Furkan Avcı 23 Şubat 2014 Yazar Paylaş 23 Şubat 2014 Vanayı sona koyarsan tamam aksi halde karşıyım o sisteme Ben detay bilmem ama bahsettiğin durumun teknik bir sıkıntısı var mı? Bildiğim kadarıyla son susturucunun bir ön kısmına yapıyorlar Yani ben istediğim zaman artislik yapan oldumu açayım vanayı V6'nın sesini bi vereyim diyorum 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Haftasonu, Eskişehir - Karamürsel - Balıkesir - İzmir (Aliağa) (412 km) İstikametine gidip aynı yolu geri döndüm, gidişte durarak ve 110-120 km/s hızlarla gittim 5.5 saatte. Dönüşte ise çoğunluğu rampa yukarı olan yolda maaşallah 110-140 km/s bandında 4.5 saatte geldim. arabaya asla güvenmiyorum ama geçirdiğim kazanın psikolojik etkilerini artık tamamen üzerimden attığımı farkettim, tabi bunda mersonun payı çok. Viraj kabiliyeti kesinlikle 407'den daha iyi, tabi bunda arkadaki 245/40 R17 Conti SportContact5 lastiklerin etkiside büyük. Vel-hasıl kelam eskisinden daha dikkatliyim ve Allah'tan birşey gelmez ise mercedes ile yollara devam. 7 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Arabayı aldığımdan beri hiç son hız kaç yapar denemedim/denemezdim de. Geçen hafta 10 günlüğüne memlekete gidince yokluğumda bizim hanım denemiş sağolsun (Allah korusun) LPG de 245 km/s yapmış otobanda daha gidiyordu benzine alacaktım kıyamadım benzine dedi bir de Vel-hasıl kelam ben hiç demezdim, kazasız belasız denemiş oldu 7 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Arabayı aldığımdan beri hiç son hız kaç yapar denemedim/denemezdim de. Geçen hafta 10 günlüğüne memlekete gidince yokluğumda bizim hanım denemiş sağolsun (Allah korusun) LPG de 245 km/s yapmış otobanda daha gidiyordu benzine alacaktım kıyamadım benzine dedi bir de Vel-hasıl kelam ben hiç demezdim, kazasız belasız denemiş oldu Aman diyim, kaza yapmayan bilmez durumu, Allah kaza bela vermesin, deneme bile, denemesin birdaha.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Arabayı aldığımdan beri hiç son hız kaç yapar denemedim/denemezdim de. Geçen hafta 10 günlüğüne memlekete gidince yokluğumda bizim hanım denemiş sağolsun (Allah korusun) LPG de 245 km/s yapmış otobanda daha gidiyordu benzine alacaktım kıyamadım benzine dedi bir de Vel-hasıl kelam ben hiç demezdim, kazasız belasız denemiş oldu Hanımın önünde eğiliyorum "Bas bas" diyen hanımdı zaten İşin ciddisi, hız felakettir, aman diyelim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Aman diyim, kaza yapmayan bilmez durumu, Allah kaza bela vermesin, deneme bile, denemesin birdaha.... Ben yanındayken yapmazda yanlızken Allah'a emanet. Allah korusun.. Amin. Hanımın önünde eğiliyorum "Bas bas" diyen hanımdı zaten İşin ciddisi, hız felakettir, aman diyelim. He ya RS ile bas bas demişti kendisi Abi hanımın babası ralli pilotumu Hızdan korkmayan ender bayanlardan, hep benim yüzümden. . 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Arabayı aldığımdan beri hiç son hız kaç yapar denemedim/denemezdim de. Geçen hafta 10 günlüğüne memlekete gidince yokluğumda bizim hanım denemiş sağolsun (Allah korusun) LPG de 245 km/s yapmış otobanda daha gidiyordu benzine alacaktım kıyamadım benzine dedi bir de Vel-hasıl kelam ben hiç demezdim, kazasız belasız denemiş oldu Çok bayan sürücü gördüm araba kullanmasını dahi bilmeyen. Seninki kadar cesaretlisini hiç görmemiştim. Ayağını denk al bu senide sollayabilir dikkatli ol İnşaallah ilk gece kedinin bacağını yarmayı unutmamışındır Helal olsun ona verilen emeklere... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2014 Çok bayan sürücü gördüm araba kullanmasını dahi bilmeyen. Seninki kadar cesaretlisini hiç görmemiştim. Ayağını denk al bu senide sollayabilir dikkatli ol İnşaallah ilk gece kedinin bacağını yarmayı unutmamışındır Helal olsun ona verilen emeklere... Yok abi, ben ilk araba kullanmayı öğrendiği zaman 'bak öyle mıy mıy kullanma korkmadan kullan demiştim' beni dinlemiş maşallah iyi kullanıyor abi Kazasız belasız Furkan kardeşimAmin abim hep birlikte inşallah. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Bu konu kapansın yav, aracını her gördüğümde içim gidiyor vallahi. Yengemede selam aracın hakkını vermiş helal olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Abicim yengeye selam takdir ettim, ama takdir ettiğim mesele yüksek hız değil, kendine olan güveni, toplumdaki genel yargının yıkılmasında azcik da olsa rolü olup, kadinlar araba kullanamaz lafini çürütmesi. Buna bir örnek de kendi teyzem. Takdir ediyorum cidden, trafikte bizler gibi magandalar varken böyle kendilerine güvenerek, iyi araç kullanisini. Gerçi suan burda hepimiz bunu takdir ederken bile yine kadin sürücülerini ayiriyoruz, bir erkek o hizi yapsa oo helal olsun demezdik Allah kaza beladan korusun Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Kazayı yaşayanlar bilir, yaşamayanlar da hiç öğrenmez umarım ama dikkat etmek lazım ki öğrenmeyelim. Geçen gün eve varmaya 200 metre kadar kalmışken bir ada etrafından dönüyordum ki milletin korkuyla bana baktıklarını gördüm. Biraz hızlı dönüyorum galiba diye düşünüyordum ki arabanın kendisini toplamasıyla aslında savrulduğumu fark ettim. Hava sıcaktı ve onun etkisi ile kaydı araba. Çoğu zaman iş işten geçmiş oluyor ve yapacak bir şey kalmadıktan sonra hatamızla yüzleşiyoruz. Lütfen dikkat edelim, Başkalarının hatasını bile önlemek elimizde oluyor genelde tabi hızımız yeterince az ise. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Arabayı aldığımdan beri hiç son hız kaç yapar denemedim/denemezdim de. Geçen hafta 10 günlüğüne memlekete gidince yokluğumda bizim hanım denemiş sağolsun (Allah korusun) LPG de 245 km/s yapmış otobanda daha gidiyordu benzine alacaktım kıyamadım benzine dedi bir de Vel-hasıl kelam ben hiç demezdim, kazasız belasız denemiş oldu Ben olsam arabanın anahtarını saklardım 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 bence yenge 120 yi geçtikten sonra direksiyonda bayılmış,ayağı pedala basılı kalmış,ayıldığında 245 i görmüş frenlemiştir aman Furkan yengeyle konuş böylesine tehlikeli işlere girişmesin,hem kendisi hem yoldaki diğerleri için. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2014 Bu konu kapansın yav, aracını her gördüğümde içim gidiyor vallahi. Yengemede selam aracın hakkını vermiş helal olsun Gel al götür Süha hocam. Ben olsam arabanın anahtarını saklardım Ben burada değildim ki bence yenge 120 yi geçtikten sonra direksiyonda bayılmış,ayağı pedala basılı kalmış,ayıldığında 245 i görmüş frenlemiştir aman Furkan yengeyle konuş böylesine tehlikeli işlere girişmesin,hem kendisi hem yoldaki diğerleri için. Yok abi genelde hızlı kullanır ama çok değil otobanda denemek istemiş ben hiç denemeyince 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2014 Frenler ilk alışma evresinide geçti, o ötme sesleri kesildi, bayram sonrası uzun yol var, bakalım 2-3000 km sonra performansı nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 12 günlük tatilde toplam 1.780 km yol yaptım. Eskişehir-Isparta-Fethiye-Kuşadası-Ayvalık-Çanakkale-Biga-Bursa-Eskişehir. 192 litre LPG aldım, ortalama olarak LPG'yi 2.55 TL den almış oldum. Toplamda 490 TL lik yakıt harcadım. Ortalama tüketim 10.8 lt/100 km. Ortalama hız 110-130 km/s aralığı. (Klima %80 açık). 6 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 12 günlük tatilde toplam 1.780 km yol yaptım. Eskişehir-Isparta-Fethiye-Kuşadası-Ayvalık-Çanakkale-Biga-Bursa-Eskişehir. 192 litre LPG aldım, ortalama olarak LPG'yi 2.55 TL den almış oldum. Toplamda 490 TL lik yakıt harcadım. Ortalama tüketim 10.8 lt/100 km. Ortalama hız 110-130 km/s aralığı. (Klima %80 açık). Yakıt önemsiz yolda giderken yıldızı seyretmenin verdiği keyif harcadığın yakıta değer. Yanından geçen kişilerin bakışları bile yeterli. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 Yakıt önemsiz yolda giderken yıldızı seyretmenin verdiği keyif harcadığın yakıta değer. Yanından geçen kişilerin bakışları bile yeterli. Allah herkese nasip etsin diyorum. Yakıt bilgilerini özellikle büyük motor olduğu için paylaşıyorum, sanılanın aksine çok çok yüksek bir tüketim yok. Aldığım araçlar içinde en zevkle ve güvenle kullandığım araç bu, özellikle yüksek hızı sevmediğim için rampa çıkışları beni çok mutlu ediyor Bu araca yaptığım en akıllı işlem ise kesinlikle 17" jantlar, virajlar ve sert hamlelerde çok iyi etkisi var. Araç eski model olmasına rağmen Mercedes diye hep dikkat çekiyor, kaldığım otelde bu mercedes kimin ya diye konuşuyorlardı, gittim dedim sizin arabanızdan çok daha ucuz Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 / 12 günlük tatilde toplam 1.780 km yol yaptım. Eskişehir-Isparta-Fethiye-Kuşadası-Ayvalık-Çanakkale-Biga-Bursa-Eskişehir. 192 litre LPG aldım, ortalama olarak LPG'yi 2.55 TL den almış oldum. Toplamda 490 TL lik yakıt harcadım. Ortalama tüketim 10.8 lt/100 km. Ortalama hız 110-130 km/s aralığı. (Klima %80 açık). Rakamlar hakikaten çok iyi. 490 tl /1780 km = 275 krş / 4,42 mazot = 6,2 litre mazot yakmış demektir. Benim araçta aynı yollarda dolaşsaydı çok rahat 5,5 yakacaktı.1,6 dizel nire 3,2 benzinli nire. Lpg ile kuvvetli ve benzinli araç kullanmak çok ama çok daha iyi...Güzel günlerde kullan, Bu yaşlarda en akıllı seçimlerinden birini bu araba için yaptın. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Allah herkese nasip etsin diyorum. Yakıt bilgilerini özellikle büyük motor olduğu için paylaşıyorum, sanılanın aksine çok çok yüksek bir tüketim yok. Aldığım araçlar içinde en zevkle ve güvenle kullandığım araç bu, özellikle yüksek hızı sevmediğim için rampa çıkışları beni çok mutlu ediyor Bu araca yaptığım en akıllı işlem ise kesinlikle 17" jantlar, virajlar ve sert hamlelerde çok iyi etkisi var. Araç eski model olmasına rağmen Mercedes diye hep dikkat çekiyor, kaldığım otelde bu mercedes kimin ya diye konuşuyorlardı, gittim dedim sizin arabanızdan çok daha ucuz Çok pişmanım benim kocaoğlanı sattığıma. 23 yaşında olmasına rağmen 2 yaşındaki çoğu araca taş çıkaracak cinstendi. Allah kaza bela vermesin. İnşallah daha yeni modelleri hepimize nasip olur. Mazda almadan önce C200 Komp. bakıyordum hatta eşim bile ikna olmuştu. Sağlık olsun diyorum artık. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 abi asker dönüşü bi tane de ben alyım diyorum ama 40 bin civarı bu kasa bulur muyuz düzgün. ya 200K yada seninki gibi atmosferik ama ciğerli 2000-2001 model c200k lar var, ama temizine bakmak lazım. Buluruz inşallah. Bu araba satte. Niye ki Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Rahmetli de benzer sorun vardı.siyah depoyu da hiç sevmiyorum seviye zor gözüküyor Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Rahmetli de benzer sorun vardı.siyah depoyu da hiç sevmiyorum seviye zor gözüküyor Rahmetli değil, gazi bence Seviye gözükmüyor ama zaten gerekte yok bizim yerimize kontrol edip söylüyor kerata Yorum bağlantısı
Recommended Posts