İçeriğe Yönlendir

Kalorifer Sürekli Sıcak Üflüyor

M. Asım Kahraman

Recommended Posts

M. Asım Kahraman

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta içi aldığım Focusumla aranıza yeni katıldım. Ancak benim aldıktan sonra farkettiğim bir sorun var araçta. Kalorifer soğuk-sıcak ayırma fonksiyonunu yerine getirmiyor, sürekli sıcak üflüyor, bu da 10-15 dakika sonra araç içini çekilmez hale getiriyor. Acaba diyorum teybi söküp alttaki klima düğmelerini kendim kontrol mü etsem? Ancak nasıl söküleceğine dair fikrim yok araç makyajlı kasa 2009 cd6000 teyp var üzerinde, klimam analog. Bu düğmeye bağlı bir kanatçık var sanırım soğuk-sıcak hattını ayıran, en azından sürekli soğuk konumuna elle çekebilirmiyim? Bulunduğum yer Ayvalık, ilçede yetkili servis yok. Ayrıca arıza serviste süpriz bir maliyet çıkarabilir diye yakın bölgelerdeki servislere şu ara maddi durumum gereği gidemiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kalorifer musluğu takılı kalmıştır, ehil bir elektrikçi halledebilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

X pakette ne var bilmediğim için sormuştum...

Elektronik değil ise daha kolaydır...

Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman
(düzenlendi)

İlginize teşekkürler, bugün oto elektrik klima işine bakan bir yere gittim adam şöyle bir baktı göğsün sökülmesi gerektiğini söyledi, en az 3-4 saatlik işi varmış herhangi birşey yaptırmadan geri döndüm ama istersen kalorifer peteğine giden boruları söküverelim yaz sonuna kadar geçici çözüm olur dedi. Bu benim yapabileceğim birşey mi? Herhangi bir sakıncası olabilir mi?

tarihinde M. Asım Kahraman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

söylediklerinni hepsi doğrudur, mekanizma takılı kalmışsa, kazanın içinde, kazan torpido içinde, torpido sökülmeden ulaşılmaz

Yorum bağlantısı
Erden Yenice

eğer soguk tarafında da sıcak veriyorsa. kelebekte sıkıntı var. eliniz hassas ise bi yeri incitmeden yapabilirsiniz. hortum filan söktürme.hareret problemiyle karşılaşabilirsin.

Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman
(düzenlendi)

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler bugün 1 saat kadar uğraşla usta sorunu çözdü, sıcak-soğuk kontrolünü yapan düğmeden ayırıcıya giden tel çıkmış, takıldı. Ucuna 40 tl kısmış...

tarihinde M. Asım Kahraman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...