Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ben sana konunun başından dedim ama,varsa paylaş diye...sen ne dedin..daya otu gitsin dedin Burada paylaşsam ne olacakki. Gelin paylaşayım Ot muhabbetini geyiğine yazdım ama ot sağlıktır o ayrı. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 HK iyi yer ama. Her akşam çikolata ve 2.5 litre kola. Damak tadı çok iyidir :D Damak zevki işte Kimi sıcak ekmeği görünce tereyağı-çökelek gelir aklına, kiminin de çokella... Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 diyetim bitince bende böyle bir tabak yaptırmayı düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Sırt kısmındaki pirzola denilen yerdeki et lezzetlidir. yağı da kendisinde olacağı için ekstra yağa ihtiyaç duymaz. Bildiğim kadarıyla halis Kayseri Pastırması da büyük baş hayvanın sırt kısmından çıkan sinirsiz, etten yapılıyor zannediyorum. Biraz pahalıdır ama, çünkü bir hayvandan ancak 1-2 kg. çıktığını duşmuştum. Bu arada daha şimdiden Kurban bayramını özlettin bize Hakan.... teşekkür ederiz... Ayhan özlemek sorun olmasın,kasaba uğra akşam eve giderken... 1. Voltran/Ayvalık toplantısında gösterirsin marifetlerini Ne göstercek ya,adam otçul :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Varsa yoksa kebap, lahmacun. Birde bana yazmış birşey bilmezsiniz diye.Tabi sizin orada mangal işini sadece balıkla bağdaştırınca diğerleri fasafiso geliyor. Sen buralara gelsene bir haftalığına. Veya benim Facebook hesabındaki yemek resimlerine baksana (Onların hepsi gerçek internetten bulduklarım değil) SOnra bu şekilde konucakmısın git ye otla balığını. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Hocam bu ne güzellik yaaaaaaaaaaaaaaHakan Kurt sağolsun Mükremin abim ve Serkan Toker abimle Ankarada beni ağırlamışlardı. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Burada paylaşsam ne olacakki. Gelin paylaşayım Ot muhabbetini geyiğine yazdım ama ot sağlıktır o ayrı. Bence hepsinin yeri ayrı ve hepsinden de yenmelidir... Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ne göstercek ya,adam otçul :D Belki yemediklerini gösterir Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 (düzenlendi) Dukan diyetini tek geçerim. Tam biz et oburlara göre Kolestrolü saymazsak tabi Abla kollestrol yararlı bi kerem... Doktorlar söyledi... (geçen sene zararlı diyenlerin hepsi bu sene yanlcı olduğu anlaşıldı) Erkut biz diyetteyiz de,sen nerdesin söyle gelelim Ben bürodayım abi çık gel... Ama akşama nerede olduğum daha önemli bence... :D Buda akşam için yazdığım bir şiir Fenerin maçı Mangalda sucuk var Sucuklar cızlıyor Lazio ağlıyor... :D 4 Nisan 2013 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Damak zevki işte Kimi sıcak ekmeği görünce tereyağı-çökelek gelir aklına, kiminin de çokella... Adamın damak zevki enteresan Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Damak zevki işte Kimi sıcak ekmeği görünce tereyağı-çökelek gelir aklına, kiminin de çokella...Ya profil resmine baktım kim la bu dedim . Baktım AK yazıyor. Değiştir şu avatarını.Onunda damak tadı ... neyse boşver. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Tabi sizin orada mangal işini sadece balıkla bağdaştırınca diğerleri fasafiso geliyor. Sen buralara gelsene bir haftalığına. Veya benim Facebook hesabındaki yemek resimlerine baksana (Onların hepsi gerçek internetten bulduklarım değil) SOnra bu şekilde konucakmısın git ye otla balığını. İlkay sakın hocaya uyma,facebook resimlerine sakkın bakma Hakan Kurt sağolsun Mükremin abim ve Serkan Toker abimle Ankarada beni ağırlamışlardı. Bunu defalarca paylaşmanın bir anlamı yok ama Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Tabi sizin orada mangal işini sadece balıkla bağdaştırınca diğerleri fasafiso geliyor. Sen buralara gelsene bir haftalığına. Veya benim Facebook hesabındaki yemek resimlerine baksana (Onların hepsi gerçek internetten bulduklarım değil) SOnra bu şekilde konucakmısın git ye otla balığını. Bu espri mi ciddi mi anlamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Belki yemediklerini gösterir Onlarda olsa olsa ottur sorun olmaz Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 (düzenlendi) Yapmayın arkadaşlar akşam akşam. 4 Nisan 2013 tarihinde Seçkin Kaçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ben bürodayım abi çık gel... Ama akşama nerede olduğum daha önemli bence... :D Buda akşam için yazdığım bir şiir Fenerin maçı Mangalda sucuk var Sucuklar cızlıyor Lazio ağlıyor... :D İrkut beni varya çok pis zorluyorsun,gözümü karartıp gelecem birgün...şuan heryeri et ve türlerinden görmeye başladım :D ayrıca şiirde fiyakalı olmuş,et sevene bu yakışır zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ege'nin mezeleri de ayrı güzeldir ama. Yok yok bu böyle olmayacak. Ben bir an önce bu konuyu terk-i diyar eyleyeyim Meze İskenderun'da da iyidir. Hocam kurbanlık etin neresi güzel ve lezzetlidir dedik,kebaba çevirdin konuyu... Mesela tarif edermisiniz ayça hanım....nasıllardır ? İdare edersin işte Et deyince aklına gelir insanın mangaldan başka. Ne demek idare eder. Annen bile inanamadı şaheserlerime Ben de. Onu apayrı bir kategoriye koyup önünde saygıyla eğiliyorum Ben pek aramam. Deniz çocuğu da olsam. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ben de. Onu apayrı bir kategoriye koyup önünde saygıyla eğiliyorum Ben diz çöküp,yer sofrasında yiyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ben de. Onu apayrı bir kategoriye koyup önünde saygıyla eğiliyorum Ayça abla bizim pek balık kültürümüz yok, bildiğimiz hamsi mangalda yada tavada o kadar. Önerileriniz varmı hangi balığı yemeli ve nasıl pişirmeliyiz. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Yesinler "+1"ini Olmaz öyle,et alcaksın...git haritasına bak Yerim ben onları Kalırsa yersin Yapmayın arkadaşlar akşam akşam. Seçkin abi kusura bakma,böyle olmasını istemezdik Et deyince aklına gelir insanın mangaldan başka. Ne demek idare eder. Annen bile inanamadı şaheserlerime Elmalı resimlerini unuttuk,şöyle etli videolar gönder bize Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Hep mangal konusu olur forumda,ama etin neresinin lezzetli olduğuna dair kimse bilgi vermez nedense o yüzden bu konuyu forum adına gerekli gördüm hazır yazda geliyor,mangal yapılacaksa etleride ona göre alalım... Afiyet olsun... H.E sen neyaptın ya bu saatte müslümana gavur eziyeti misali birazdan iş çıkışı doğru kasap'a oradan etler terbiyelenip buzdolabına yarında akşam mangala 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ya profil resmine baktım kim la bu dedim . Baktım AK yazıyor. Değiştir şu avatarını. Onunda damak tadı ... neyse boşver. Profilimdeki fotoğraf ve diğer değişiklikler bi müddet kalsın abi. Aynen işte, herkesin damak tadı farklı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts