Furkan Avcı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 İpucu içindeydi aslında, kadranın kendinde, tamamen tesadüf eseri çektikten sonra farkettim. Sayıların bana hep böyle güzel oyunları oluyor Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Mercedes olduğunu bile şöyle 300 400 gram o helvadan yok mu şimdi Kazasız belasız kullan Furkan abi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 İpucu içindeydi aslında, kadranın kendinde, tamamen tesadüf eseri çektikten sonra farkettim. Sayıların bana hep böyle güzel oyunları oluyor Farketmiştim ama söylemeye fırsat kalmamış Hayırlı olsun Furkan.Homurtusunu gönderirsin dinlerim artık 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 (düzenlendi) Hayırlı olsun... :nazar: 15 Mart 2013 tarihinde Ahmet Buğrak Gözel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Hayırlı uğurlu olsun Furkan, kazasız belasız cesasız keyifle kullanmayı nasip etsin rabbim. Sonunda muradına erdin 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 C320 de Furkan cevap hakkımı kullanmıyorum Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Yengem beğendiyse sorun yok. Yakıtı beni çok ama çok şaşırttı. Allah kaza bela vermesin. Kadran süper olmuş Teşekkür ederim düşünmeniz yeterli Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin inşallah:) 1 sene ile kacirdik, neyse hayirli olsun Abi yildiz candir. Hayırlı olsun Furkan. merso olduğu belli, gerisi beni aşar hayırlı olsun Mercedes olduğunu bile şöyle 300 400 gram o helvadan yok mu şimdi Kazasız belasız kullan Furkan abi detaylı resimleri olsa (dış önden arkadan)bende anlardım mercedes olduğunu Hayırlı uğurlu olsun Farketmiştim ama söylemeye fırsat kalmamış Hayırlı olsun Furkan.Homurtusunu gönderirsin dinlerim artık Hayırlı olsun... :nazar: Hayırlı uğurlu olsun Furkan, kazasız belasız cesasız keyifle kullanmayı nasip etsin rabbim. Sonunda muradına erdin Herkese gerçekten çok teşşekür ederim, 3 aydır hep aklımdaydı, ölüm var şu dünyada dedim aldım. 407'den tek farkı senelik vergisi ona da değer dedim. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 Bu arada araca kat iptali yapılmış yaklaşık 230 tane beygir sığdırmışlar kaputun altına Hesapsız gaza dokunmalarda hepsi birden böğürüyor korkutucu oluyor, o yüzden ağır abi modunda sağdan gidiyorum 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Furkan Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. 1 Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 hayırlı olsun, 250 bin km olduğuna göre, 2007 falandır Teşekkür ederim abi, modeli tutturamadın ama senin met helvan her daim hazırdır Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Resim isterük! Abi renk gümüş gri, resimleri plakaları taktıktan sonra ekleyeceğim. Furkan Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Furkan Hayırlı olsun.Hyundai Getz'in şu yaptığına bak Kazasız cezasız kullan. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 (düzenlendi) Furkan Hayırlı olsun.Hyundai Getz'in şu yaptığına bak Kazasız cezasız kullan. abi hiç GETZ aklıma gelmemişti ama iyi hatırlattın 407 çiplendikten sonra aradım bulamadın nerede o GETZ buraya gelecek Helal len Furkan... Dedin dedin sonunda aldın ya... Maşallah... Güle güle kullan. Eh artık bindirirsin bizi de. Piyasa filan yaparız beraber... Eyvallah abi, Piyasa mı o neki abi? ben bilmez Furkan güle güle kullan Teşşekür ederim Ersen hocam. 15 Mart 2013 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Hayırlı uğurlu olsun... Teşekkür ederim, çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Furkan, sana çok yakışacak kardeşim... Güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 Furkan, sana çok yakışacak kardeşim... Güle güle kullan... Allah razı olsun abim çok çok daha iyileri sizin olsun inşallah... Ben de bilmiyorum. Beraber öğreniriz diye düşünmüştüm... Forum sürekli açık alarm var Hayırlı olsun kardeşim...... Teşşekür ederim abi sağolasın. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 Nefis araba almışsın valla abi, güle güle bin, keyifle gazla. Sağolasın Yavuz kardeşim, darısı başına Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Hayırlı olsun, harbi mersoya geçişle en güzelini yapmışsın. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 Hayırlı olsun, harbi mersoya geçişle en güzelini yapmışsın. Teşşekür ederim abi. Sen E'den başlar derdin ama bunun motoru kurtarıyor galiba Kaskosuz arabayı yerinden kıpırdatma... Mazallah... Şu an Bursa'da evin önünde Allah'a emanet bekliyor, yarın sabahtan Emmi halledecek inşallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Abi bütün gün Mercedeslerin içinde yatıp, kalkıyorum ben bilemeseydim ekmek yediğim firmaya ayıp olurdu 1.5 dci motorlar girince bedene, hızlı davranıp yazamamışın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 E den başlar ama tam sınırdan kurtarmışsın, virüsü kaptın, artık seni E paklar, onuda alırsın inşallah E hani detaylı resimler ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts