İçeriğe Yönlendir

Rover 75 Alınır Mı?

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Sevgili Forumdaşlar,

Rover 75 denilen aracı çok beğendim. Fiyatını da görünce öldüm, bittim. Fiyat/ performans aracı denebilir. Göğsüne ayrı, bej döşemesine ayrı, siyah döşemesine ayrı bayıldım.

1- Mercedes, BMW, Audi'yle kıyaslamak doğru mu?

2- Parçası bulunmaz mı? Bulunsa da geç mi gelir? Çok mu pahalıdır parçası?

3- Alınca kaç sene binmek gerekir ekonomik kaybın büyük olmaması için?

Bej deri

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-ingiliz-asilzadesi-rover-aciilll-ihtiyactan-fiyat-dustu-102042039/detay

Siyah deri (Mondeo Selective Deri döşemesini hatırlattı)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-ersan-dan-2000-model-rover-75-2,0-makam-araci-119052402/detay/

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hemen alıp satmayı düşünmüyorsanız alınabilir ancak elden çıkarması zor bir araçtır...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bende çok beğenirim Rover'ı. Güzel araç ama piyasası çook yavaş maalesef..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Motor,yürüyen Honda ile aynı olması lazım.Kaportası çok büyük dert.Hele ki beyin arızası verirse direk çöp maalesef.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Motor,yürüyen Honda ile aynı olması lazım.Kaportası çok büyük dert.Hele ki beyin arızası verirse direk çöp maalesef.

Sen bu kelimeyi yazdıkça yüzümde tebessüm oluyor yahu nedense :fiuw::D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Doktora yaptım o konuda :D

Şaka bir yana hadi ben buldum,yaptırdım bir şekilde.Arkadaşımda vardı hala arıyordur büyük ihtimalle kaç senedir.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Doktora yaptım o konuda :D

Şaka bir yana hadi ben buldum,yaptırdım bir şekilde.Arkadaşımda vardı hala arıyordur büyük ihtimalle kaç senedir.

Para var huzur var.Bastırdım parayı aldım diyorsun yani :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

salt-shaker.jpg

Eklenti: Rover'ı bende çok beğenirim, hakkında da hiç eleştri, olumsuz yorumlar görmedim. Yine de ben cesaret edemem.

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emminin araba alnıır bunun yerine ;)

Benim 99 mondeo bundan daha mantıklı...

Yorum bağlantısı
Engin Ünal

3- Alınca kaç sene binmek gerekir ekonomik kaybın büyük olmaması için?

Alırsan uzun yıllar bineceğin kesin

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Almayı cidden kafaya koyduysanız 13-14 bin lira falan teklif edin.. bir ara öyle alınıp satıldığını duymuştum..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eski iş ortaklarımızdan biri kullanırdı. Bildiğim kadarı ile tasarımı Jaguar'dan esinlenme.

Senelerce kullandı, bir gün dahi şikayet ettiğini duymadım. Sonra bunu satıp Mercedes almıştı, o ayrı tabi :)

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Eski bir Rower 45 kullanıcısı olarak büyükşehirde yaşasam Rower75, alacağım araçların başında gelir. Mk2 Mondeo fiyat performans olarak ne kadar iyiyse Rower de öyle gibi geliyor bana. Ankara'da Gölbaşı'nda servisi var. Fiyat olarak Mehmet abinin dediği ucuz almak lazım. Mondeo fiyatlarından yüksek olmamalı bence de.

Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül

roewe_750i-2006_r4.jpg

Biraz alakasız olacak ama bu da Çinliler roveri aldıktan sonra ürettikleri yeni araba. İsmi roewe olmuş çünkü rover isim haklarını ford almış.

Yorum bağlantısı
Misafir

aha forum dan biride benim kafa dan, :biggrin: alınır tabe niye alınmasın, 75 ler bmv üretimi, motor şanzıman 520 ile kardeşdir bir sıkıntı oluşmaz, parça sorunu kesinlikle yaşamazsınız, bundan önceki bakım geçmişini iyi araştırın, kime gitmiş kim ellemiş önemli, şaşmazda RMG rover var recep usda, bütün rover kullanıcıları bilir, gerçekden bu konuda baya iyi, bende aracımı onun onay vermesi ile almışdım, aracı mutlaka ona gösterin, elinde orjinal cihazda var, elektronik aksamı kontrol için, gerçekden bakımlı ve düzgünse bir sıkıntı oluşmaz, benimki honda motorlu, 75 lerine bmv motorlu olarak degerlendirebiliz, işin aslı geçmişi temiz deyilse her marka sorun çıkartır, temiz araç alırsanız rahat satarsınız, siz şu an nasıl bu araca bakıyosanız, siz satarkende birileri bakacak, yeterki aracınız temiz olsun, ben 250 bindeki 98 mondeo mu 5 günde satmışdım. :) saygılar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...