İçeriğe Yönlendir

2003 Yıldız C320

Furkan Avcı

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Ali abi, fiestaya gözüm kesmiyor neme lazım havamızı alıp gelmeyeyim :)

Neyse fazla zorlamayayım sizi, nede olsa "eski" sizinkiler, zorlayıp iş çıkarmayalım, zaten parçasıda zor bulunur Edremitte  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Satan kim, ona evde camekan yapıp tırt puntolardan yaptığım takozların üzerinde sergileyeceğim, ne satması :D

Oooo milyoner, harita-kadastro da ugrasirken kesin define buldun sen.... Sergi icin yaptigi masrafa bak Ali Maximillian.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:rolleyes:  bir iki diş, iki üç kaval kemiği canıım, önemli birşey değil  :p

"Ali Maximillian"  :hohoho: 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hehehe, şaka tabii, hele arabada başkaları varken yapılırmı daha serti, neyse canavar gibi araba, merso hemde eskilerden  :good1:

Not: artık eskisi makbul bunların :)

Özellikle inmediler arabadan sonra kar yağsın tekrar gidelim dediler :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu arada rampada kar-buz karşımı baya eğimli yerlerde hiç kalmadım, arakdan itişli olmasına rağmen, çok şükür çok problem çıkmadı. W moduna alınca ikinci viteste ve torksuz bir kalkış yapıyor iyi oluyor.

Ama dönüşlerde hafifce gaz verince özellikle buzlu yerlerde ESP olmasa sıkıntı çıkabilir, direk poposu yanınıza geliyor :D Gaz vermeyince dönüşlerde sıkıntı yok.

Yaşasın KIŞ LASTİĞİ !!!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Araç mercedes olunca, kar, buz bile daha güzel Furkan:) hiç acemi drifti gibi olmamış, kontrolü hiç bırakmamışsın.

Saygılaraımla.

Evren hocam, mesajını beğenmişi cevap yazmışım ama kaybolmuş.

Acemilik kısmı drift atmayı pek bilmediğimden. Şimdi youtube'da gelip küfür edecekler için baştan yazdım ki, eleştirilerse ben drift mrift bilmiyorum işte denemeye çalıştım diyeyim.

Ne drift atanlar var hemde kuru zeminde :)

[VIDEO]

[/VIDEO]

Baboyun 1.6 Astra çok daha az yakıyor 5.4 çok fazla değil mi?

Murat onu Mert'in arabam konusunda tartışırsanız sevinirim dostum :)

Yeni avatar'ında güzel olmuş ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Drift kaçıncı mesajda :)

Hee buldum, drift değil spin atma olmuş :p Motor sesi çok acayip ama Amerikan arabası gibin  :bravo:

Bu konuda çok çok acemiyim Murat, drift yapmayıda öğrenmeyi çok istiyorum. Dediğin gibi bu spin attırma olmuş :)

Eissenman yada MAgnaflow son susturucu takmayı düşünüyorum, o zaman sen sesi gör :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Baboyun 1.6 Astra çok daha az yakıyor 5.4 çok fazla değil mi?

Baboyun ne la?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

2. videodaki fena değil, 1. çok kötü bence, sonuç olarak bence hiç oynama egzostla.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Furkan, yeni fark ettim ben senin yıldızın konusuna bir nazar boncuğu bile eklememişim buradan.

Güle güle kullan kardeşim. Allah nazarlardan saklasın.  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Furkan Avcı

Son çektiğim uzun yol BENZİN Tüketim değeri, Pompa ilk dolduğunda farketmeden ücreti düzlemeken için fazla koymuş, ikinci dolumun üstüne bir 3-4 lt daha alırdı sanırım.

41 x :nazar:

c320_tuketim4.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Güzel değer , Accord ile 6,2 - 6.5 görmüştüm . 3.2lt motor için bence gayet güzel .

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Güzel değer , Accord ile 6,2 - 6.5 görmüştüm . 3.2lt motor için bence gayet güzel .

Pompa verisine göre min 5.3 lt/100km görünüyor ki dediğim gibi 4 litre fazla koyulmuştur üstüne 18 litre almış olsa 6.8 lt/100km yapıyor ama benim tahminim öyle yada böyle 7.5 lt/100km dir sanırım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Kazasız sürüşler... Adı merso ise ölüsü yeter :)

Teşekkürler, daha iyisi sizlerin olsun inşallah...
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Teşekkürler, daha iyisi sizlerin olsun inşallah...

Amin :) daha zayifi, yavasi emekli spec modeli bizlerin oldu mesela...

Darisi tum yildiz meraklilarinin basina

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Furkan Avcı

Nihayet bugün kayınbiraderime ödemediğim farkıda ödedim araba hem manen hem madden benim oldu, kendisinden Allah razı olsun 8-9 ay idare etti beni...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Nihayet bugün kayınbiraderime ödemediğim farkıda ödedim araba hem manen hem madden benim oldu, kendisinden Allah razı olsun 8-9 ay idare etti beni...

Hayirli uğurlu olsun, rabbim bundan sonra CLS veya SL nasip etsin inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hayirli uğurlu olsun, rabbim bundan sonra CLS veya SL nasip etsin inşallah...

Amin abi cümlemize inşallah, meseleyi biliyorsun onu halledemezsem 1 sene sonra falan bombayı patlatabilirim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

İlk mesajı yaptığım bütün değişiklikler ve işlerin linkleri ile güncelledim derli toplu olsun diye :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Furkan Avcı
(düzenlendi)

Sadece LPG ile gittim, Yol bilgisayarı benzine göre ölçüm yapıyor, toplam 16 lt LPG harcandı.

An itibari ile LPG'yi 2.72 tl/lt den almıştım, uzun yolda 27 kr yakmış oluyor :) :nazar: :nazar:

c320_lpgtuketim.jpg

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bu konuda çok çok acemiyim Murat, drift yapmayıda öğrenmeyi çok istiyorum. Dediğin gibi bu spin attırma olmuş :)

Eissenman yada MAgnaflow son susturucu takmayı düşünüyorum, o zaman sen sesi gör :)

sen bu sesler duyup halen yapmadın mı ? 6 silindir senfonisi :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

sen bu sesler duyup halen yapmadın mı ? 6 silindir senfonisi :D

Vakit bulamadım, vanalı (kumandalı) sistemden yaptıracağım. Sürekli bu ses çekilmez :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Vakit bulamadım, vanalı (kumandalı) sistemden yaptıracağım. Sürekli bu ses çekilmez :)

Vanayı sona koyarsan tamam aksi halde karşıyım o sisteme ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...