Mert Yeldan 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Bugün Eskişehir'den Bursa yönüne gelirken depoyu doldurdum ve benzin ile yola çıktım. Yaklaşık 100 km genelde 110'a sabit CC ile geldim arada birkaç dokunuş olsa da pek zorlamadım motoru. Bu ilk değer, araba yakacaklar varsa buyursunlar 41x 110'da da 0.3LT daha koy Yakmıyorum arabayı daha az yakıyorum ben 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Kasım 2013 Yazar Paylaş 18 Kasım 2013 Mert iddiamız senin arabandan az yakacak değildi dikkatini çekerim. Bu senin mesajın: O motor 8 litre yaksın, ben de Golf'ü yakarım Ama LPG ile benzin arasında hiç güç kaybı yok, yani LPG de iken ya benzinde daha iyi gidiyor dediğim hiç olmadı Bu arada şehir içi ortalama hız 15 km/h, Daha da düşerdi İstanbul gibi şehiriçi olsa. Mert Golf'ü yaktırtma bana şimdi LPG'de 10 lt yaktım. Alırım forumdan birini Buradan bozüyük'e gider gelirim 8 lt benzinle, Golfü de alırım elinden Fabrika resmi kitapçıkta yazan tüketim verisi: 2003 Mercedes Benz C320 Auto saloon 4dr 10.5 / 6.8 / 3200 cc (Şehiriçi, dışı, hacim) Hiç sorma, bencede büyük kötülük ettim kendime Bundan sonra (Allah bügünleri aratmasın) araba yenileyeyim desem ne alırım diye düşünüyorum, aklıma yine mercedes geliyor. Mert iddialı konuşma derimBenim hantal şanzıman 7.8 gördüyse. O 100 km hız ortalamasıyla görür. LPG değerleri benim mondi ile aynı. 110'da da 0.3LT daha koy Yakmıyorum arabayı daha az yakıyorum ben Bence arabayı yakman lazım, sözünün arkasında dur. Yada yakma bana ver direk 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Kasım 2013 Paylaş 18 Kasım 2013 Mert iddiamız senin arabandan az yakacak değildi dikkatini çekerim. Bu senin mesajın: Bence arabayı yakman lazım, sözünün arkasında dur. Yada yakma bana ver direk Şehir içi banane 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Kasım 2013 Paylaş 18 Kasım 2013 110'da da 0.3LT daha koy Yakmıyorum arabayı daha az yakıyorum ben Bu resim sakat.. Bilmeyene göre. O rakamın yanında üzeri çizili yuvarlak işareti olacak onu görelim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 Bu resim sakat.. Bilmeyene göre. O rakamın yanında üzeri çizili yuvarlak işareti olacak onu görelim. Bilmem sözüme güvenir misin ama o kısım da 5.4 idi. Çekemedim fotoğrafını. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 Kışlıkları taktım. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248100-%C3%B6nden-%C3%A7eki%C5%9Fli-arkadan-iti%C5%9Fli-k%C4%B1%C5%9F-%C5%9Fartlar%C4%B1/page-2#entry2156593 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 Nihayet kar yağdı Eskişehir'e ve ben şu videodakileri denyebilidm. Biraz daha kar yağarsa dubalarla ESP nin nasıl çalıştığını videoya çekeceğim [VIDEO] [/VIDEO] 6 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Araç mercedes olunca, kar, buz bile daha güzel Furkan:) hiç acemi drifti gibi olmamış, kontrolü hiç bırakmamışsın. Saygılaraımla. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Nihayet kar yağdı Eskişehir'e ve ben şu videodakileri denyebilidm. Biraz daha kar yağarsa dubalarla ESP nin nasıl çalıştığını videoya çekeceğim bende de aynı ölçü var lastiklerin fiyatı da uygunmuş arada ne guzel hırlıyor hınzır 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 Bende bu tarz bir şey yapmak istedim ama alan bulamamıştım. Şimdi tamam oldu bizim fabrikayada çok yakın Organize sanayideki Teknoparkın biraz ilerisinde genişçe bir lan vardı ama sadece 10 da 1 i karla kaplıydı, orası tamamen karla kaplı olsa 50-60 km/s ile ESP testi yapılabilir. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Nihayet kar yağdı Eskişehir'e ve ben şu videodakileri denyebilidm. Biraz daha kar yağarsa dubalarla ESP nin nasıl çalıştığını videoya çekeceğim Dun aksam da ben CLK nın esp yi kapatip yanlama calismalarina basladim tahminimden iyi supercharger in torku sayesinde Furkan. Karda denemem lazim, malum seninkinin yaninda bizimki kağni 2 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Dun aksam da ben CLK nın esp yi kapatip yanlama calismalarina basladim tahminimden iyi supercharger in torku sayesinde Furkan. Karda denemem lazim, malum seninkinin yaninda bizimki kağni CLK mı hiç binmemiştim oley Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Kuru yolda da guzel oluyor, ben saat 1 gibi denedim gece, tek oldugum icin kameraya alamadim, sende motor gucu ile araba harika hareketler yapar. CLK mı hiç binmemiştim oley Bineriz eski komsum, ayip ettin 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 (düzenlendi) Nihayet kar yağdı Eskişehir'e ve ben şu videodakileri denyebilidm. Biraz daha kar yağarsa dubalarla ESP nin nasıl çalıştığını videoya çekeceğim Çok yavaş çok, ayrıca ne bu, arabada yol tutuş yok, habire kayıyor 8 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 Çok yavaş çok, ayrıca ne bu, arabada yol tutuş yok, habire kayıyor Abi videoya da yazdım ya sırf senin gibi eleştirmesinler diye acemi diye Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 habire kayıyor Eee mercedes bu bir yildiz, kayar isteyince veya güzel karı gorünce 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Abi videoya da yazdım ya sırf senin gibi eleştirmesinler diye acemi diye Hehehe, şaka tabii, hele arabada başkaları varken yapılırmı daha serti, neyse canavar gibi araba, merso hemde eskilerden Not: artık eskisi makbul bunların 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Dun aksam da ben CLK nın esp yi kapatip yanlama calismalarina basladim tahminimden iyi supercharger in torku sayesinde Furkan. Karda denemem lazim, malum seninkinin yaninda bizimki kağni yol tutuş zaafiyeti ile otoparkta düz gidememe sendromu o..... 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Eee mercedes bu bir yildiz, kayar isteyince veya güzel karı gorünce Aldıracaksın banada sonunda, kurucaz MersoClubTokat.Tr yi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Not: artık eskisi makbul bunların Furkan, Ali Androidoğlu laf arasında bize lafı çakıp duruyor "eski", almak lazim Edremite gidip ifadesini. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 (düzenlendi) Gelin gelin, alın ifademi, bekliyorum Az kaldı, şu kar buralara bir yağsın anında über Fiestam la Edremit teyim, yolda karşılaşırsak tanırsınız zaten, karı yara yara gelen benim Fiesta dır, kenara çekilinde tokat yemeyin, sonra arkası habire sağa sola kayan mersolarınız arabama çarpıp çizmesin, ben rayda gider gibi giderim etkilenmem ama olsun, çizilmesin wax tabakası arabanın. 8 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Aldıracaksın banada sonunda, kurucaz MersoClubTokat.Tr yi Yok canim, Fiesta satilip eski merso alinir mi ? Bu Android satip symbian almak gibi. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 Ali abi, fiestaya gözüm kesmiyor neme lazım havamızı alıp gelmeyeyim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Yok canim, Fiesta satilip eski merso alinir mi ? Bu Android satip symbian almak gibi. Satan kim, ona evde camekan yapıp tırt puntolardan yaptığım takozların üzerinde sergileyeceğim, ne satması 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Ali abi, fiestaya gözüm kesmiyor neme lazım havamızı alıp gelmeyeyim Dogru dedin kardeş, hele ki direksiyonun da Ali Androidoglu varsa... Biz oturalim aşağı tokatı yemeden denim maviden. Yorum bağlantısı
Recommended Posts