor sol yapmıyor Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2016 abi ben anlayamadım şimdi senin tek farın seviye ayarı çalışıyordu tek farınki çalışmıyordu. o soketin neyin soketi imiş. bizimkinde de sağ far selamlama yapıyor sol yapmıyor Sağ farın üstünde iki soket vardı biri takılı değildi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 sol farda da varmı o soket boşta olan soket fara mı giriyor altta mı kalıyor sağ derken yolcu kısmı dimi bu arada Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2016 sol farda da varmı o soket boşta olan soket fara mı giriyor altta mı kalıyor sağ derken yolcu kısmı dimi bu arada Niye dil çıkarıyorsun Solda da var, bende yanlışlıkla boşta duran soketi fardaki yerine takmam problemi çözmüştü, biraz alt tarafa doğru kalıyor. Arabanın kendine göre sağ, yani evet yolcu tarafı al sana dil Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 sol farda da varmı o soket boşta olan soket fara mı giriyor altta mı kalıyor sağ derken yolcu kısmı dimi bu arada senin kinin yapmaması normal değil mi kardeşim Yorum bağlantısı
Recommended Posts