Mustafa Şahin2 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 yavru kedi beslemek istiyorum ıspartada yasıyorum sahibinden.comda gönüllü sahiplendirmede birçok kedi ilanları var fakat çoğu ıspartada. bu hayvanları hangi kargoyla tasıyabiliriz Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 o gönüllü sahiplendirmeler sokak kedileri zaten dışarıda bir dünya kedi var mart ayındayız hali hazırda tut dışarıdan bir tane yeni doğmuş besle 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 o gönüllü sahiplendirmeler sokak kedileri zaten dışarıda bir dünya kedi var mart ayındayız hali hazırda tut dışarıdan bir tane yeni doğmuş besle 2 ay sonra her yer kedi olacak. bitane bulursun. bende kedi besliyorum. 8 yaşında 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Kedi istersen ben yardımcı olurum,yakın bir arkadaşımın kedisi evden kaçmıştı şimdi 4-5 aylık yavruları var,geçen gün gene evden kaçmış malum aydan dolayı zor sokmuşlar eve. Bir daha kaçacaktır kesin ben o yavrulardan ayarlarım . Kargo firmaları yapmıyor bildiğim kadarıyla canlı hayvan kargosu,ben de köpek almayı düşünmüştüm bir ara,otobüs bagajına kafesle koyup gönderirler kediyi. Yetişkin rotweiller tarzı köpekleri falan uyuşturucu iğne yapıp gönderiyorlardı Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 2 ay sonra her yer kedi olacak. bitane bulursun. bende kedi besliyorum. 8 yaşında bendeki de 11 yaşında iran kedisi 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Mart 2013 Yazar Paylaş 18 Mart 2013 ben kendimi bildim bileli hep hayvanlarla iç içeyim kolumu yüzümü çok çizdiler bi kere doktora gitmedim aşı olmadım zaten öğrenci evindeyiz Kedi istersen ben yardımcı olurum,yakın bir arkadaşımın kedisi evden kaçmıştı şimdi 4-5 aylık yavruları var,geçen gün gene evden kaçmış malum aydan dolayı zor sokmuşlar eve. Bir daha kaçacaktır kesin ben o yavrulardan ayarlarım . Kargo firmaları yapmıyor bildiğim kadarıyla canlı hayvan kargosu,ben de köpek almayı düşünmüştüm bir ara,otobüs bagajına kafesle koyup gönderirler kediyi. Yetişkin rotweiller tarzı köpekleri falan uyuşturucu iğne yapıp gönderiyorlardı bi tanesine talibim Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Bende kedileri çok seviyorum çocukluğumda evimizde her zaman bir kedimiz vardı şimdilerde parktaki kedileri beslemeye çalışıyorum arabanın üzerine çıkıp yatıyorlar hiç ses çıkarmıyorum çünkü onların insanı kötülüklerden koruduğuna inanıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Evde hayvan beslemek ne kadar doğru?Sağlık ve hijyen açısından soruyorum... Astımı olan insanlar için tehlikeli. Alerjisi olan insanlar için eziyet verici. Onun harici senelerce hayvan besleyen veya hala beslemeye devam eden tanıdıklarım var. Peki bi sorun olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Astımı olan insanlar için tehlikeli. Alerjisi olan insanlar için eziyet verici. Onun harici senelerce hayvan besleyen veya hala beslemeye devam eden tanıdıklarım var. Peki bi sorun olmuyor. 1992 senesinden beri sırası ile kurt köpeği, muhabbet kuşu ve iran kedisi besliyoruz halen dimdik ayaktayım ) 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 1992 senesinden beri sırası ile kurt köpeği, muhabbet kuşu ve iran kedisi besliyoruz halen dimdik ayaktayım ) Herkesde olacak diye bir şey yok tabiiki Bu arada İran kedini çok merak ettim. Bildiğim kadarıyla Siyam, İran ve Van kedileri çok akıllı. Arkadaşımda siyam kedisi vardı, bekle, git, gel gibi komutları algılıyordu Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 bende de siyam kedisi vardı bu kadar akıllı uslu hayvan görmedim çocuk gibi bişeydi 9 sene baktım gene alırsam kesinlikle siyam 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 bende de siyam kedisi vardı bu kadar akıllı uslu hayvan görmedim çocuk gibi bişeydi 9 sene baktım gene alırsam kesinlikle siyam Bende de siyam ve van kedisi var..Siyam ayrı bir şey.Kedi besleyecek olanlara kesinlikle öneririm. ben kendimi bildim bileli hep hayvanlarla iç içeyim kolumu yüzümü çok çizdiler bi kere doktora gitmedim aşı olmadım zaten öğrenci evindeyiz Aman kardeşim eğer öğrencilik döneminde bakıpta daha sonra sokağa atacaksan hiç alma kedi falan.Ne kadar öğrenci tanıdıysam hep maskara ederler hayvanları sonra da memlekete dönerken atar giderler.Böyle yapacaksan hiç bulaşma bu işe..Sokakta gördüğün hayvanları falan besle.. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 O gönüllü zımbırtısının çoğu yalan nedenide sahibinden.com da hayvanlar üzerinden ticaret yapılmaması Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Mart 2013 Yazar Paylaş 18 Mart 2013 Bende de siyam ve van kedisi var..Siyam ayrı bir şey.Kedi besleyecek olanlara kesinlikle öneririm. Aman kardeşim eğer öğrencilik döneminde bakıpta daha sonra sokağa atacaksan hiç alma kedi falan.Ne kadar öğrenci tanıdıysam hep maskara ederler hayvanları sonra da memlekete dönerken atar giderler.Böyle yapacaksan hiç bulaşma bu işe..Sokakta gördüğün hayvanları falan besle.. yok bırakmam simdiye kadar hiç bırakmadım 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Biz iş y erinden istanbul tarafına kargo ile yavru kangal göndermek istedik. Yavru derken kocaman yavru. Burada sandığa koydular ama üst tarafını kapatan 4 tane küçük çivi çakmış. Buradan aldılar ve merkeze götürdüler. Orada yükleme yaparken sandık forkliftten düşmüş, kapak açılmış, içinden kocaman köpek çıkınca köpek dahil herkes korktuğu için bir tarafa kaçışmışlar. Kargo yetkilileri güvenlik kamerası görüntülerini falan getirdiler herhalde. Ceza falan da olmadı. Yavru şimdi kimde Allah bilir. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 otobüs firmaları ile taşıma yapılabilir , tabi karşılıklı anlaşmaya varabilirseniz Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 bendeki de 11 yaşında iran kedisi Bana yavru lazım. Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Evde canlı hayvan beslemek eğer ki ciddi bir rahatsızlığınız yoksa sağlık açısından bir sıkıntısı yok.Hatta yapılan araştırmalarda evcil hayvan olan evlerde büyüyen bebeklerin,bağışıklık sistemlerinin daha güçlü olduğu, hastalığa yakalanma risklerinin daha düşük olduğu kabul görmüş bir kavram belirli bir kesimce.Başka bir kesimde bunu doğru bulmuyor. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Evde canlı hayvan beslemek eğer ki ciddi bir rahatsızlığınız yoksa sağlık açısından bir sıkıntısı yok.Hatta yapılan araştırmalarda evcil hayvan olan evlerde büyüyen bebeklerin,bağışıklık sistemlerinin daha güçlü olduğu, hastalığa yakalanma risklerinin daha düşük olduğu kabul görmüş bir kavram belirli bir kesimce.Başka bir kesimde bunu doğru bulmuyor. Hanıma okutayım ben bunu. Oooh. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Hayvanın evde ki insandan bir farkı yok ki.İnsan pisse,kendine bakmıyorsa, evi de pis olur kendisi de pis olur.Her türlü hastalıkta olur..Hayvanlarda çocuklar gibi bakıma muhtaçtırlar.Gerekli şekilde ilgilenip ihtiyaçları karşılanırsa hiç bir sağlık sorunu olmaz.Saldım çayıra mevlam kayıra şekilde hayvan beslenirse illa ki hem hayvanda hem de diğer aile fertlerinde sorunlar olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Mart 2013 Yazar Paylaş 18 Mart 2013 yeteri kadar temiz olduğumu düşünüyorum İşte gerçek öğrenci budur yarışmasında sonuncu olmuştum o kadar temizim ki sen öğrenci olamazsın diye tepkiler almıştım Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Kesinlikle katılıyorum size.Gerekli bakımı sağlandıktan sonra hiçbir sıkıntı yok bu konuda.Ev ortamım müsait olduğu zaman direk bende yeniden köpeğim Aşil'i alacağım geri. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Bizim bir tanıdık da köyün içinde gezerken kangalın üzerinde gezerdi. At niyetine kullanırdı hayvanı. O kadar iç içelerdi. Ama bunlara rağmen ben evime almazdım herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts