Hüseyin Sümen 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Yarın ford servisi asal otomotiv de aracıma park sensörü taktırmayı düşünüyorum . Takılan park sensörü cenmax marka imiş. nasıldır yağmurlu havalarda öter mi ? Bilgisi ve tecrübesi olan var mıdır.? ve servis 220 tl ücret talep ediyor .kdv dahil 85 tl servisi 135 tl de park sensörü. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 marka iyi de fiyat o kadar istediler mi yahu çok değil mi? metrajlı ve araç rengi boyama işlemi var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Cenmaz sensör sanayide oto ünlü kampanya yapmış 45 TL idi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Siz aynı ürünü dışarıdan alıp taktırırsanız en fazla 70-80 tl ye işi halledersiniz.45-50 tl sensörlerin ekranlı olanları, 25-30 tl işçilikle de herkes takıyor. Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 (düzenlendi) gerek yok o kadar para vermene aynı ürün 100 tl civarında montaj yapılabilir. 29 Mart 2013 tarihinde Çetin Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Yarın ford servisi asal otomotiv de aracıma park sensörü taktırmayı düşünüyorum . Takılan park sensörü cenmax marka imiş. nasıldır yağmurlu havalarda öter mi ? Bilgisi ve tecrübesi olan var mıdır.? ve servis 220 tl ücret talep ediyor .kdv dahil 85 tl servisi 135 tl de park sensörü. sensorlerin mesafesini yerden yukseklıgını dogru ayarlayamazsa ne olursa olsun öter Yorum bağlantısı
Hami Erışık 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Yarın ford servisi asal otomotiv de aracıma park sensörü taktırmayı düşünüyorum . Takılan park sensörü cenmax marka imiş. nasıldır yağmurlu havalarda öter mi ? Bilgisi ve tecrübesi olan var mıdır.? ve servis 220 tl ücret talep ediyor .kdv dahil 85 tl servisi 135 tl de park sensörü. bim.in sattıgı çok güzel vede cm,cinsinden sesli mesafe söylüyor,geçenlerde bacanagım,indirimdeymiş 20tl,ye almış...bendede aynısından takılı;en babasıyla kalite yönünden bahse girerim....çok harika.tavsiye ederim..toolmax.marka Yorum bağlantısı
Hami Erışık 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Siz aynı ürünü dışarıdan alıp taktırırsanız en fazla 70-80 tl ye işi halledersiniz.45-50 tl sensörlerin ekranlı olanları, 25-30 tl işçilikle de herkes takıyor. % de % dogru söylüyorsunuz. :good1: bende öyle yaptım 1 Yorum bağlantısı
Baran Ekici 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Cenmax park sensörü piyasadaki diğer sensörlere göre 1 sınıf yukarıdadır. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fiyat çok yüksek, kendiniz temin edip bir oto elektrikçiye taktırmanız daha mantıklı olur. Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 çok pahalı dışarıda yaptırmak çok daha karlı olacak gibi gözüküyor Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 http://www.parkmatik.com/ ekrana gelen görüntüde sol üstteki park sensör ekranın altındaki ses tuşunu açın. ben bunu kullanıyorum ve oldukça memnunum. parasına değiyor... Aynı ürün benim aracımda takılı,bende gayet memnunum.. Birde cenmax yetkili servisin'den fiyat alın..... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 İyiki doğdun len.... Puahahahaaaaaa... Şimdi "öldüm gülmekten" desem gelir di mi bu çocuk? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sümen 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 (düzenlendi) evet fiyat çok yüksek geldi ancak sıkıntım şu ki araç garanti kapsamında olduğundan yarın birgün elektrik aksamında bir sıkıntı çıksa park sensörünü bahane etmeleri yoksa dediğiniz gibi dışardan alıp yaptırmak benm de işime geliyor . bim.in sattıgı çok güzel vede cm,cinsinden sesli mesafe söylüyor,geçenlerde bacanagım,indirimdeymiş 20tl,ye almış...bendede aynısından takılı;en babasıyla kalite yönünden bahse girerim....çok harika.tavsiye ederim..toolmax.marka evet toolmax aradım bulamadım önceki arabamda kullanıyordum çok da memnundum marka iyi de fiyat o kadar istediler mi yahu çok değil mi? metrajlı ve araç rengi boyama işlemi var mı? 29 Mart 2013 tarihinde Hüseyin Sümen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sümen 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 Cenmaz sensör sanayide oto ünlü kampanya yapmış 45 TL idi. bi araştırayım hacım Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Konuyu henüz yeni gördüm...şayet takılmadı ise cenmaxın kendi yerinde takılmasına yardımcı olabilirim...servise o kadar para vermeye gerek yok... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sümen 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 otokoç istinye den bir tanıdık bularak park sensörünü taktırdım ve asal otomotivin verdiği 220 tl yerine 130 tl ye indi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 otokoç istinye den bir tanıdık bularak park sensörünü taktırdım ve asal otomotivin verdiği 220 tl yerine 130 tl ye indi. ehh işte kötünün iyisi olmuş fiyat Hayırlı,uğurlu olsun..İyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 otokoç istinye den bir tanıdık bularak park sensörünü taktırdım ve asal otomotivin verdiği 220 tl yerine 130 tl ye indi. O zaman iyi olmuş,güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 bimden toolmax almıştın 35 tlye 3 kişi aldık 1 seneyi geçtı kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık dğer arkadaşlar başka biyerlere montaj yaptırdı ben kendim yaptım biraz özen istiyor gerisi kolay Yorum bağlantısı
Hüseyin Sümen 2 Nisan 2013 Yazar Paylaş 2 Nisan 2013 ehh işte kötünün iyisi olmuş fiyat Hayırlı,uğurlu olsun..İyi günlerde kullanın. O zaman iyi olmuş,güle güle kullanın... TEŞEKKÜRLER .. Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 CENMAX parasının hakkını verir, ama illa serviste taktırmak zorunda değilsiniz, dışardan alıp herhangi bir tuningçiye bile taktırabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts