Murat_Durmaz 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Herkese merhaba, sabah aracı çalıştırdıktan sonra egzos borusunun su tükürdüğünü gördüm, damlalar halinde , bunu neden yapar,? soğuk bir hava da yoktu, ılıktı,neden olabilir arkadaşlar biliyormusunuz? teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 (düzenlendi) Tüm farklı yakıt kullanan motorlarda normaldir, dizel, benzin, lpg, jp4, jp8 farketmez 12 Mart 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serdar Canyurt 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Bana da oluyordu ben içeride bir yerde soğuk havadan kaynaklanan buharlaşma olduğunu düşünmüştüm pekte önemsemedim. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Damlama ve gaz verdiğinizde püskürme şeklinde olan su tahliyesi motorun sağlıklı olduğunu gösterir, çok aşırısı ise aracın conta yaktığını ve soğutma suyunu piston içinde buharlaştırıp egzozdan attığını gösterir... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Cemre düştü derler ya, otomotivin de cemresi ilkbaharın gelişi akabinde, nemli hava sonucu, egzosdan damlayan suyun görülmesi oluyor herhalde normal bir durum. Mayıs ayı gelsin, polen filtresi tıkanması kaynaklı havalandırma sorunları hissedilir mesela 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Motor suyunuzda eksilme yoksa bu su arkadaşların bahsettiği olaydır. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Bu suyun azı karar çoğu zarar diye duymuştum 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Başıma geldiğinden biliyorum conta yanmış vaziyette sanayiye gittim aracım yolda sivrisinekler için bembeyaz ilaç sıkan belediye kamyoneti gibiydi :D Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 13 Mart 2013 Yazar Paylaş 13 Mart 2013 anladım. yorumlar için teşekkürler, şimdilik sıkıntı yok o zaman Yorum bağlantısı
Mert Çakar 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 aracın egzozundan su gelmesi motorun sağlıklı ve verimli olduğu senelerdir söylenen bişey.içiniz rahat olsun Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 aracın egzozundan su gelmesi motorun sağlıklı ve verimli olduğu senelerdir söylenen bişey.içiniz rahat olsun Kim diyor bunu? Yorum bağlantısı
Mert Çakar 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Kim diyor bunu? bizim bu çevrede senelerdir ustalardan duyduğumuz şey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 cümle şöyle olsa teknik doğru olabilr: sağlıklı motorun da egzsozundan su damlayablir, paniğe gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 bizim bu çevrede senelerdir ustalardan duyduğumuz şey Değil maalesef. Motorda veya bağlantılı elemanlarında suyun ne işi var? Yoğunlaşma, nemleşme olsa, soğuk sıcak farkından denir. Kontrol edilir. Aksi halde sağlıklı olacak bi durum yok. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Dizellerde hiç rastlamadım ama benzinli ve lpg'li araçlarda çokça gördüğüm bir şey. Araç egzozdan "işiyorsa" iyi derler hep, ancak buharlı tren gibiyse sorun var demektir. Özellikle ışıklarda dikkat edin, önünüzdeki aracın egzozundan ilk kalkışta su gelir, aracın markası önemli değil yeter ki egzozun ucu görünür olsun muhakkak o suyu görürsünüz özellikle modelli araçlarda... Yorum bağlantısı
Ahmet Tunca 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Kursunsuz Benzinin Formülü : C7H17 Atmosferde bulunan gazlar : N2 O2 Ar CO2 Bu yanma sonuncunda H2O CO O2 N2 ve NO çıkıyormuş . İdeal bir yanma sonunda su oluşumu olacağını söylüyor kitap. 1 Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 16 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2013 Kursunsuz Benzinin Formülü : C7H17 Atmosferde bulunan gazlar : N2 O2 Ar CO2 Bu yanma sonuncunda H2O CO O2 N2 ve NO çıkıyormuş . İdeal bir yanma sonunda su oluşumu olacağını söylüyor kitap. çok güzel ya.. fakat en hoşuma giden yer "İdeal bir yanma sonunda su oluşumu olacağını söylüyor kitap" burası oldu Yorum bağlantısı
Ahmet Tunca 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Yorum yapsam gerisi gelecek. Kitapta yazıyor deyince noktayı koymuş oluyorsun. Ya ben böyle düşünmüyorum işte şöyle böyle diye uzamıyor konu. Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 16 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2013 Yorum yapsam gerisi gelecek. Kitapta yazıyor deyince noktayı koymuş oluyorsun. Ya ben böyle düşünmüyorum işte şöyle böyle diye uzamıyor konu. anladım. fakat yukarıda maddeler halinde sıraladığım konulara mevcut tecrübelerinle cevap vermeni bekliyorum, hala cevap yok ?? Yorum bağlantısı
Recommended Posts