Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Haftaya söz abi çekiceğim Ya hep cumaya mı denk geliyor bu konular.. 2. şişin fotoğrafını istiyoruz Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Kremalı bisküvi + çay... Abi yapma yaa Neyse az kaldı bayrama Ya hep cumaya mı denk geliyor bu konular.. 2. şişin fotoğrafını istiyoruz Tesadüf diyelim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 İşte bu öğlen yemeğim Şaka şaka bu Afiyet olsun herkeşe,seni bulacam Hakan, Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 İlk resimi görünce olamazzzz dedim İkinci resimde derin bir ohhh çektim Afiyet olsun Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 İlk resimi görünce olamazzzz dedim İkinci resimde derin bir ohhh çektim Afiyet olsun Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Maaşallah maaşallah mevzu lezzet haritası olunca demek böyle oluyor 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Öğlen ne yediksek burada topluyalım Vallahi aklıma gelmediyse ne olayım dedim çekeyim rostonun resmini atayım ama sonradan da görgüsüz derlermi diye vazgeçtim inan ki Neyse artık bakarız resimlere ne yapalım.... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Serhan Abi, ha kavurma ha rosto? Hatta şöyle bol sulu büyük bir rosto daha iyi gider Vallahi bizim yediğimizde suluydu ama yuh denir diye resim çekmedim keşke de çekseymişim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Pardon ya çift şiş olan resimi unutmuşum Vallahi aklıma gelmediyse ne olayım dedim çekeyim rostonun resmini atayım ama sonradan da görgüsüz derlermi diye vazgeçtim inan ki Neyse artık bakarız resimlere ne yapalım.... Bir daha ki cumaya abi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 yahu yine tek şiş var orada Çift çift Vallahi bizim yediğimizde suluydu ama yuh denir diye resim çekmedim keşke de çekseymişim Ahh be abim keşke çekeydinde biz offfffffff diyeydik enfes görüküyor Yine acıktım yaa Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Pardon ya çift şiş olan resimi unutmuşum Bir daha ki cumaya abi Yok öyle, elinde yarım şiş (yarısı da ağzında olacak) aşçıyla sarmaş dolaş çekilmiş fotonu görmeden asla inanmam. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Yok öyle, elinde yarım şiş (yarısı da ağzında olacak) aşçıyla sarmaş dolaş çekilmiş fotonu görmeden asla inanmam. Yapma haftaya bir dahamı gideyim yani Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Galsın gardaş pilav lapa olmuştu zaten,yemedim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Yapma haftaya bir dahamı gideyim yani Senin için çok büyük eziyet!! olacak ama, bi zahmet Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Senin için çok büyük eziyet!! olacak ama, bi zahmet Ben gidim adamı bulayım en iyisi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Senin için çok büyük eziyet!! olacak ama, bi zahmet Ben inanıyorum Mükremin Abi. Geçen haftaki tek şişin aynısı ve bu sefer çift şiş Birde zorlamayalım insanları. Her hafta cağ, her hafta cağ Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 dur yapma Adam eti bitirmiş,tükkanı kapamış gitmiş Ben inanıyorum Mükremin Abi. Geçen haftaki tek şişin aynısı ve bu sefer çift şiş Birde zorlamayalım insanları. Her hafta cağ, her hafta cağ Helal bee Cağlayacam valla Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Ben inanıyorum Mükremin Abi. Geçen haftaki tek şişin aynısı ve bu sefer çift şiş Birde zorlamayalım insanları. Her hafta cağ, her hafta cağ Erzurumda sulu yemek bulamayınca cağ ile idare ediyorlarmış, o da Kayserili zorlanmaz. Adam eti bitirmiş,tükkanı kapamış gitmiş Helal bee Cağlayacam valla Yazık sana Yorum bağlantısı
Recommended Posts