Misafir 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 Elinize sağlık yanlış anlaşılma olmazsa keşke piano black yerine mat siyah tercih etseydiniz. Biraz sırıtmış gibi geldi bana. Size güzel geldiyse gerisi önemli değil gerçi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 Plastik boyama derken aynı yerden devam edelim.Benim kapı kolları aracın iç rengi olan krem rengi gibi.Ama özellikle şöför kapısının oldukça tırnak izi olmuş.Acaba bunların renk kodu varmıdır yada nasıl bir çözüm bulabiliriz.Aynı ton olmazsa çok daha kötü olur gibime geliyor çünkü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 Benim şoför kapısının iç el tutma yeri de boya istiyor... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Benim şoför kapısının iç el tutma yeri de boya istiyor... Benim ön kapı kolarında da çok ufak yerler mevcut Emmi. En güzeli söküp zımparalayıp temiz bir boya ve mat vernik atmak herhalde. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Siyah renk olanlarda sorun yok.Ancak benim ki krem rendi eğer renk farkı olursa kötü görünür.Bu rengin bir kodu falan var mı bulunabilir mi ki ? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Abi senin iş zor. Kodu illaki vardır da nerededir? Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Aynen nerden bulunur kim bilir.Yada bir boyacıya falan sormak lazım.Deneye deneye bulunur sanırım ama uğraşırlar mı bu kadar şey için o da ayrı dert. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Sprey boya yapan yerler var abi, onlara gidersen sanırım rengi tutturup sprey boya hazırlarlar. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Sprey boya yapan yerler var abi, onlara gidersen sanırım rengi tutturup sprey boya hazırlarlar. Güzel teklif Ancak KDz.Ereğli de olunca işler biraz zorlaşıyor maalesef 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Abi Samsuna geçtiğimde ben yaptırıp göndereyim de benim aracın içi siyah Foto ile olur dersen yardımcı olurum Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Nisan 2013 Paylaş 14 Nisan 2013 Abi Samsuna geçtiğimde ben yaptırıp göndereyim de benim aracın içi siyah Foto ile olur dersen yardımcı olurum Bilmem ki olur mu o şekilde.Ustalar bilir bu işi.Soralım olur derlerse dediğin şekilde yapabiliriz. Yorum bağlantısı
Fatih Yonar 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 İç mekan direksiyon sararan kısımlar boyandı orta konsol ve kapılardaki cam açma butonu olan parçalar piano black yapıldı Benim gözümü rahatsız etmedi, hoşuma gitti, hoş olmuş. Ancak, saatin sol üstündeki ızgaranın sökülmeli. Hava açma kapama yuvarlağındaki sıkıntı gözüme battı açıkçası. Orayada el atmak lazım dimi Yorum bağlantısı
Önder Erkul 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Benim gözümü rahatsız etmedi, hoşuma gitti, hoş olmuş. Ancak, saatin sol üstündeki ızgaranın sökülmeli. Hava açma kapama yuvarlağındaki sıkıntı gözüme battı açıkçası. Orayada el atmak lazım dimi Orasıda düzeltilecek yalnız en üst kat vernik çok adi çıktığı için yer yer kabarmalar ve parlak renkte solmalar oldu karbon kaplamaya geçiş yapacağım. Direksiyondaki gri parçalarda en ufak sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Elinize sağlık. İyi iş. Eline sağlık hocam.Darısı bana Ben söktürebilsem veya sökebilsem hemen boyatırım Ben sökerim hocam dert etme. En azında sökmeyi öğreniriz beraber. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Elinize sağlık. İyi iş. Ben sökerim hocam dert etme. En azında sökmeyi öğreniriz beraber. Hocam boyattım taktım Seninle çay içelim Yorum bağlantısı
mustafa gündoğan 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Merhaba dizel otomatik boyayan var mi? Bilindiği üzere triptonik düğmeleri nasıl sökülebilir bilmiyorum hata yapmayayim. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Merhaba dizel otomatik boyayan var mi? Bilindiği üzere triptonik düğmeleri nasıl sökülebilir bilmiyorum hata yapmayayim. Serkan Toker Arkadaşımız Boyadı bildiğim kadarı ile. Kendisi ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Merhaba dizel otomatik boyayan var mi? Bilindiği üzere triptonik düğmeleri nasıl sökülebilir bilmiyorum hata yapmayayim. Akan bey yapmıştı ancak fotoğrafları silinmiş. Kendisine söyledim. Elinde fotoğrafları varsa yükler. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241445-mondeoda-ufak-değişimler/?p=1890230 Yorum bağlantısı
Murat Gök 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Konu hort Aksam jatkonun direksiyon plastiklerini sokeyim de,parlatayim dedim.. Alt iki parcayi kolayca soktum.. Yalniz f1 tuslarininin soketini cikaramadim.. Nedir bunun kolay yolu? Baya baya asildim cikmiyor.. Pimlere basip cektim olmadi.. Pimleri actim usten cektim alttan ittim olmadi.. Elimde kalmasin bi yardim lutfen.... Gorsel destek de verelim... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Görünüşe göre sağa sola tırnakları ayırarak ama aynı anda ayırarak çıkıyor. Zamanla sıkışmış olabilir, fazla zorlamadan sağ sol yaparak çıkar galiba. Ama yine bilen biri yani Akan abi cevap verecektir görünce. O söküp boyamıştı. Yorum bağlantısı
Murat Gök 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Görünüşe göre sağa sola tırnakları ayırarak ama aynı anda ayırarak çıkıyor. Zamanla sıkışmış olabilir, fazla zorlamadan sağ sol yaparak çıkar galiba. Ama yine bilen biri yani Akan abi cevap verecektir görünce. O söküp boyamıştı.Aynen oyle denedim zaten Yunus Emre hocam bana misin demedi.. Tirnaklari ayirarak sag sol oynata oynata cikaramadim.. Pas mi tutmus kaynamis mi bilemedim... Umarim Akan abi gorur... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Aynen oyle denedim zaten Yunus Emre hocam bana misin demedi.. Tirnaklari ayirarak sag sol oynata oynata cikaramadim.. Pas mi tutmus kaynamis mi bilemedim... Umarim Akan abi gorur... Şimdi dikkat ettim, 1. resimde alt ortada bir klips var. Giren soketin çıkıntısı içine giriyor. O küçük çerçeveyi kaldırıp kurtarman gerekebilir hocam. Sen yine de bana uyup fazla zorlama Akan abiden bir alıntı yapalım, görür mutlaka. Yorum bağlantısı
Murat Gök 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Şimdi dikkat ettim, 1. resimde alt ortada bir klips var. Giren soketin çıkıntısı içine giriyor. O küçük çerçeveyi kaldırıp kurtarman gerekebilir hocam. Sen yine de bana uyup fazla zorlama Akan abiden bir alıntı yapalım, görür mutlaka.Denedim hocam onu da ya.. Cikmadi.. Nasil cikartacagim bilmiyorum yav... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Sağındaki solundaki tırnaklar hariç tutan yok hatırladığım.. Ben oto boyası ile griye boyadım, sonra boya kurumadan artı ve eksiyi çizeyim derken elimde kaldı.. Kızdım öyle duruyorlar.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Sağındaki solundaki tırnaklar hariç tutan yok hatırladığım.. Ben oto boyası ile griye boyadım, sonra boya kurumadan artı ve eksiyi çizeyim derken elimde kaldı.. Kızdım öyle duruyorlar..O tirnaklari kenarlara dogru aciyorum abi,cekiyorum gelmiyor,asiliyorum baya yok... İce dogru bastiriyorum yok.. Anlamadim gitti aksamdan beri sokemedim... Mantiken tirnaklar acilip cekince gelmesi lazim sag sol yapiyom cit cit ediyor yine gelmiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts