Önder Özcan 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 tekrar tebrik ediyorum.halının haline çok üzüldüm.şelale gibi su damlıyor maaşallah yalnız konu daha da ilginçleşti,o yanık nasıl olmuş,başka bir hasara yol açmış olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 tekrar tebrik ediyorum.halının haline çok üzüldüm.şelale gibi su damlıyor maaşallah yalnız konu daha da ilginçleşti,o yanık nasıl olmuş,başka bir hasara yol açmış olabilir mi? hocam araç benden önce adanada sonroof kablolarındaki şaseden dolayı ön gögüsün az bi kısmı yanmış resimleri asağıda sigorta bu hasara 13250 lira masraf cıkarmıs kasko almıs arabayı istanbula satmış onlarda yaptırmıslar bu pert işi ile uğrasanlar. ama araçta 1 gram boya yok motor % 90 larda kücük bi yanık olmus ve bunu yapan ustalar sanroof hortumunu ess geçmişler oda yağmurlu havalarda ve arabayı yıkadığımda arabanın sağ paspas sular seller içinde kalıyordu hortumu değiştirdik halloldu ama şimdide kurutmak için halıyı kaldırdım güneşin altında kurutuyorum geçmiş olsun. soğalasın hocam hallettik biraz uğraştırdı ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Hep sunrooflu bir arabam olsun istiyorum ama, her türlü başa bela mı ne ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts