Akan Belen 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Vallahi 10 numero olmuş Yaptım oldu Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Eline sağlık. :nazar: :nazar: :nazar: Tuşların yazılarının oldugu kısım nasıl inceleyebildinmi ışık geçiriyormu yoksa zifiri karanlıktamı kalmış? Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Eline sağlık. :nazar: :nazar: :nazar: Tuşların yazılarının oldugu kısım nasıl inceleyebildinmi ışık geçiriyormu yoksa zifiri karanlıktamı kalmış? Yok ışık falan .Öncesinde varmıydı bunlarda ışık açıkçası onu da farketmedim hiç. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Öncesinde yok.Sökülmüşken baksaydın iyi olurdu.Tuşların ters tarafının hiç fotosu var mı? Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Öncesinde yok.Sökülmüşken baksaydın iyi olurdu.Tuşların ters tarafının hiç fotosu var mı? İlk sayfanın ortalarına doğru var abi resimleri.Benim elimden öyle şeylerin gelmesi mümkün değil.Bütün lambaları led'e dönüştürmek istiyorum ama onu bile becerebileceğimden şüpheliyim.Özellikle gösterge paneli yeşil olması bana çok dokunuyor.Bir gün Ankara'ya işim çıksa da halletsek tek elden olma mı Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Resim varda iç kısmının yok dıştan çekilmiş hlini gördüm. Çayım her daim hazır. Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Resim varda iç kısmının yok dıştan çekilmiş hlini gördüm. Çayım her daim hazır. Abi iç kısım dediğin bu değil mi.Biri ön kısım biri arka kısımdan görüntü.Orada bir soket var o sabit oraya 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Dediğim yer bu tuş bölümünün altında kalıyor.Bu soket oraya geçmeli görünüyor.bir gün elbet elime geçecek bu düğmeler. Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Dediğim yer bu tuş bölümünün altında kalıyor.Bu soket oraya geçmeli görünüyor.bir gün elbet elime geçecek bu düğmeler. Valla bana göre pek geçmeli gibi değil ama olabilir tabiki çok fazla incelemedim açıkçası.Dediğim gibi yolum düştüğü bir anda yapılacak işler var zaten 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2013 Yazar Paylaş 20 Mart 2013 Bilenler cevap versin bakayım Aracı kumanda ile açtığımızda biliyorsunuz dörtlüler yanıp sönüyor.Ayrıca benim aracımda ayna altı ışıklar da yanıyor.Ben ayrıca sisleriminde yanmasını istiyorum bu süre içerisinde.Bunun çok basit bir yöntemi varmı yoksa illa extra birşeyler bağlamak gereklimi araca bunun için. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 (düzenlendi) Bir role ile far anahtarına giren uçlardan işlem aktif edilir. Olmadı Talip ustamdan fallow istersin. 20 Mart 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Nisan 2013 Yazar Paylaş 15 Nisan 2013 Evet modül aldım ama taktıramadım daha.İnşallah kısa sürede hallederim bunu da. Pleksi plakalık kafama çok takılıyor.Geçen bir maliyet hesapladığım zaman maalesef çift olarak yaptırınca oldukça fazla tutuyordu vazgeçmiştim. Şimdi şöyle nette baktım biraz oldukça uygun sayılacak fiyatlar gördüm.Yine aklım karıştı Merak ettiğim konu arka kısım da sıkıntı olmaz düz zemin.Ama ön kısımda nasıl durur bunlar.Sonuçta ön tampon plakalık kısmı biraz kavisli bir yapısı var.Pleski plakalık sıkıntısız bu eğime uyum sağlayabilir mi. http://www.detailingturkey.net/satiyorum-ariyorum/21335-pleksiglas-plakalik-cesitleri.html Mesela burda çiftine 60 tl demişler. http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-arac-dizayn-hizmeti-pleksi-plakalik-yeni-moda-kisiye-ozel-tasarimlar-ureticiden-113223662/detay/ Burada ise teki 60 tl neden bu kadar fiyat farkı olur anlamadım Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Nisan 2013 Yazar Paylaş 22 Nisan 2013 Sonunda aracımdaki en nefret ettiğim yeri buldum. Plaka taktığımız yer.Ne lanet bir durum yahu.Vida yeri var 2 koca tümsek Plakaları yapıştırayım dedim ne mümkün yahu.Yine plakalık taktım mecburen.Sanırım anca plaka altına konulan süngerlerden olması lazım.Onlar bile olsa kenarlar boş kalacak pek güzel bir görüntü olmayacak gibi geldi bana Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Sonunda aracımdaki en nefret ettiğim yeri buldum. Plaka taktığımız yer.Ne lanet bir durum yahu.Vida yeri var 2 koca tümsek Plakaları yapıştırayım dedim ne mümkün yahu.Yine plakalık taktım mecburen.Sanırım anca plaka altına konulan süngerlerden olması lazım.Onlar bile olsa kenarlar boş kalacak pek güzel bir görüntü olmayacak gibi geldi bana O iki tümseği, maket bıçağının plastik aksamını kullanmadan, ustra misali kesmen gerekiyor. Benimkinde düzelendi o şekilde. Ben araçdaki nikelajlara uyması içim metal ince çerçeve yaptırdım Mondeo'da. Seat'ta ise hiç çerçeve yok, direk tampona yapışık. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Nisan 2013 Yazar Paylaş 22 Nisan 2013 O iki tümseği, maket bıçağının plastik aksamını kullanmadan, ustra misali kesmen gerekiyor. Benimkinde düzelendi o şekilde. Ben araçdaki nikelajlara uyması içim metal ince çerçeve yaptırdım Mondeo'da. Seat'ta ise hiç çerçeve yok, direk tampona yapışık. Saygılarımla. Evren nasıl keseceksin onları.Saç onlar en azından arkadakiler.Ön kısma bakmadım bile arkayı görünce.Bildiğin kaporta aksamına kavis verilmiş 2 tümsek olarak. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Tümseklere denk gelmeyecek şekilde çift taraflı bandı yapıştırırsan sorunsuz yapışıyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Nisan 2013 Yazar Paylaş 22 Nisan 2013 Tümseklere denk gelmeyecek şekilde çift taraflı bandı yapıştırırsan sorunsuz yapışıyor. Valla denedim ben ama görüntü garip geliyor bu seferde.Orta kısım tümseklere geliyor doğal olarak.Kenar kısımları bastırarak biraz oval hale getirmek gerekiyor yapıştırmak için ama ne kadar sağlıklı bu şekilde o da ayrı konu.Plaka kısmına sünger gibi birşey var sanırım ondan koymak lazım Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Evren nasıl keseceksin onları.Saç onlar en azından arkadakiler.Ön kısma bakmadım bile arkayı görünce.Bildiğin kaporta aksamına kavis verilmiş 2 tümsek olarak. Plakalık boşluğundan bahsediyoruz değil mi Akan? Orada benim gördüğüm metal bir parça yoktu. Plastik iki çıkıntı vardı onlar taşlandı Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Nisan 2013 Yazar Paylaş 22 Nisan 2013 Plakalık boşluğundan bahsediyoruz değil mi Akan? Orada benim gördüğüm metal bir parça yoktu. Plastik iki çıkıntı vardı onlar taşlandı Saygılarımla. Evet arka bagaj kapağı.Yok bende plastik değil işte o çıkıntılar bildiğin kaporta aksamı şeklinde ortalarında da vida yerleri var.Yani plastik bir çıkıntı değil.Direk aracın sacına o çıkıntı şekli verilmiş. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Arkaya yapacak birşey yok Akan. Benimkini nasıl yaptı hatırlamıyorum aracın arkasına geçmemiştim ama görüntü aşağıdaki gibi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Nisan 2013 Yazar Paylaş 22 Nisan 2013 Evren yapılacak olay şu:Resimde eklediğim sünger gibi birşey yapıştırılacak tümsekle eşitlemek için.Düz bir zemin elde edilmiş oluyor.Sonra normal şekilde yapıştırılacak.Bakalım burada bulabilecekmiyim bu sünger gibi şeyden.İlteberin arabasında da kullanılmış. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Akan bunu ben söktüm pek sağlam değil. Emmi buraya Şahin tamponundan parça kesip koymuştu. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Pleksi plakalıklarda iyi paraymış Akan abi...Araba fiyatına... :D 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Nisan 2013 Yazar Paylaş 23 Nisan 2013 Pleksi plakalıklarda iyi paraymış Akan abi...Araba fiyatına... :D Sorma yahu.Bende düşünmüştüm ama iyisi oldukça pahalı.Ucuzlarda var nette ama nasıl birşey olduğuna güvenemediğim için vazgeçtim şimdilik. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Plakalık koymadan plakayı takmak da olay arkadaş bizim arabalarda Yorum bağlantısı
Recommended Posts