Furkan Avcı 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 (düzenlendi) Furkan Satarsan haberim olsun kardeşim... ilk görüşte aşk bu olsa gerek.. Abi ne demek satmama gerek yok istediğin zaman gel al götür. artık hiltona mı başka yere mi gidersin beni alakadar etmez 6 silindir candır . Ben v6 accord umu hala unutamadım , Güç kullanmasanda ayağının altında olacak . Varsın yaksın bende böyle bir durumda alırdım şahsen , tekraradan hayırlı olsun . Şimdilerde audi a4 2.0 tfsı Quattro'lar aklımı çelmeye başladı , eminimki 17-18 lt benzin tüketecek ama alıcam galiba Aynen Ali hocam; şu an benim için 407 den tek farkı senelik vergisi, onada değer Vay be, 407 de iyi yakıyormuş. Evet o az yaksaydı hanımı kandıramayacaktık Hayırlı olsun Furkan, yakışmış sana. Yalnız bunun camında fctr sticker'ini görmezsem ayıp olur. Teşekkür ederim abi, hepimize yakışır, Allah nasip etsin inşallah. Sticker'i bulursam yapıştıracam. Furkan hayırlı olsun, mercedes ayrı bir dünya gerçekten... Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın. Çok teşekkür ederim. 19 Mart 2013 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 10 numara araç.resimleri beğendim.yalnız iç resimlerde koltuklar neden hiç görünmüyor,deri yok mu yoksa güle güle kullan Furkan,sağ ayağına da dikkat et,fazla basma 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Abi içi gri renk deri camlarda mavi Sağ ayağımın altına yumurta koydum Yorum bağlantısı
Başar Mert 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 6 silindir candır . Ben v6 accord umu hala unutamadım , Güç kullanmasanda ayağının altında olacak . Varsın yaksın bende böyle bir durumda alırdım şahsen , tekraradan hayırlı olsun . Şimdilerde audi a4 2.0 tfsı Quattro'lar aklımı çelmeye başladı , eminimki 17-18 lt benzin tüketecek ama alıcam galiba Ali kardeş ama a4 quattro da gerçekten harika bir araba ama bizim bir tanıdıkta vardı orjinal 200hp zaten yazılımla 240 falan olmuştu diye hatırlıyorum yerinde durmuyordu ama dediğin gibi yakıtını göze alman gerekir. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Eklemeden geçemeyeceğim, ilk mesajdaki fotoğraflarda araç kirli . Oh be dünya varmış 407 ve önceki Cerato siyahtı, toz konsa kirli pasaklı görünüyordu. Gümüş renk çok iyiymiş temizlik konusunda. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Toz ve çizik konusunda gümüş candır.ama sokaktaki arabaların hatırı sayılır adedi gümüş(benim son arabam ve sondan iki önceki arabam da gümüştü).bir dahaki aracım kısmetse gümüş olmayacak Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 toz ve çizik konusunda gümüş candır.ama sokaktaki arabaların hatırı sayılır adedi gümüş(benim son arabam ve sondan iki önceki arabam da gümüştü).bir dahaki aracım kısmetse gümüş olmayacak Bej rengi de çok güzel ama piyasada pek yok şu renk çok yakışıyor bence http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden__hatasiz-boyasiz__servis-bakimli-115606968/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 evet ilandaKİ renk çok güzel.içi de buna uygun oluyor.direksiyon bile sütlü kahve Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Valla Furkan... Nazar etmem, bilirim kendimi ama.. Sen bi kurban falan kes kardeşim... 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Maşallah demiştim değil mi? Hayırlı olsun, kazasız belasız da demiştim.. , Olsun bir daha diyeyim.. :nazar: :nazar: Sağol ablacığım Allah razı olsun. (Valla dayanamadım hanım bazı kişiler için çok resmi geliyor bana, benim abim de ablam da yok, o yüzden size abla diyebilir miyim? :kucukemrahsmileysi: ) Valla Furkan... Nazar etmem, bilirim kendimi ama.. Sen bi kurban falan kes kardeşim... Abi elimde birşey kalmadı kurban değilde iyi bir sadaka versem olmaz mı? (ciddi soruyorum, illa kanmı akıtmak lazım ) evet ilandaKİ renk çok güzel.içi de buna uygun oluyor.direksiyon bile sütlü kahve 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Abi elimde birşey kalmadı kurban değilde iyi bir sadaka versem olmaz mı? (ciddi soruyorum, illa kanmı akıtmak lazım ) Garip olduğunu bildiğin birini sevindir.. Az sadaka çok felaketleri önler... 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin. Ancak gördüm kusuruma bakma.. 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Bej rengi de çok güzel ama piyasada pek yok şu renk çok yakışıyor bence http://www.sahibinde...15606968/detay/ bencede furkan bey bu renk çok güzel. bizde siyahtan çok çektik jeepte. bizim aldığımız mercedeste ibej renkte. içide bej. herşey bi yana o koltuğa otur bi mercedes havası heleki keylessgoo.. babamın deyimiyle paran varsa mercedese bineceksin... 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 Hayırlı olsun Furkan, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 22 Mart 2013 Yazar Paylaş 22 Mart 2013 Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin. Ancak gördüm kusuruma bakma.. Sağolasın hocam ne kusuru, Yalova'ya geleceğim yakında. bencede furkan bey bu renk çok güzel. bizde siyahtan çok çektik jeepte. bizim aldığımız mercedeste ibej renkte. içide bej. herşey bi yana o koltuğa otur bi mercedes havası heleki keylessgoo.. babamın deyimiyle paran varsa mercedese bineceksin... Siyah renk çok ağır ve güzel duruyor ama bakımı çok zor maalesef, ilerde bir gün özel şöförü olan bir patron olursak siyah alırız Hayırlı olsun Furkan, güle güle kullan Sağoalsın abi, teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 Sağolasın hocam ne kusuru, Yalova'ya geleceğim yakında. Gel beklerim.. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 (düzenlendi) Evet o az yaksaydı hanımı kandıramayacaktık Sen Getz'e yetişecem diye o kadar bas, yetmesin git bir de çiplet arabayı sonra çok yakıyor de 22 Mart 2013 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mart 2013 Yazar Paylaş 23 Mart 2013 Sen Getz'e yetişecem diye o kadar bas, yetmesin git bir de çiplet arabayı sonra çok yakıyor de Abi çipden sonra %10 a yakın düştü, şehir içi 10.9lt uçtuğunu hatırlıyorum. Abi gri renkten nefret ettiğine emin misin? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 Bunu bir ciğer ile hayırlamak mı lazım ? Ne zaman toplanıyoruz canlı görüyoruz makineyi ,? ???? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Mart 2013 Yazar Paylaş 24 Mart 2013 ???? Burak ekstra işler çıktı, en kısa zamanda ayarlayacağım. Maşallah güzel makina Teşekkür ederim abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts