Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Soğuk yemek sıcak yemek ayrımını belirtmek için kullanılır bu tabir. Ayrıca pek tabii ki her yemek z.yağı ile yapılmaz. Z.yağlı pilav ile tereyağlı pilav bir olur mu? Ya da z.yağlı püre ile tereyağlı püre. Offf acıktırdınız beni Akşama yemek de yapmayacağım üstelik, maç var.. Ben en iyisi akşam en kolay ne gelir dışarıdan onu araştırayım İK yemekten ne anlar bırakın kime anlatıyorsunuz. O ekibin aşçısın benim size bana anlatın. HK zaten yumurta kıramaz. HE kırmaz. İK hiç yemek yemez. AK de benim gibi yemek yapmayı sever. Ben bir gün lokanta açtım diye başlık açarsam aaaaaaaaaa demeyin DEğilmi HE 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Soğuk yemek sıcak yemek ayrımını belirtmek için kullanılır bu tabir. Anlaşıldı. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Abi ben eti terbiyelemem. Et pişerken tuz ve kırmızı toz biber atarım uffff bak ağzım sulandı. Neyse cumartesi bir mangal yapayım. Gördük gördük nasıl pişerken terbiye verdiğini Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 vay arkadaş araba forumunda başka konumu kalmadı, klavyem salya oldu bütün, yapmayın etmeyin, imdaat, dikkat, DİYET YAPAN VAR :D Ruhan abi diyet mi ? Yapma abim hayat mangalda güzel... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 İK yemekten ne anlar bırakın kime anlatıyorsunuz. O ekibin aşçısın benim size bana anlatın. HK zaten yumurta kıramaz. HE kırmaz. İK hiç yemek yemez. AK de benim gibi yemek yapmayı sever. Ben bir gün lokanta açtım diye başlık açarsam aaaaaaaaaa demeyin DEğilmi HE Sızma zeytinyağları bizim sokaklarımızdan akar posaları MK bey Ayrıca ben yapıcı değilim, yiyiciyim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Nereye baksam et görüyorum Belli PCnin masaüstü arka planı sucuk et falanmış HE yanında bundan taşı bakar bakar doyarsın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 İK yemekten ne anlar bırakın kime anlatıyorsunuz. O ekibin aşçısın benim size bana anlatın. HK zaten yumurta kıramaz. HE kırmaz. İK hiç yemek yemez. AK de benim gibi yemek yapmayı sever. Ben bir gün lokanta açtım diye başlık açarsam aaaaaaaaaa demeyin DEğilmi HE İstanbulda olursa muazzam iş yaparsın.. Anlaşıldı. Yoksa ÖM atayım Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ruhan abi diyet mi ? Yapma abim hayat mangalda güzel... Erkut biz diyetteyiz de,sen nerdesin söyle gelelim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Sızma zeytinyağları bizim sokaklarımızdan akar posaları MK bey Ayrıca ben yapıcı değilim, yiyiciyim Siz zaten birşey bilmezsiniz. Siz et yemezsiniz. Sebze ve türevlerini yersiniz. Sen etten anlamazsın sen başka kapıya canım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Belli PCnin masaüstü arka planı sucuk et falanmış HE yanında bundan taşı bakar bakar doyarsın Hocam cidden çok fenasın sen yaaa Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Siz zaten birşey bilmezsiniz. Siz et yemezsiniz. Sebze ve türevlerini yersiniz. Sen etten anlamazsın sen başka kapıya canım. Bak burda aynı fikirdeyim...1 hk - 2 ik tırt bunlar Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 İstanbulda olursa muazzam iş yaparsın.. Yoksa ÖM atayım O kadar iyiyim yani Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Siz zaten birşey bilmezsiniz. Siz et yemezsiniz. Sebze ve türevlerini yersiniz. Sen etten anlamazsın sen başka kapıya canım. Sen balıkesirde kalmamışsın belli. Sebxe sahilde daha çok tüketilir doğrudur meze ve balık ile. ne demişler Rakı, balık, Ayvalık. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Mükremin abiiiiiiiiii hatırladınmı Hocam kurbanlık etin neresi güzel ve lezzetlidir dedik,kebaba çevirdin konuyu... Ege'nin mezeleri de ayrı güzeldir ama. Yok yok bu böyle olmayacak. Ben bir an önce bu konuyu terk-i diyar eyleyeyim Mesela tarif edermisiniz ayça hanım....nasıllardır ? O kadar iyiyim yani İdare edersin işte Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 ne demişler Rakı, balık, Ayvalık. Tam bir sopalık 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Hocam kurbanlık etin neresi güzel ve lezzetlidir dedik,kebaba çevirdin konuyu... Mesela tarif edermisiniz ayça hanım....nasıllardır ? Varsa yoksa kebap, lahmacun. Birde bana yazmış birşey bilmezsiniz diye. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Sırt kısmındaki pirzola denilen yerdeki et lezzetlidir. yağı da kendisinde olacağı için ekstra yağa ihtiyaç duymaz. Bildiğim kadarıyla halis Kayseri Pastırması da büyük baş hayvanın sırt kısmından çıkan sinirsiz, etten yapılıyor zannediyorum. Biraz pahalıdır ama, çünkü bir hayvandan ancak 1-2 kg. çıktığını duşmuştum. Bu arada daha şimdiden Kurban bayramını özlettin bize Hakan.... teşekkür ederiz... Varsa yoksa kebap, lahmacun. Birde bana yazmış birşey bilmezsiniz diye. İlkay ben yine de hayatta herşeyin tadından birazcık da olsa almak gerektiğini düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Bak burda aynı fikirdeyim...1 hk - 2 ik tırt bunlar HK iyi yer ama. Her akşam çikolata ve 2.5 litre kola. Damak tadı çok iyidir :D Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Varsa yoksa kebap, lahmacun. Birde bana yazmış birşey bilmezsiniz diye. Ben sana konunun başından dedim ama,varsa paylaş diye...sen ne dedin..daya otu gitsin dedin Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Varsa yoksa kebap, lahmacun. Birde bana yazmış birşey bilmezsiniz diye. 1. Voltran/Ayvalık toplantısında gösterirsin marifetlerini Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Mükremin abiiiiiiiiii hatırladınmı Hocam bu ne güzellik yaaaaaaaaaaaaaa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Sen balıkesirde kalmamışsın belli. Sebxe sahilde daha çok tüketilir doğrudur meze ve balık ile. ne demişler Rakı, balık, Ayvalık.Balığı ben et guruba dahil etmiyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ege'nin mezeleri de ayrı güzeldir ama. Yok yok bu böyle olmayacak. Ben bir an önce bu konuyu terk-i diyar eyleyeyim Ayça abla bence de sen git Eskiden en fazla bir kaç resime iç çekerdik olay biterdi, Senin tarifler fena iştahlandırıyor adamı Bizi mangalımızla baş başa bırak pişirip yiyelim, kafamızı karıştırma 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 HK iyi yer ama. Her akşam çikolata ve 2.5 litre kola. Damak tadı çok iyidir :D Kebapla tobleronu aynı anda yiyemez... Yorum bağlantısı
Recommended Posts