Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Evdeki fırınmı. Bak olmadı. Birde bana kızıyorsun. Menüye bak :D Direk balıkdan girdin balıktan çıktın KArdeşim bizim burada balık 3 sıraya ancak girer. Bazen 4 bile olur. 1-et 2- tavuk 3-ciğer 4-sucuk (Balık ) :D Otta sağlık olsa diye devam edeceğim ama boşver şimdi kızarsın...... :D Bak yine bildirim gelmiş sana. fırın ve balığın pişeceği kap hakkında toprak bahçe fırını + odun ateşi olduğu zaman bomba olur. Eşimin annesinin bahçesinde techizat var Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Abi telefonum kitlendi açılmıyor Alüüü sesim gelmiyor mu ? tünelemi girdin Hakannnn Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Pastırma tamam da , ne biliyim ben Sucuk deyince bende Afyon çağrışıyor... Neyse pastırmadan ortayı bulduk en azından... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Pastırma tamam da , ne biliyim ben Sucuk deyince bende Afyon çağrışıyor... Eşim Afyonlu. Son gelen sucuklar hoşumuza gitmez oldu. En son Erciyeste yediğimiz sucuktan sonra Abdussamed beyin ürettiği sucuklardan sipariş verdim. Şükür dedim ya sucuk tadını özlemişim dedi. 2 kilo sucuk bitmek üzere 1 ay içinde 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Direk sucuk mantığıyla yersen aynı dersin tabii...onu yerken önce kokusunu alıcaksın ve hemen yutmucaksın... Ne bu be şarap mı Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 tahrik etmeyiniz, akşam yemeği mönüm:lahana çorbası-kereviz-mantı-salata-yoğurt-meyve-2 dilim ekmek, sınırsız su(dikkat edin, sınırsız diyorum) Ohh mis gibi hocam,afiyet olsun... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Neyse mesai bitiyor, bana müsade herkese hayırlı akşamlar, görüşmek üzere ( bazı arkadaşlarla resimli olarak ) 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 toprak bahçe fırını + odun ateşi olduğu zaman bomba olur. Bak şimdiiiii oldu Bizim burada pide fırınları var. Tepsiye koy gönder fırına 45 dakika sonra al gel. Topu topu 2 tl veriyorsun. Üzerinede 2-3 tane lavaş ve pide ekmek uf uf uf uf uf uf Ne bu be şarap mı Yok baklava Baklavada öyle yeniyor Neyse mesai bitiyor, bana müsade herkese hayırlı akşamlar, görüşmek üzere ( bazı arkadaşlarla resimli olarak ) Afiyet olsun abi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Bana göre de tavuk et değil mesela O çıtır çerez gibi bişey. Tavuk benim için mangalda kanattır. Bir de ekşili-tatlılı sos ile sotedir. Başka hiç bir formunu yemem.. Not: akşama ne yemek yapacağımı da buldum sayenizde..2 dakikada tavuklu tortilla pişirir, bu akşamki yemek faslını da kolayca kapatırım 100 % 100 katılıyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Yapmazsan şaşardım zaten.... Yalnız senide görelim,sadece ayaklar olmuyor BAk bu sefer baştan sonra video çekip göndereceğim. Annemizle sen inan. Ama yengem senin başını yakarsa ben karışmam Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Alüüü sesim gelmiyor mu ? tünelemi girdin Hakannnn Resim çek vat saptan yola,hakan kebabcıya saldırsın Eşim Afyonlu. Son gelen sucuklar hoşumuza gitmez oldu. En son Erciyeste yediğimiz sucuktan sonra Abdussamed beyin ürettiği sucuklardan sipariş verdim. Şükür dedim ya sucuk tadını özlemişim dedi. 2 kilo sucuk bitmek üzere 1 ay içinde Ailecek sucuk canavarı bunlar Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Yemek yemeği çok sevmem ama yapmayı çok severim. Afiyet olsun. Her daim pratik tariflerle karşınızdayım Bana göre de tavuk et değil mesela O çıtır çerez gibi bişey. Tavuk benim için mangalda kanattır. Bir de ekşili-tatlılı sos ile sotedir. Başka hiç bir formunu yemem.. Not: akşama ne yemek yapacağımı da buldum sayenizde..2 dakikada tavuklu tortilla pişirir, bu akşamki yemek faslını da kolayca kapatırım tavuklu tottirella tarifi alalım,yalnız tarifi 2 dk. dan daha fazla sürer. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ne bu be şarap mı Yok orjinal has kayseri sucuğu Neyse mesai bitiyor, bana müsade herkese hayırlı akşamlar, görüşmek üzere ( bazı arkadaşlarla resimli olarak ) Eyvah diyorum bitmesin o mesai Bak şimdiiiii oldu Bizim burada pide fırınları var. Tepsiye koy gönder fırına 45 dakika sonra al gel. Topu topu 2 tl veriyorsun. Üzerinede 2-3 tane lavaş ve pide ekmek uf uf uf uf uf uf Yok baklava Baklavada öyle yeniyor Afiyet olsun abi Her türlü yemek yeme peşindesin bravo sana.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Yemek yemeği çok sevmem ama yapmayı çok severim. Afiyet olsun. Her daim pratik tariflerle karşınızdayım Bana göre de tavuk et değil mesela O çıtır çerez gibi bişey. Tavuk benim için mangalda kanattır. Bir de ekşili-tatlılı sos ile sotedir. Başka hiç bir formunu yemem.. Not: akşama ne yemek yapacağımı da buldum sayenizde..2 dakikada tavuklu tortilla pişirir, bu akşamki yemek faslını da kolayca kapatırım Ayça hanım şunu tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 BAk bu sefer baştan sonra video çekip göndereceğim. Annemizle sen inan. Ama yengem senin başını yakarsa ben karışmam Anneme izlettikten sonra silerim merak etme Ayça hanım şunu tavsiye ederim. Off yaa offf Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Balığa limon sıkılmaz efendi, mundar etmeyiniz balığı. Limon salataya sıkılır Ablacım cuscuru limon değil 2 3 damla bişey. akşamdan yatacağı zeytinyağının içine. Aynennnnnn. :good1: Balıkla aramız olmasada kültürümüz var yazdık ya yukarıda Sırf et yemeyin kardeşim bakın bazı damarlar tıkanmış Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ailecek sucuk canavarı bunlar Uzun zamandır düzgün sucuk yiyemeyince. Oğlan sabah sucuklu yumurta yiyor öğleye sucuklu tost istiyor Bu arada geçen hanıma bir soru sordum. Erkek erkeğe yenen yemek nedir dedim oğlan Bağırarak KEBAP dedi :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Sırf et yemeyin kardeşim bakın bazı damarlar tıkanmış Arada cola iç tıkamaz.. olmadı hk ya sor söylesin sana Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Sırf et yemeyin kardeşim bakın bazı damarlar tıkanmış Gidip iç yağı yemeyeceksin. Eti düzgün alacaksın ve yağsız olacak. Ama pişerken kuyruk yağıyla pişireceksin Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Uzun zamandır düzgün sucuk yiyemeyince. Oğlan sabah sucuklu yumurta yiyor öğleye sucuklu tost istiyor Bu arada geçen hanıma bir soru sordum. Erkek erkeğe yenen yemek nedir dedim oğlan Bağırarak KEBAP dedi :D Değilmi nasıl lezzetli...bizede kayseriden gelir,her haftasonu pastırma ve sucuk show olur binada... binanın alayı sucuk ve çemen kokar Gidip iç yağı yemeyeceksin. Eti düzgün alacaksın ve yağsız olacak. Ama pişerken kuyruk yağıyla pişireceksin Hocam onuda herkes yapamıyor işte.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Her türlü yemek yeme peşindesin bravo sana.... Kimi yemeği yemek yemiş olmak için yer. Ben yemek yemekten zevk aldığım için yiyorum Aradaki fark bu. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Arada cola iç tıkamaz.. olmadı hk ya sor söylesin sana Hk deme abi onun kola ayarı bozuk. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Ben yiyiciyim Et giren yere dert girmez Ondan kimsenin şüphesi yok,ik hariç Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Arada cola iç tıkamaz.. olmadı hk ya sor söylesin sana Damar falan tıkamaz ya,inanma sen Ye gitsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts