İçeriğe Yönlendir

2003 Yıldız C320

Furkan Avcı

Recommended Posts

Furkan Avcı
(düzenlendi)

En kısa zamanda abi. Geçen hafta çok yoğundum. Arada kaçmış. Aslında kendi aracımda sorunlar var. Çok moralim yerinde değil. Hafta sonu sanayideyim. Işallah başım pek ağrımaz. Artık sorun devam edersen senden falan yardım isteyeceğim.

Geçmiş olsun kardeşim. Elimden gelen ne varsa yaparım araman yeter.

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

O bu değilde. Dün Özkan okul için Karabük'e gitti ve babamın Mondeo'yu kapalı garaja bırakabilmek için Eskişehir'e getirdim.

Mercedesten sonra arkadan sıkıştıran arabalar çok kafamı bozdu. Uzayıp gidemedik :)

Mondeo konfor olarak iyi ama direksiyonu harbiden çok sertmiş, Allah'tan hidrolikmiş dedim, ya olmayaymış.

Bundan sonra Allah hastalık, dert keder vermez ise 200 BG altı bir araç al(a)mam herhalde, hakkaten kötülük yapmışız bu manada :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Furkan gerçekten mondeonun direksiyonu çok sertmiş, c-max bundan yumuşaktı, geçen c180 amg kullandım hayran kaldım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Direksiyonum sert diyenlere kendi arabalarını sürmeden önce birkaç gün vosvos'la gezmelerini öneriyorum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

demekki daha sert olanlar varmış. :D

Mondeo'dan serti hidrolik olmayanmış abi daha ne olsun :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Otobana da radar koyuyorlar bazen.

Eskişehir-Bursa arası 3 tane radar geçtim, birinin yanından 120 ile geçtim. Önce durdurdu dedim yedik cezayı, sonra devam et dedi :)

O yolda radar var mı ya?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Furkan Avcı

Bu aralar hiç değişiklik yok mu :p

Yakında ayakkabılarını değişeceğim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

ilandaki izahatlar çok yetersiz. izahata derken yok zaten de. dikkatli olmak lazım.

Bence de yetersiz, zaten bunu alacak durum şu an için yokta, Emmi benimkini alırsa düşünebilirim :p

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bugün Eskişehir'den Bursa yönüne gelirken depoyu doldurdum ve benzin ile yola çıktım.

Yaklaşık 100 km genelde 110'a sabit CC ile geldim arada birkaç dokunuş olsa da pek zorlamadım motoru.

Bu ilk değer, araba yakacaklar varsa buyursunlar :) 41x :nazar::p

c320_tuketim2.jpg

Sonrasında İnegöl - Bursa arası 100km/h ile bir müddet gittikten sonra Bursa otobanında bir tane LEON FR ve Crysler 300C'ye duman yutturmak için bayağı abandım %5 lik eğimli yolda 200 km/h 'ı geçmişim sollarken ikisini birden (hanım söyledi :) ) Bu şekilde yaklaşık 5 km gittim.

Otobandan çıkıp ilk benzinliğe girdiğimde 12.5 Litre Benzin aldım (60.5 TL) toplamda da 158 km yol gitmişim. Basmasaydım en az 1 litre daha az yakardım sanırım :)

c320_tuketim1.jpg

Ekleme: Arabada 3 yetişkin (230 kg) + bagaj tıkabasa dolu (en az 50-60 kg) + 28 Litre LPG + (70 litre Benzin) vardı 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Manuel Mondeo bile bu değeri çok zorlar.

Helal ya.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

:nazar: :nazar: uzun yolda benzin ile kullanacağım fakat basarken 6.9 lt den 7.8 lt çıkış hızı çok komikti. Basınca köpek gibi yakıyor namussuz :)

Bu arada yol bilgisayarı ile pompa ölçümü tam aynı çıktı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:nazar: :nazar: uzun yolda benzin ile kullanacağım fakat basarken 6.9 lt den 7.8 lt çıkış hızı çok komikti. Basınca köpek gibi yakıyor namussuz :)

Kısa mesafe ölçümünden dolayı hızlı yükselir.

Ama çok iyi değer maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Kısa mesafe ölçümünden dolayı hızlı yükselir.

Ama çok iyi değer maşallah.

Eyvallah hocam, sen yengemi ikna et sizede alalım bunlardan inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu aralar ikna olsada zor ikinci yolda inşallah.

Ikinci arabada ihtiyaç olacak gibi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu aralar ikna olsada zor ikinci yolda inşallah.

Ikinci arabada ihtiyaç olacak gibi

Maaşallah, o daha önemli abi, hayırlı olsun inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hayırlı olsun ilk çıktığı zamanlarda pederde 200 kompressor vardı sanayiyi unutturan bir araçtı hala öyle mi acaba ? :)

İlk aldiğimda bir iki problemi vardı, oda normal bence sonuçta 10 yıldır kullanımda.

Onun haricinde maşallahı var.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bayramda gelirsen yandın.

Geleceğim abi, yangın söndürme tüpüm var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Bu arada yol bilgisayarı ile pompa ölçümü tam aynı çıktı

yıldızda yanlış olmaz. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Veli Işır

Maşallah aracınız çok güzel. Doğru tercih. Allah kaza vermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...