İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3- Direksiyon Plastiği Boyama

Misafir

Recommended Posts

Murat Gök

Şimdi arabaya indirip söktürme bana oraları... :)

Yok Serkan abi bosver ya... Benimkilerde bi sikinti var herhalde.. Pas mi kir mi iyice yapismis gibi ikisi de cikmiyor... Anlamadim gitti ya.. :(
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yok Serkan abi bosver ya... Benimkilerde bi sikinti var herhalde.. Pas mi kir mi iyice yapismis gibi ikisi de cikmiyor... Anlamadim gitti ya.. :(

Hava yastığını söktün mü ?

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Hava yastığını söktün mü ?

Yok abi sokmedim... Cok kolay ayirdim.. F1lerin kablosu geliyor zaten kornanin arasindan.. Fakat soketi cikaramadim gitti..
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ben söktüğümde kablolar plastiklerin üstünde kalmıştı sanki.. Bence hava yastığını sök..

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Ben söktüğümde kablolar plastiklerin üstünde kalmıştı sanki.. Bence hava yastığını sök..

Anladim abi.. Kolay sokulecek birseyse sokerim artik.. Tesekkur ederim...
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Şimdi dikkat ettim, 1. resimde alt ortada bir klips var. Giren soketin çıkıntısı içine giriyor. O küçük çerçeveyi kaldırıp kurtarman gerekebilir hocam. Sen yine de bana uyup fazla zorlama :).

Hocam bugun yine zorladim sansimi... Tarif ettigin gibi orda taaa icte klips varmis.. Tornavidayi bildigin soktum ileri dogru kanirtarak cektim geldi.. Diger tirnaklar hikaye o cikinca soket geliyor.. Yardimin icin sagol abicim.. Sira geldi boyaya :)

20513decaa1ab780e8655bbe5c8a7eea.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kırmana değil de sökmene yardımcı olduğuma sevindim :) Ne demek hocam, vernik atmayı unutma ve tuşların arasını korumaya almaya. Yapışmasın ;) 

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Kırmana değil de sökmene yardımcı olduğuma sevindim :) Ne demek hocam, vernik atmayı unutma ve tuşların arasını korumaya almaya. Yapışmasın ;)

Aticam elbet,tuslari da kagit magitla yapacagiz artik. :)
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Vernik atmasan daha güzel olmaz mı ? Parlaması güzel bir şey olmaz bence..

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Vernik atmasan daha güzel olmaz mı ? Parlaması güzel bir şey olmaz bence..

Çok parlamaz herhalde abi..Daha çok boyayı koruma amaçlı düşündüm ama...Bakıcam artık..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çok parlamaz herhalde abi..Daha çok boyayı koruma amaçlı düşündüm ama...Bakıcam artık..

Sökmeyi öğrendin, bir daha boyarsın.. Ayrıca kaç defa o düğmelere basıyorsun ki, ben hiç kullanmıyorum mesela..

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Sökmeyi öğrendin, bir daha boyarsın.. Ayrıca kaç defa o düğmelere basıyorsun ki, ben hiç kullanmıyorum mesela..

Olabilir tabi abi.. Haftada bi soker boyarim artik :) Ben de hic kullanmiyorum da,gorsel olarak metalik gorunumune kavussun yeter bana,onun derdindeyim..

Yorum bağlantısı
Misafir

Vernik olmayınca boya silinebiliyor abi. Tuş kullanılmasa da aradaki boşluğa direksiyonu tutarken benim elim hep değerdi ya da manevra yaparken. Mat cila kullanılırsa tam ayarında oluyor. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Vernik atılınca daha sağlıklı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI

Valla bu şeyleri sökmek hiç işime gelmedi, çok fena kasıyor hava hastığının sökülmesi gerek gibi.. Tırnakları kırılabilir.. Sökmek mesele değil de takmak daha zor olabilir.. Bende bu olayı gördükten sonra farklı şekilde denedim.. Buyrun..

rgXgaa.jpg

GvWvJb.jpg

DlWlA3.jpg

QR8R5g.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Cok kolay sokuluyor aslinda... Arkalardaki plastigi merkeze iterek hepsi kolayca cikiyor... Emeginize saglik ama orjinal rengine boyasaydiniz daha guzel olurdu.. Zevk meselesi tabi...

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Murat Birinci

Güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim Celalettin abi.

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Ersin Alan

Güzel olmuş otomatik viteslerde orada artı eksi var sorun olur mu

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ulaş Arıkan

Bende yapıyorum ellerinize sağlık. Kapı kol tutamağı kısmını ne tür bir boya ile boyamamız gerekir acaba? 59a72667d1f8a2a77c19866f80721719.jpg

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sami Demirpaz

Parcalari soktum boyamaya aldim, vitesli olanlarin arkasinda siyah bir parca var bu bolumleri sokuyor muyuz yoksa koruyup boyuyor muyuz ?

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Murat Yenigül

Yapanlarin eline saglik.sizden aldigim cesaretle bugün söküp plastik malzeme spreyi ile boyadım hepsini gayet güzel oldu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...