İçeriğe Yönlendir

Mondeo'Da Ufak Değişimler

Akan Belen

Recommended Posts

Akan bey hayırlı olsun .USB lerin minimini lerini tercih edersen daha güzel olur.cam çıta işini yaz gelmeden çözelim...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Daha küçük bulamadım orada.Minicikler var :) onlardan alacağım ama şimdilik idare eder

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Abi hayırlı olsun. Güzel olmuş. :)

Diğer sony''nin problemi ne oldu abi?

Valla başka birine de baktirdim kart yanmış dedi nedir ne değildir bilmem.Satacagim yakında :PB)
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hocam taktığıda sony :D görsel olarak diyorsan evet, ses olarak mondeoların sony si 5 kuruş etmez, c-max lerin sony si 10 numara. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hocam taktığıda sony :D görsel olarak diyorsan evet, ses olarak mondeoların sony si 5 kuruş etmez, c-max lerin sony si 10 numara. ;)

Demek şüphelerim doğruymuş. :yes:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Park ampullerim geldi sonunda.Ben biraz daha büyük düşünmüştüm ama ufacikmis bunlar :) Sanırım ben takarım bunlari bakalım nasıl olacak.

Çakmak da geldi ama bu nasıl olacak bilmiyorum açıkçası.Uyar mi uymaz mi onuda bilmiyorum bir elektrikciye gidip baktiracagim artık umarım uyar bir şekilde.Gönderilen ResimGönderilen Resim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Akan Belen

Bir süredir parça parça aracın pasta cilasini ve korumasını yapıyordum.Sonrasında da motor temizliğinide halledeyim dedim :) Benim de elimden gelen bu anca :) çizikler yüzde 90 oranında gitti çok aşırı zorlamadım zaten.birkaç foto atayım bari :p

3y4usagy.jpg

epatamuj.jpg

enu2eqyg.jpg

7u3ybuve.jpg

va3ezepe.jpg

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Çok güzel olmuş abi güle güle kullan. Kullandığın malzemelerı paylaşabilir misin?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Pasta olarak meg105 meg205.Meguars 105 en asindirici pastası dikkatli kullanmak lazım.Çok kuruyor uygulama sırasında bende bunu engellemek için daha yağlı olan menzerna 203s ile kullandım :) Benim wax olarak kullandığım da colliante 915.Motor içinde sonax motor temizleyici kullandım ustinede ataş in plak 2 denen ürününü parlaklık vermesi için ayrıca toz tutma özelliği az.

Jantlarda da ironx denilen ürün.Demir tozlarini çözme özelliği var ama kokusu acayip kötü.Bu şekilde akıyor ışte4ytave5a.jpg

Elinde çeşitli ürünler olduğu için hepsini yazmadım zaten.Ama genel olarak kullandıklarım bunlar

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

O nasıl akma yahu? Sanki kurban kesilmiş :)

PArklar nasıl oldu?

Motor cillop olmuş :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Parklar güzel ama sol taraf sanki biraz daha az yanıyor gibi geliyor bana

Tam oturmamış, açısı şaşmış olabilir mi?

Bi foto alalım?

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Akan hocam ellerinize sağlık, olabileceğin en iyisi olmuş zaten...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Benim de aklima o geldi ama bakamadim yeniden

Ampulleri sağ-sol değiştir de bir de öyle bakalım hata nerede?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ampulleri sağ-sol değiştir de bir de öyle bakalım hata nerede?

Evet bir de o şekilde denemek lazım.Ancak sol taraf uğraştırdı beni.Kablolar kısa kalmış biraz işlem yapıldığı zaman bu ampullerde büyük.Ama bir şekilde takılır sanırım yine.Deneyeyim bunu

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ahmet Fatih Yılmaz

hocam safranboluya veya karabüke ne zaman geliyorsunuz,ne zaman yakından tanıyabileceğiz bu aslanı? :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

hocam safranboluya veya karabüke ne zaman geliyorsunuz,ne zaman yakından tanıyabileceğiz bu aslanı? :)

Aslinda Yenice'ye oldukça sık geliyorum yaz döneminde.Sanırım bayramdan önce yine gelirim.Yazarım geldiğimde görüşürüz inşallah
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Akan Belen

Dün sonunda mugen cam ruzgarligi buldum ve sipariş verdim.Umarım istediğim gibi çıkar :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...