Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Kimi yemeği yemek yemiş olmak için yer. Ben yemek yemekten zevk aldığım için yiyorum Aradaki fark bu. Tam bir gurme gibi laf ettin Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Hk deme abi onun kola ayarı bozuk. Varmı böle bişi ? Olm günlük almam işte,haftalık alırım,ama bunuda açınca asiti kaçar dimi Olmadı Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Hk deme abi onun kola ayarı bozuk. Buna pipet takıp içiyormuş Damar falan tıkamaz ya,inanma sen Ye gitsin Bak uzmanı nasılda yorumu patlattı hemen... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Kimi yemeği yemek yemiş olmak için yer. Ben yemek yemekten zevk aldığım için yiyorum Aradaki fark bu. hahahahaha koptum burda Desene ben yaptığım için yiyiorum diye :D:D:D:D Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Varmı böle bişi ? Olm günlük almam işte,haftalık alırım,ama bunuda açınca asiti kaçar dimi Olmadı Burda var yollim mi sana Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Varmı böle bişi ? Olm günlük almam işte,haftalık alırım,ama bunuda açınca asiti kaçar dimi Olmadı sen gel depoya ben sana premix vereceğim 18 lt gazsız. premix makinası da var (musluk) karbondioksit tüpünü de bağladınmı oooh. Gaz kaçma derdi yok bardağa koyarken basıyor gazı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 1-Değilmi nasıl lezzetli...bizede kayseriden gelir,her haftasonu pastırma ve sucuk show olur binada... binanın alayı sucuk ve çemen kokar 2--Hocam onuda herkes yapamıyor işte.. 1-Sucuklar Sivas Şarkışladan geldi 2-Ben yaparım sen yeterki gel Not: Çemenle aram yok. Çok ağır kokuyor ve 2-3 gün üstümden gitmiyor Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 hahahahaha koptum burda Desene ben yaptığım için yiyiorum diye :D:D:D:D Yada tadı kötü oluyor,kimse yemiyor mk da ziyan olmasın diye yiyor olabilirmi ? :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Varmı böle bişi ? Olm günlük almam işte,haftalık alırım,ama bunuda açınca asiti kaçar dimi Olmadı Haftalık 2 koli 2.5. litrelik (8 tane ) Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Burda var yollim mi sana Ya düşündümde,asiti kaçar adaş İ Biliyorsun ben 2,5u açınca bitiriyorumki,asiti kaçınca birşeye benzemediği için Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 sen gel depoya ben sana premix vereceğim 18 lt gazsız. premix makinası da var (musluk) karbondioksit tüpünü de bağladınmı oooh. Gaz kaçma derdi yok bardağa koyarken basıyor gazı.. Olmadı bide toblerone ver 1 kg olandan Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 sen gel depoya ben sana premix vereceğim 18 lt gazsız. premix makinası da var (musluk) karbondioksit tüpünü de bağladınmı oooh. Gaz kaçma derdi yok bardağa koyarken basıyor gazı.. Vavvvvv bak bu süper HK tam senlik Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 (düzenlendi) Olmadı bide toblerone ver 1 kg olandan tobleronun telefon direği kadar olanları var onlardan vereceğim 4 Nisan 2013 tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 sen gel depoya ben sana premix vereceğim 18 lt gazsız. premix makinası da var (musluk) karbondioksit tüpünü de bağladınmı oooh. Gaz kaçma derdi yok bardağa koyarken basıyor gazı.. Tuttum bunu Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 1-Sucuklar Sivas Şarkışladan geldi 2-Ben yaparım sen yeterki gel Not: Çemenle aram yok. Çok ağır kokuyor ve 2-3 gün üstümden gitmiyor 1-Orda da güzel yaparlar duydum.. 2-Bir gün mutlaka... Nota cevap : çemenli yumurta ile 2 ekmeği rahat götürürüm diyetten önce ama Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Tam bir gurme gibi laf ettin Eyvallah hahahahaha koptum burda Desene ben yaptığım için yiyiorum diye :D:D:D:D Yemeyide severim. Sevdiğim yemekleri de yapmayı Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ya düşündümde,asiti kaçar adaş İ Biliyorsun ben 2,5u açınca bitiriyorumki,asiti kaçınca birşeye benzemediği için Evet sırf o cola ziyan olmasın diye içiyorsun sende,aynı mk gibi tobleronun telefon direği kadar olanları var onlardan vereceğim Oooo iyimiş ya laa hk 50 yıl kölen olur senin Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 tobleronun telefon direği kadar olanları var onlardan vereceğim Yalancının Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 1-Orda da güzel yaparlar duydum.. 2-Bir gün mutlaka... Nota cevap : çemenli yumurta ile 2 ekmeği rahat götürürüm diyetten önce ama Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Olmadı bide toblerone ver 1 kg olandan üretilmedi daha 1kilosu Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Nota cevap : çemenli yumurta ile 2 ekmeği rahat götürürüm diyetten önce ama Yeah Bende affetmem,ama yanında çay olacak Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Yalancının Resimden gördüm inandım Hoca sen ne yaptın vallaha yutkunmayı sağlayan organım hata kodu verdi üretilmedi daha 1kilosu İk bulur sana merak etme Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 (düzenlendi) yemeyenin? Bak sen daha benim damağımı bilmiyorsun 4 Nisan 2013 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts