Mehmet Ozyurek 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 Mondeo TDCİ'de 120-140 km arasındaki fark kesinlikle 1 lt olmaz. Düz vites için söylüyorum 0,4 lt'yi geçmez.120-140 arasında yarım litre fark etmez. 130 Ortalama ile 5,8 falan yaktığım oluyor. Çok hırçın kullanımda 7 litre civarı yaktığım oluyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 120-140 arasında yarım litre fark etmez. 130 Ortalama ile 5,8 falan yaktığım oluyor. Çok hırçın kullanımda 7 litre civarı yaktığım oluyor. Uzun yolda en yüksek değer mi bu 7 litre.Tabi kullanıma göre değişir ama gerçekten hırçın kullanım uzun süre Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Uzun yolda en yüksek değer mi bu 7 litre.Tabi kullanıma göre değişir ama gerçekten hırçın kullanım uzun süre Yüksek devir değil. Aracın dur artık yeter benden bu kadar dediği hızda Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 En hırçın kullanımımı Kahramanmaraş - Mersin arasında yapmıştım.Kahramanmaraş'da depo dolduruldu Mersinde tekrar doldurdum. Yolun neredeyse tamamı otoban. Arabada 5 kişiydik bagaj boş klima kapalı. 150-180 aralığında gitmiştim. Benzinliğe girdiğimde ortalama hızım 123 gösteriyordu ama onun öncesinde Gaziantep ve Kahramammaraş şehir içi gezmelerimiz olmuştu. Kaçtan 123'e çıktı bilmiyorum. Sonuç pompa ölçümü 6,2 lt/100 km. Araç tahminimden çok daha az yakmıştı. Belki düz 6 ileri olması etkendir. 120'de 2.000 devir, 180'de 3.000 devir oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 En hırçın kullanımımı Kahramanmaraş - Mersin arasında yapmıştım.Kahramanmaraş'da depo dolduruldu Mersinde tekrar doldurdum. Yolun neredeyse tamamı otoban. Arabada 5 kişiydik bagaj boş klima kapalı. 150-180 aralığında gitmiştim. Benzinliğe girdiğimde ortalama hızım 123 gösteriyordu ama onun öncesinde Gaziantep ve Kahramammaraş şehir içi gezmelerimiz olmuştu. Kaçtan 123'e çıktı bilmiyorum. Sonuç pompa ölçümü 6,2 lt/100 km. Araç tahminimden çok daha az yakmıştı. Belki düz 6 ileri olması etkendir. 120'de 2.000 devir, 180'de 3.000 devir oluyor. Yolun rampa aşağı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Bilsem kontağı kapatırdım Bende diyorum niye bu kadar az yaktı Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Ben otobanda en yüksek 8.5 gördüm.6,5 civarındaydı girdiğimde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Ben otobanda en yüksek 8.5 gördüm.6,5 civarındaydı girdiğimde 5,5 saat istanbul (700 km.) 7 litre Akan, 2 saat Ankara (290 km.) 7,5 litre.. Önemli olan hızını koruyabilmek... Bende koni var.. Yapabiliyorum, sen yapma 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 5,5 saat istanbul (700 km.) 7 litre Akan, 2 saat Ankara (290 km.) 7,5 litre.. Önemli olan hızını koruyabilmek... Bende koni var.. Yapabiliyorum, sen yapma Yazma böyle, şimdi sana da laf çarparlar 90 110un üstüne çıkmak tehlikelidir,yok başkalarını düşün vs. Vs.Kimse 90i geçmiyor ya burda. Yada sana laf diyen olmaz belki. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Yazma böyle, şimdi sana da laf çarparlar 90 110un üstüne çıkmak tehlikelidir,yok başkalarını düşün vs. Vs. Kimse 90i geçmiyor ya burda. Yada sana laf diyen olmaz belki. Sen konuşma. Özyürek'e de gerekeni söylüyoruz. Yazma böyle, şimdi sana da laf çarparlar 90 110un üstüne çıkmak tehlikelidir,yok başkalarını düşün vs. Vs. Kimse 90i geçmiyor ya burda. Yada sana laf diyen olmaz belki. Emmi karşıdan geleni önünde gideni hiç düşünmeden basıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Eee ben diyorum size fazla yakıyoruym diye motor değiştirecem ben artık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Emmi karşıdan geleni önünde gideni hiç düşünmeden basıyorsunuz. Anladım ne demek istediğini Valla bu şekilde gidince, farlar mecburen maksimum canım.. Ha yanlış anladıysam, Kimseye rahatsızlık verdiğim yok.. Aheste aheste soldan gidiyorlarsa sellektörü yiyecekler, yapacak yok... 500 metre geriden saniyede 3 defa sellektör yapabilirim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Anladım ne demek istediğini Valla bu şekilde gidince, farlar mecburen maksimum canım.. Ha yanlış anladıysam, Kimseye rahatsızlık verdiğim yok.. Aheste aheste soldan gidiyorlarsa sellektörü yiyecekler, yapacak yok... 500 metre geriden saniyede 3 defa sellektör yapabilirim.. Yanlış anladın. Önündeki mal sen geçerken birden önüne kırsa durma şansın ne ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Yanlış anladın. Önündeki mal sen geçerken birden önüne kırsa durma şansın ne ?Içinden geçerim. Haberi bile olmaz. Normal şartlarda haber bile vermem. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Içinden geçerim. Haberi bile olmaz. Normal şartlarda haber bile vermem. Fiestada da beton mikseri durduk yere benim içimden geçmişti, hatırladın mı abi Ülkemizde zamanında ehliyetlerin nasıl verildiği belli, herkes araba kullanıyor kendince. Sen yine de eşeğini sağlam kazığa bağla isterim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Yok böyle bişey zaten Ali, Ben sizlerin ağzını arıyordum, aferim. Hiç biriniz ben de yaparım demediniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Yok böyle bişey zaten Ali, Ben sizlerin ağzını arıyordum, aferim. Hiç biriniz ben de yaparım demediniz. Sen çok tehlikeli bir adamsın, ben burdan kaçayım hemen Şu bayram günü öpüyorum abim (el olmaz daha gençsin, yanak olsun) 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Anladım ne demek istediğini Valla bu şekilde gidince, farlar mecburen maksimum canım.. Ha yanlış anladıysam, Kimseye rahatsızlık verdiğim yok.. Aheste aheste soldan gidiyorlarsa sellektörü yiyecekler, yapacak yok... 500 metre geriden saniyede 3 defa sellektör yapabilirim.. Ben saniyede 100 tane atıyorum abi ne var 3 te Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Mk3 daha güvende hissi veriyor yola daha iyi oturuyor. Ancak mk2 daha konforlu geliyor.. Kesinlikle daha performanslı özellikle ani hızlanmalarda bugün arkadaşımın babasının 2006 tdci trent mondeosunu denedim, (arabada orjinal 122000, sadece küçük bi lokal boya, bakımlı tabiri caiz ise kız gibi) hususi eskişehirin ankara çıkışı tarafında kanlıpınar rampasına gittim, arkadaş bas demesine rağmen emanet olması ve arabayı tanımadığım için çok hızlı girmedim o rampayı 160 ile çıktım transporter önümü kesinceye kadar, bassam daha da hızlanacakdı.. ses ve hızlanma sorularıma cevabımı aldım, motor üstünde plastik ses yalıtımı olmasada ses durumu gayet iyiydi. manuel di araba, jatkonun performansı daha düşük olsada bundan iyisi şamda kaysı:=) bu denli tecrübem olmadan uzaktan sevmişdim şimdi daha da çok sevdim:=) hayırlısı ise bir kaç konuyu halletikden sonra bende inşallah arabam diye resimlerini koyarım:=) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 manuel di araba, jatkonun performansı daha düşük olsada bundan iyisi şamda kaysı:=) 200 ün altında pek anlayamazsınız.. Hemen hemen aynı hızlanır.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 200 ün altında pek anlayamazsınız.. Hemen hemen aynı hızlanır.. maşallah çok iyi, çıktığım rampayı şimdiki arabamla hızlanarak girsem çok kasmadan 100 le çıkıyordum, mk3 tdci ile daha az hızlanma ve kasmayla 160 ı görünce sessizliğide ona göre hayran oldum kısacası.. Abi benim için yeterli 200 lü rakamlar artık benim için uzak,18 li yaşlarda haylazlıkdan yapıyordum tanusla tek şeritli yolda 190 ı görüyordum unayla 170 i şimdi yaşdan mı bilinçlenmek mi desem, Allah dan korkarım 200 civarına çıkmaya, direk kendim ve başkası için cana mala kasıt gibi geliyor bana.. bölünmüş yolda 120 hız serbest dersek örneğin tempra yada 95 coralla 120 si ile bu arabaların 140- 150 eş değer gibi gelior bu hızlar normalmiş gibi bana, fazlası risk.. "benim kendimce yorumumdur".. aslında hiç hız sınırını geçmemek lazım ama dün bindiğim arabada geçmemek zor görünüyor:=) otobüsdeki gibi uyarı vermesi lazım anlamıyorsun çünkü:=) yani dediğiniz gibi hızlanmalar da pek fark yoksa çok çok iyi... hemen konuya sıkıştırsam arkadaş ghia teyp (çıkma) ve arka tamponun ek kısmını arıyor bulabilir miyiz? 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Erdem 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Tdci düz vites ile 35-38 km şehir içi ortalama hız ile 7.8 yakıyorum.Bir depo ile 750 km gidiyor araba.Bana bu ortalamaya göre biraz fazla geliyor yakıt.7 lt makul diye düşünüyorum çünkü çok kısa mesafe kullanmıyorum ve sakin bir sürüş tarzım var.Güzergahımın önemli bir bölümü çevre yolu.Sizce yakıt nasıl? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 Tdci düz vites ile 35-38 km şehir içi ortalama hız ile 7.8 yakıyorum.Bir depo ile 750 km gidiyor araba.Bana bu ortalamaya göre biraz fazla geliyor yakıt.7 lt makul diye düşünüyorum çünkü çok kısa mesafe kullanmıyorum ve sakin bir sürüş tarzım var.Güzergahımın önemli bir bölümü çevre yolu.Sizce yakıt nasıl? Sakin kullanım, duraklamasız güzergah için değeriniz yüksek geldi bana. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ufuk Erdem 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 İlginç olan yol bilgisayarı yakmam gereken oranı gösteriyor 6.8-7 civarında ama depoda 1 lt ye yakın fazla çıkıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts