Furkan Avcı 25 Eylül 2019 Yazar Paylaş 25 Eylül 2019 Mert Gulkokan yazdı: Furkan Avcı yazdı: 365.000 km ye geldik, maaşallah sıkıntı yok. Bir tek ön iki koltuğun derisini ve direksiyonun derisini değiştirmem gerekiyor. Aşırı kötü değilse bölgesel onarımda yapılabilir bence kötü, Ali (ELÖVER) abinin çocukluk arkadaşı var orjinal mercedes derisi ile çalışıyor, orada yaptıracağım eğer bende durursa, gitme durumu da var. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Furkan Avcı yazdı: bence kötü, Ali (ELÖVER) abinin çocukluk arkadaşı var orjinal mercedes derisi ile çalışıyor, orada yaptıracağım eğer bende durursa, gitme durumu da var. Altınuc çok güzel yaptılar renk kataloğu da var. Yaptırıp sattık çok kullanamadan ama sıfır araç hissi geri geliyor elinin altına. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 amerikanın deri koltukları daha kaliteli gibi geliyor almandan. 300 400 K da genelde yıpranmıyor çok fazla Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Ali Gök yazdı: amerikanın deri koltukları daha kaliteli gibi geliyor almandan. 300 400 K da genelde yıpranmıyor çok fazla Suni deri koltuklar c lerde sanırım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Bayıldığım eridiğim bittiğim bir araç. C230 ile bir antalya yolculuğum var. Koltukta erimiştim resmen. Gözüm kaldı araç sahibi bir hafta sonra ufak bi kaza yaptı. Tü tü tü maşallah diyeyim Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Eylül 2019 Yazar Paylaş 25 Eylül 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Altınuc çok güzel yaptılar renk kataloğu da var. Yaptırıp sattık çok kullanamadan ama sıfır araç hissi geri geliyor elinin altına. Evet oraya götüreceğim. Mustafa Tüfekçi yazdı: Suni deri koltuklar c lerde sanırım Sunimi bilmiyorum ama 3000 km klima bozukken yol yaptım, yinede terletmedi, 2012 Audi de aynı yolu yaptığımda arkada kalp ile inmiştim arabadan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bayıldığım eridiğim bittiğim bir araç. C230 ile bir antalya yolculuğum var. Koltukta erimiştim resmen. Gözüm kaldı araç sahibi bir hafta sonra ufak bi kaza yaptı. Tü tü tü maşallah diyeyim Verelim hocam, gözünüz kalmasın Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Koltukla direksiyonun durum fotosunu görebilirsek yardımcı olmaya çalışırım, deri koltukta çok şey okudum izledim uzman oldum Bende maşallah diyeyim yıldız ve diğerleri. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Furkan Avcı yazdı: Evet oraya götüreceğim. Sunimi bilmiyorum ama 3000 km klima bozukken yol yaptım, yinede terletmedi, 2012 Audi de aynı yolu yaptığımda arkada kalp ile inmiştim arabadan Verelim hocam, gözünüz kalmasın Şimdi değil ama bir gün inş 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Eylül 2019 Yazar Paylaş 25 Eylül 2019 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Koltukla direksiyonun durum fotosunu görebilirsek yardımcı olmaya çalışırım, deri koltukta çok şey okudum izledim uzman oldum Bende maşallah diyeyim yıldız ve diğerleri. Direksiyon Sürücü koltuğu Yolcu koltuğu Bu fotoğraflar biraz eski, dahada yıpranmış düşünebilirsiniz, sürücü tarafı kesin değişmeli, sağ taraftada dikişten yırtıldı saçma bir şekilde. 25 Eylül 2019 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi resimler Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 (düzenlendi) Koltuklar çok rahat kurtarılır, dikiş kısmı için sadece işlem görür, güzel bir temizleme boya ile hiç komple değişime gerek yok bence. Öncelikle size tavsiyem güzel bir temizleme uygulayabilirsiniz ilk adım olarak. 25 Eylül 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Isıtmalı koltuk olmadığı için delikli deri hava alıyordu bizdekiler. Gri olması çok kir göstermesine neden oluyor ama Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Ekim 2019 Yazar Paylaş 16 Ekim 2019 Şuraya bir nokta koyalımda konu kapansın 4 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Sattınız mı? Hayırlı olsun. Ben üzerinde bu kadar emek verilen bir mersedes hatırlamıyorum. Yerine yeni bir mersedes geliyor öyleyse 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Hayırlı olsun, Allah çok daha güzellerini amg paketlilerini nasip etsin ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Serdar Göktaş yazdı: Sattınız mı? Hayırlı olsun. Ben üzerinde bu kadar emek verilen bir mersedes hatırlamıyorum. Yerine yeni bir mersedes geliyor öyleyse Ticari olarak sattım ama zorla aldı kuzen elimden desem yeridir Fatih Mehmet Uslu yazdı: Hayırlı olsun, Allah çok daha güzellerini amg paketlilerini nasip etsin ☺️ Sağolasın hocam, amin Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Hadi hayırlı olsun, uzun bir dönem güzelce binmiş oldun. Allah daha iyilerini nasip etsin. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Sen mi sattın onlar mı aldı 😛 satilik göremedim ki 😛 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Fatih Keskin yazdı: Seni artık bi v8 keser demedi deme Yok abi V6 iyidir Sami Demirpaz yazdı: Hadi hayırlı olsun, uzun bir dönem güzelce binmiş oldun. Allah daha iyilerini nasip etsin. Tam 6.5 yıl 116.000 km kullandım. Rutin bakım ve ufak tefek elektronik tamirler haricinde klima kompresörü ile radyotör değişim oldu. Yakıtı özellikle her ortamda paylaşıyorum, para hesabı 2.0 dizeler kadar yakıyor şehir içi 15-16 litre lpg, şehir dışı 10.5 litre lpg. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 hayırlı uğurlu olsun. artık bir w211 e320 bekleriz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Hayirli olsun. Yıldızdan sonraki tercihinizi de merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sen mi sattın onlar mı aldı 😛 satilik göremedim ki 😛 Satayım mı lafı ağzımdan çıkarken (mı) yı telaffuz etmemiştim ki kapının önünden kayboldu araba Hacı Şenyurt yazdı: Hayirli olsun. Yıldızdan sonraki tercihinizi de merakla bekliyorum. Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 (düzenlendi) Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Mercedes sonuçta. 😊 17 Ekim 2019 tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: 4x4 yıldızım olsa keşke Olsa da arada biz de kullansak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts