Serkan Toker 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Şimdi arabaya indirip söktürme bana oraları... Yorum bağlantısı
Murat Gök 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Şimdi arabaya indirip söktürme bana oraları... Yok Serkan abi bosver ya... Benimkilerde bi sikinti var herhalde.. Pas mi kir mi iyice yapismis gibi ikisi de cikmiyor... Anlamadim gitti ya.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Yok Serkan abi bosver ya... Benimkilerde bi sikinti var herhalde.. Pas mi kir mi iyice yapismis gibi ikisi de cikmiyor... Anlamadim gitti ya.. Hava yastığını söktün mü ? Yorum bağlantısı
Murat Gök 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Hava yastığını söktün mü ?Yok abi sokmedim... Cok kolay ayirdim.. F1lerin kablosu geliyor zaten kornanin arasindan.. Fakat soketi cikaramadim gitti.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Ben söktüğümde kablolar plastiklerin üstünde kalmıştı sanki.. Bence hava yastığını sök.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Ben söktüğümde kablolar plastiklerin üstünde kalmıştı sanki.. Bence hava yastığını sök..Anladim abi.. Kolay sokulecek birseyse sokerim artik.. Tesekkur ederim... Yorum bağlantısı
Murat Gök 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Şimdi dikkat ettim, 1. resimde alt ortada bir klips var. Giren soketin çıkıntısı içine giriyor. O küçük çerçeveyi kaldırıp kurtarman gerekebilir hocam. Sen yine de bana uyup fazla zorlama .Hocam bugun yine zorladim sansimi... Tarif ettigin gibi orda taaa icte klips varmis.. Tornavidayi bildigin soktum ileri dogru kanirtarak cektim geldi.. Diger tirnaklar hikaye o cikinca soket geliyor.. Yardimin icin sagol abicim.. Sira geldi boyaya 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Kırmana değil de sökmene yardımcı olduğuma sevindim Ne demek hocam, vernik atmayı unutma ve tuşların arasını korumaya almaya. Yapışmasın Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Kırmana değil de sökmene yardımcı olduğuma sevindim Ne demek hocam, vernik atmayı unutma ve tuşların arasını korumaya almaya. Yapışmasın Aticam elbet,tuslari da kagit magitla yapacagiz artik. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Vernik atmasan daha güzel olmaz mı ? Parlaması güzel bir şey olmaz bence.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Vernik atmasan daha güzel olmaz mı ? Parlaması güzel bir şey olmaz bence.. Çok parlamaz herhalde abi..Daha çok boyayı koruma amaçlı düşündüm ama...Bakıcam artık.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Çok parlamaz herhalde abi..Daha çok boyayı koruma amaçlı düşündüm ama...Bakıcam artık.. Sökmeyi öğrendin, bir daha boyarsın.. Ayrıca kaç defa o düğmelere basıyorsun ki, ben hiç kullanmıyorum mesela.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Sökmeyi öğrendin, bir daha boyarsın.. Ayrıca kaç defa o düğmelere basıyorsun ki, ben hiç kullanmıyorum mesela.. Olabilir tabi abi.. Haftada bi soker boyarim artik Ben de hic kullanmiyorum da,gorsel olarak metalik gorunumune kavussun yeter bana,onun derdindeyim.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Sökmeyi öğrendin, bir daha boyarsın.. Ayrıca kaç defa o düğmelere basıyorsun ki, ben hiç kullanmıyorum mesela.. Vernik olmayınca boya silinebiliyor abi. Tuş kullanılmasa da aradaki boşluğa direksiyonu tutarken benim elim hep değerdi ya da manevra yaparken. Mat cila kullanılırsa tam ayarında oluyor. Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Valla bu şeyleri sökmek hiç işime gelmedi, çok fena kasıyor hava hastığının sökülmesi gerek gibi.. Tırnakları kırılabilir.. Sökmek mesele değil de takmak daha zor olabilir.. Bende bu olayı gördükten sonra farklı şekilde denedim.. Buyrun.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Cok kolay sokuluyor aslinda... Arkalardaki plastigi merkeze iterek hepsi kolayca cikiyor... Emeginize saglik ama orjinal rengine boyasaydiniz daha guzel olurdu.. Zevk meselesi tabi... Yorum bağlantısı
Murat Birinci 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Sonunda bende boyadım. [emoji6] 4 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Güzel olmuş. Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Teşekkür ederim Celalettin abi. Yorum bağlantısı
Ersin Alan 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Güzel olmuş otomatik viteslerde orada artı eksi var sorun olur mu Yorum bağlantısı
Ulaş Arıkan 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 Bende yapıyorum ellerinize sağlık. Kapı kol tutamağı kısmını ne tür bir boya ile boyamamız gerekir acaba? Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Parcalari soktum boyamaya aldim, vitesli olanlarin arkasinda siyah bir parca var bu bolumleri sokuyor muyuz yoksa koruyup boyuyor muyuz ? Yorum bağlantısı
Murat Yenigül 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Yapanlarin eline saglik.sizden aldigim cesaretle bugün söküp plastik malzeme spreyi ile boyadım hepsini gayet güzel oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts